villyte, dėkui, kad užsukate
visuomet malonu skaityti Jūsų komentarus
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 09 18, 10:18)
man labiau patinka kepurytes nerti nei megzti, bet kieme pamačiau bevaikštant mergytę su pusiau nerta, pusiau megzta kepuryte ir nusprendžiau pabandyti pati kažką panašaus padaryti
Labai gražiai pavyko, tokia neeilinė
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 09 14, 07:27)
Laba,
berniukai šias kepurytes mūvėjo net namie...taip patiko, kad nenorėjo nusiimt Darželyje auklėtojos taip pat labai išgyrė visų kepurytes, ypač mergaitės ramunėlių beretę. Super atrodo vaikai Labai labai ačiū
Dabar dukrytė labai laukia savo katytės. Pamatė, patiko, kalba kiekvieną dieną
Gražina30,
dėkui Jums už suteikta galimybę papuošti Jūsų vaikučius.
Džiugu girdėti, kad visiems patinka
įkeliu parodyti geltonosios beretės nuotraukytę
kepurytei ,,Kačiukas" įsiuvamas pamušaliukas, tad netrukus ir ji bus pabaigta.
dėkui Jums už suteikta galimybę papuošti Jūsų vaikučius.
Džiugu girdėti, kad visiems patinka
įkeliu parodyti geltonosios beretės nuotraukytę
kepurytei ,,Kačiukas" įsiuvamas pamušaliukas, tad netrukus ir ji bus pabaigta.
Na štai ir šiltas komplektukas: kepurytė - Katytė su kaklaskare
visaip bandžiau fotografuoti, bet tikroji violetinė spalva nesigauna , labiau į tamsiai mėlyna panašu. ne kiekvieną kartą pavyksta man su savo fotoaparatu, tikrąsias spalvas išgauti
visaip bandžiau fotografuoti, bet tikroji violetinė spalva nesigauna , labiau į tamsiai mėlyna panašu. ne kiekvieną kartą pavyksta man su savo fotoaparatu, tikrąsias spalvas išgauti
Mano dukrytės rudeninė kepurytė
Ačiū Natulionai už schemutę
Primenu, kad turiu štai tokią laisvą vilnonę su viduje įsiūtu medvilniniu pamušaliuku kepurytę, tinkančią maždaug 44 cm apimties galvytei
ir štai tokį storos medvilnės komplektuką, tik matyt šiai skrybėlaitei reiks dar ausytes danerti, kad po kakliuku pasirištų nes nors dar ir ankstyvas rudenėlis, bet kažko labai jau žvarbus
Laisvi darbeliai
Ačiū Natulionai už schemutę
Primenu, kad turiu štai tokią laisvą vilnonę su viduje įsiūtu medvilniniu pamušaliuku kepurytę, tinkančią maždaug 44 cm apimties galvytei
ir štai tokį storos medvilnės komplektuką, tik matyt šiai skrybėlaitei reiks dar ausytes danerti, kad po kakliuku pasirištų nes nors dar ir ankstyvas rudenėlis, bet kažko labai jau žvarbus
Laisvi darbeliai
oj koks mielas Meskutis
Labai graži dukrytės kepurytė
dėkui merginos
Fainuolis meškiukas
Nuostabus meškiukas
Man tai geltonoji beretė