Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(Nerytė @ 2006 04 24, 17:38)
o man nepatinka tos kaukoles... as labiau linkusi prie romantisko stiliaus - geles, kaspinai, zirniukai,dryziukai ir pan... wub.gif

O man jos(kaukoles)taip pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 04 24, 17:38)
o man nepatinka tos kaukoles... as labiau linkusi prie romantisko stiliaus - geles, kaspinai, zirniukai,dryziukai ir pan... wub.gif

pas mane irgi daugiausia romantisko stiliaus rubu bet ta maikute isimylejau,beto nenesioju jos prie juodu kelniu kerzu ir apsikarscius grandinem biggrin.gif prie balerinisku bateliu,baltu sortuku ta maikute atrodo idealiai cool.gif toks kontrastas gaunas..bet aisku cia skonio reikalas,tiesiog nemegstu but saldi nuo a iki z,reikia kazkokio prieskonio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 24, 14:26)
as pirkau dar ziema kai tik atsirado tos kaukoles isvis smile.gif pamaciau ir isimylejau wub.gif poto maciau dar buvo uzveze bet greit nebeliko smile.gif

Aha, as irgi pamaciau ta maikyte, net negalvodama nusipirkau wub.gif Bet kai buvau uzejsusi - jau nebemaciau.
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 24, 20:25)
pas mane irgi daugiausia romantisko stiliaus rubu bet ta maikute isimylejau,beto nenesioju jos prie juodu kelniu kerzu ir apsikarscius grandinem biggrin.gif prie balerinisku bateliu,baltu sortuku ta maikute atrodo idealiai cool.gif toks kontrastas gaunas..bet aisku cia skonio reikalas,tiesiog nemegstu but saldi nuo a iki z,reikia kazkokio prieskonio smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaukoles???negalvojau kad tai bus madinga... g.gif na man nepatiktu... mastau.gif stengiuosi naujinti garderoba nes po ziemos spintoje tamsu-o jau taip norisi rengtis sviesiai ir ryskiai juk pavasaris clap.gif manau kad uzteks man karoliuku ir taskiuku nes kaukoles man-grubu blink.gif kas pritaria...?
Atsakyti
QUOTE(Megany @ 2006 04 24, 20:59)
kaukoles???negalvojau kad tai bus madinga... g.gif na man nepatiktu... mastau.gif stengiuosi naujinti garderoba nes po ziemos spintoje tamsu-o jau taip norisi rengtis sviesiai ir ryskiai juk pavasaris clap.gif manau kad uzteks man karoliuku ir taskiuku nes kaukoles man-grubu  blink.gif kas pritaria...?

Kam grubu - kam negrubu. tongue.gif Cia kiekvieno skonio reikalas. Be to, konservatyvesni zmones nesupranta mados issukiu mirksiukas.gif Ir nemoka i mada paziureti su humoru biggrin.gif
Atsakyti
Dar prie mados sauksmo-sortai,ivairaus ilgio,plocio.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 24, 23:05)
Kam grubu - kam negrubu.  tongue.gif  Cia kiekvieno skonio reikalas. Be to, konservatyvesni zmones nesupranta mados issukiu  mirksiukas.gif  Ir nemoka i mada paziureti su humoru  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kaip jau rasiau ziurint su kuo derinsi..tikrai neatrdodo grubiai,siaip jau daugiau puosniai kadangi ta kaukole sudeliota is kristaliuku baltu :wub:na bet del skonio nesigincyjama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 25 balandžio 2006 - 05:18
QUOTE(alionke @ 2006 04 24, 20:32)
Apie avalyne pakalbekime,kokia dabar madingiausia?Noriu bateliu,tik nezinau kokius issirinkti doh.gif

Šio pavasario – vasaros batų madų tendencijas galima būtų suskirstyti į dvi kryptis – itališkąją bei angliškąją. Batų dizainerės R.Rimšelienės teigimu, itališkoje šio sezono batų madoje vyrauja užapvalintas, bet smailėjantis kurpalis. Dizainerė išskiria penkias batų mados grupes.

New – look arba naujoji klasika. Čia vyrauja prailgintas batų siluetas, masyvūs, kvadratiniai kulnai arba platformos. Tačiau batų dekoras pabrėžia moteriškumą. Avalynė puošiama nėriniais, kaspinais.

