Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

jureiviskas stilius..kaip kazkas jau minejo-siauri dzinsai,grubus kulnai su platforma,balta spalva.kaspinai.'metalic' dirzai ir batukai smile.gif
Atsakyti
Aha, jureiviskas-piratiskas stilius. Dryzuotos palaidines, rubai su piratiskom simbolikom (kaukoles, inkarai ir pan). Ypac kaukoles, visur - ant palaidiniu, kelniu, skareliu (ypac).
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 23, 15:37)
Ypac kaukoles, visur - ant palaidiniu, kelniu, skareliu (ypac).

Dorado yra visa kaukolinė papuošalų linija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 23, 15:38)
Dorado yra visa kaukolinė papuošalų linija  bigsmile.gif

O, reiks nueiti paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 23, 17:38)

grozejaus wub.gif reiktu nuolaidu palaukt tik klausimas ar ju sulaukus dar bus madinga ir atrodys grazu g.gif neiskenciau ir as kaukoliu manijos biggrin.gif isigijau zaroj maikute- is kristaliuku isdeliota kaukole su sparnais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 23, 15:41)
grozejaus wub.gif reiktu nuolaidu palaukt tik klausimas ar ju sulaukus dar bus madinga ir atrodys grazu g.gif neiskenciau ir as kaukoliu manijos biggrin.gif isigijau zaroj maikute- is kristaliuku isdeliota kaukole su sparnais tongue.gif

As irgi tokia turiu - juodos spalvos mirksiukas.gif Kaip man ji patinka!!!! thumbup.gif
Dabar ieskau skareles su kaukolytem, bet nerandu. verysad.gif
Atsakyti
Man tai kaukoles negrazu... schmoll.gif nesvarbu, kad jos dabar madingos smile.gif
Atsakyti

What's Hot Now: Spring Trends
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 23, 17:44)
As irgi tokia turiu - juodos spalvos  mirksiukas.gif  Kaip man ji patinka!!!!  thumbup.gif
Dabar ieskau skareles su kaukolytem, bet nerandu.  verysad.gif

as violetine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 23, 17:38)

O kur dar yra su tom kaukolytem? Pvz., skareliu? T.p. uz normalia kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šokoladas

Ši spalva vis intensyviau atakuoja parduotuvių vitrinas. Porą sezonų ji buvo itin madinga tik žiemą, tačiau pastaruoju metu šokoladas (ir kartusis, ir pieniškas) „okupuoja” ir pavasario bei vasaros garderobą.
user posted image

Dražė

Jei vaikystėje mėgote mėtinius žirniukus ar žirnelių pavidalo vitaminus, vadinasi, šis stilius – būtent jums.
user posted image

Karamelė

Kas gali būti saldžiau už šiuos blizgančius ledinukus, kas gali būti klampiau už beprotiškai mėgstamus irisus ar „Karvutes”? Mados namai „Versace” visoms siūlo rengtis karamelinių atspalvių drabužiais.
user posted image

„Rafaelo”

Šį pavasarį ir vasarą nieko nebus balčiau už „Rafaelo”. Ir nieko grakščiau – už baletą „Gulbių ežeras”. Galite ramiai atsikvėpti ir pailsėti nuo pernykščių čigoniško stiliaus sijonų, husariškų švarkelių... Renkitės baltut baltutėliais nėriniuotais (tarsi močiutės lovatiesės kraštas) apdarais.
user posted image
Atsakyti
aš šokoladinė/karamelinė šią vasarą būsiu rolleyes.gif
Atsakyti