Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(Nerytė @ 2006 04 25, 12:24)
Esu ne konservatyvi, suprantu, kad tokia mada, bet tai nereiskia, kad turiu deveti tai kas madinga, manyciau devime tai kas patinka ir kas tinka

drinks_cheers.gif as is mados pasirenku tik tai, kas man paciai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2006 04 25, 14:31)
Mergickos,gal galit fotkiu ikelti tu ''balerinu''? biggrin.gif

va prasom tongue.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Tie su kaspinais labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
man ta maikute irgi krito i aki, na ta su kaukolem, na bet dabar dziaugiuos o tai jau kiek ja isigijo biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pora valandeliu ziurejau fashion tv.Tai susidariau nuomone,kad siemet madinga:
balta spalva,
dryzuoti drabuziai,
kaspinai ant rubu,
ilgi kaklo aksesuarai,
paprasto kirpymo sukneles(tinkamos ir kasdienai ir vakarui)
rauktos,klostuotos bliuskutes,sijonai,sukneles ,
sortai,

makiazas(visas demesys lupoms):
akys kuo naturaliau,
lupos paryskintos(nuo rozines iki raudonos)

plaukams kuo daugiau volume(apimties),
garbanoti plaukai
Atsakyti
na nzn man tai tokio stiliaus batai nea..........
Atsakyti
Balerinu bateliai atrodo graziai,jei pana ilgakoje.
Atsakyti
Nesutinku, kad balerinų bateliai tik ant ilgakojų gražiai atrodo schmoll.gif Jei figūra proporcinga ir liekna, gražiai atrodo ir ant mažesnio ūgio mergyčių blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
man tos paskutines "balerinos" pieno baltumo thumbup.gif thumbup.gif
esu is mazesniu, liekna ir proporcinga, bet vis tiek "balerinos" taip graziai neatrodo kaip ilgakojems, lygiai kaip ir siauri cigaretes formos dzinsai verysad.gif
Atsakyti
Gaila, kad neturiu siuo metu fotiko, nes turiu labai fainas elegantiskas balerinas, su raukinukais ir juostele su sagtele per kojos riesa ax.gif
Atsakyti
Turiu ružavus balerinos stiliaus batelius, bet jau labai apsinešiojo, jau šiais metais reiks naujų paieškoti. Norėčiau sidabrinių arba auksinių, bet nelabai kur mačiau. unsure.gif
Atsakyti
netiesa, kad lietuvoj balerinu bateliai siemet bus topas, juk praeitais metais buvo ju pilnos parduotuves, net pati buvau isigijus, tik deja del kokybes, tiksliau nekokybes, teko nest atgal i parduotuve. smile.gif
Atsakyti