Kita batų tendencija – hipių laikų interpretacija. Masyvios platformos derinamos prie ilgų plačių kelnių. Kartais atrodo, kad batų nesimato, jų pagrindinė funkcija tarsi pakelti moterį. Hipių laikus primenanti avalynė dekoruojama gėlėmis. Jei pernai puošyboje vyravo lelijos ir rožės, tai šįmet visas dėmesys sutelkiamas į ramunių stiliaus gėles: astras, medetkas, gerberas.

Romantiškajai batų grupei priskiriami visi lengvi, be kulniuko batai. Kartais vadinami „balerinų“ bateliais. Jie gali būti surišami ar suvarstomi.

Jūrinės tematikos batai bus madingi ne tik atostogų metu prie jūros - juos šį sezoną rekomenduojami avėti ir darbe. Tokio tipo batuose akcentuojami baltos ir mėlynos spalvos dryžiai bei laivo simboliai – inkarai, virvės.

Kiekvienais metais išskiriamos madingos poilsiauti bei keliauti šalys. Šiemet tai Afrika, Kuba bei Pietų Amerika. Šių šalių motyvai vyrauja kelionių tematikos batuose. Afriką simbolizuoja iš kamštinės medžiagos padaryti ar iš vytelių pinti batų kulnai. Dominuoja smėlio bei dykumos spalvos.

Kubą primena militaristiniais motyvais ir ženkliukais puošti batai. Pietų Ameriką – dekoruoti spalvotais karoliukais bei plunksnelėmis batai.

Angliškajai batų madų tendencijai šį sezoną būdingos kvadratinės batų nosys, avalynė puošta masyviomis sagtimis. Batų dizainerė R.Rimšelienė angliškąją madą vadina Grace Kelly stiliumi.

Šį pavasarį ir vasarą itin madingos basutės atviru priekiu, kad matytųsi pirštai. Basutės mediniais kulnais puošiamos dirželiais, gėlėmis, kaspinais, akmenukais.

Spalvos šį sezoną, lyginant su pernai metais, blyškėja. Išskiriamos dvi šio sezono spalvos – sendintų nėrinių (panaši į nešvarią baltą) ir laukinio medaus (panaši į persiko spalvą). Taip pat šį sezoną dominuos žalsva, melsva, švelniai citrininė, mėlyna.

Šio sezono vyrų batuose dominuos prailgintas siluetas bei kirsta bato nosis. Avalynėje ypač akcentuojama roplių faktūra – gyvatės, krokodilo. Šįmet vyrams rekomenduojama avėti basutes atvirais pirštais, kurios itin derės prie lininių kelnių.
Atsakyti
vADInamieji balerinu bateliai buvo topas Ispanijoje pries lygiai 2,5metu.Ten tuo laiku buvau,tai ispanes jaunos juos avejo kartu su ,,blauzdinemis''(kojines be padu),ir placiais virs keliu sijonais.O pas mus siemet tu batu TOPAS... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 04 25, 13:54)
vADInamieji balerinu bateliai buvo topas Ispanijoje pries lygiai 2,5metu.Ten tuo laiku buvau,tai ispanes jaunos juos avejo kartu su ,,blauzdinemis''(kojines be padu),ir placiais virs keliu sijonais.O pas mus siemet tu batu TOPAS... lotuliukas.gif

pas mus lygiai taip pat tongue.gif pries du metus nusipirkau pirmas balerinas,ir jokia cia pas mus naujiena,tiesiog ilgai laikosi kadangi patogu ir tinka tiek prie dzinsu tiek prie sijonuku,taip pat pvz ir londone,drauge sake uzversta ten balerinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 24, 22:05)
Kam grubu - kam negrubu.  tongue.gif  Cia kiekvieno skonio reikalas. Be to, konservatyvesni zmones nesupranta mados issukiu  mirksiukas.gif  Ir nemoka i mada paziureti su humoru  biggrin.gif

Esu ne konservatyvi, suprantu, kad tokia mada, bet tai nereiskia, kad turiu deveti tai kas madinga, manyciau devime tai kas patinka ir kas tinka

Balerinas ir as turiu, pirkau pries metus, labai patogios ir graziai atrodo ir prie kelniu ir prie sijono thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 25 balandžio 2006 - 12:26
Mergickos,gal galit fotkiu ikelti tu ''balerinu''? biggrin.gif
Atsakyti