Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

As kaip visada vasara-balta.
Atsakyti
aš taip pat kaip visada busiu balta gulbelė thumbup.gif thumbup.gif
beje girdėjau,kad ir geltona labai bus madinga vasara
Atsakyti
as kaip sausio men buvau uk tai buvo ant bangos dryzuota ir kaukoles, po to kova kai buvau tai dryziai jau nublanke, bet labai taskuotu visokiu rubu parduotuvese daug. Ir geltona taip pat madinga, pvz ryski geltona rankine. dar prisiminiau, kad zurnaluose nuolat geletos, tokios 'kaimiskos' suknios vis mirgedavo ax.gif pas mus pavaikstinejus parduotuvese asortimentas siek tiek skirias ax.gif
Atsakyti
Kaukoles madingos?Tai mano avataras ant bangos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2006 04 24, 00:38)
Kaukoles madingos?Tai mano avataras ant bangos tongue.gif

Uztaikei. Tai Tu cia, pasirodo, madas diktuoji biggrin.gif
Atsakyti
is tikruju...uk dryziai jau ziema buvo..pas mus viskas veluoja labai
Atsakyti
praleidom šortukus mirksiukas.gif man tai labai grazu 4u.gif
o šokoladinė spalva irgi super, kaip tik iš bennettono pirkau šortus šokoladinės spalvos
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 23, 16:04)
as violetine thumbup.gif

Kada pirkot? ar dar yra jų? ir aš noriu... verysad.gif
Papildyta:
Užpraeitos savaitės STILIUJ skaičiau kad dabar madingos gyvūnų kailių imitacijos medžiagos. Bet daugiau info, kad tai dabar "ant bangos" internete neradau... unsure.gif Gal matėt kaskurnorskanors apie tai? ax.gif Man labai patinka visokie "tigriukai"... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 24 balandžio 2006 - 11:43
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 04 23, 22:22)
...zurnaluose nuolat geletos, tokios 'kaimiskos' suknios vis mirgedavo ax.gif

man labai grazu..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2006 04 24, 13:42)
Kada pirkot? ar dar yra jų? ir aš noriu... verysad.gif
Papildyta:
Užpraeitos savaitės STILIUJ skaičiau kad dabar madingos gyvūnų kailių imitacijos medžiagos. Bet daugiau info, kad tai dabar "ant bangos" internete neradau... unsure.gif  Gal matėt kaskurnorskanors apie tai?  ax.gif Man labai patinka visokie "tigriukai"...  thumbup.gif

as pirkau dar ziema kai tik atsirado tos kaukoles isvis smile.gif pamaciau ir isimylejau wub.gif poto maciau dar buvo uzveze bet greit nebeliko smile.gif
Atsakyti
o man nepatinka tos kaukoles... as labiau linkusi prie romantisko stiliaus - geles, kaspinai, zirniukai,dryziukai ir pan... wub.gif
Atsakyti
Apie avalyne pakalbekime,kokia dabar madingiausia?Noriu bateliu,tik nezinau kokius issirinkti doh.gif
Atsakyti