Man tai labai graziai papuostos visos kepurutes... Tokios skoningos ir spalvu deriniai nei pridesi, nei atimsi... Smagu uzsukti cia pasizvalgyti
Dėkui villyte,
o čia dar viena nerodyta kepurytė berniukui
o čia dar viena nerodyta kepurytė berniukui
iš seniau rodytų laisvų kepuryčių šita jau nelaisva.
Mano vyrui ji labai patiko, tai teko dukrytei palikti
Mano vyrui ji labai patiko, tai teko dukrytei palikti
dar viena rudeninė
susikūriau ir aš savo tinklapiuką facebook'e
https://lt-lt.facebo...315647685189869
kepurytės broliukams
Labai elegantiškai atrodo panelė su balta kepuraite Žavios kepurytės broliukams
IngridaGal, dėkui
perskaičiau Jūsų pamąstymą pačios asmeninėje rankdarbių temutėje ir pagalvojau, kad koks kuklus žmogus bebūtum, vis tiek giliai širdyje norisi, nelikti nepastebėtam.
Todėl labai malonu, kai tave įvertina ne tik klientai, bet ir pro akis nepraleidžia kolegos, bendraminčiai, ...
Tad įkvėpta IngridosGal minčių dėkojų visiems kas džiaugiasi mano darbais bei savo komentarais, pagyrimais skatina ir verčia imtis įdomesnių darbų bei padeda man tobulėti
perskaičiau Jūsų pamąstymą pačios asmeninėje rankdarbių temutėje ir pagalvojau, kad koks kuklus žmogus bebūtum, vis tiek giliai širdyje norisi, nelikti nepastebėtam.
Todėl labai malonu, kai tave įvertina ne tik klientai, bet ir pro akis nepraleidžia kolegos, bendraminčiai, ...
Tad įkvėpta IngridosGal minčių dėkojų visiems kas džiaugiasi mano darbais bei savo komentarais, pagyrimais skatina ir verčia imtis įdomesnių darbų bei padeda man tobulėti
Kepurytės tikrai gražios, bet manekenė "nuskina" visus laurus
Dėkui L@imuže,
bet kiek reikia vargti, kol tą manekenę nufotografuoji
bet kiek reikia vargti, kol tą manekenę nufotografuoji
man labiau patinka kepurytes nerti nei megzti, bet kieme pamačiau bevaikštant mergytę su pusiau nerta, pusiau megzta kepuryte ir nusprendžiau pabandyti pati kažką panašaus padaryti
Kepurytes visos mielos, originalios ir manekenes fantastiskos