aš taip pat kaip visada busiu balta gulbelė
beje girdėjau,kad ir geltona labai bus madinga vasara
beje girdėjau,kad ir geltona labai bus madinga vasara
as kaip sausio men buvau uk tai buvo ant bangos dryzuota ir kaukoles, po to kova kai buvau tai dryziai jau nublanke, bet labai taskuotu visokiu rubu parduotuvese daug. Ir geltona taip pat madinga, pvz ryski geltona rankine. dar prisiminiau, kad zurnaluose nuolat geletos, tokios 'kaimiskos' suknios vis mirgedavo pas mus pavaikstinejus parduotuvese asortimentas siek tiek skirias
Kaukoles madingos?Tai mano avataras ant bangos
QUOTE(Alabama @ 2006 04 24, 00:38)
Kaukoles madingos?Tai mano avataras ant bangos
Uztaikei. Tai Tu cia, pasirodo, madas diktuoji
praleidom šortukus man tai labai grazu
o šokoladinė spalva irgi super, kaip tik iš bennettono pirkau šortus šokoladinės spalvos
o šokoladinė spalva irgi super, kaip tik iš bennettono pirkau šortus šokoladinės spalvos
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 23, 16:04)
as violetine
Kada pirkot? ar dar yra jų? ir aš noriu...
Papildyta:
Užpraeitos savaitės STILIUJ skaičiau kad dabar madingos gyvūnų kailių imitacijos medžiagos. Bet daugiau info, kad tai dabar "ant bangos" internete neradau... Gal matėt kaskurnorskanors apie tai? Man labai patinka visokie "tigriukai"...
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 04 23, 22:22)
...zurnaluose nuolat geletos, tokios 'kaimiskos' suknios vis mirgedavo
man labai grazu.....
QUOTE(Sensi @ 2006 04 24, 13:42)
Kada pirkot? ar dar yra jų? ir aš noriu...
Papildyta:
Užpraeitos savaitės STILIUJ skaičiau kad dabar madingos gyvūnų kailių imitacijos medžiagos. Bet daugiau info, kad tai dabar "ant bangos" internete neradau... Gal matėt kaskurnorskanors apie tai? Man labai patinka visokie "tigriukai"...
Papildyta:
as pirkau dar ziema kai tik atsirado tos kaukoles isvis pamaciau ir isimylejau poto maciau dar buvo uzveze bet greit nebeliko
o man nepatinka tos kaukoles... as labiau linkusi prie romantisko stiliaus - geles, kaspinai, zirniukai,dryziukai ir pan...
Apie avalyne pakalbekime,kokia dabar madingiausia?Noriu bateliu,tik nezinau kokius issirinkti