Keliu tema .
Tai kas madinga si pavasari-vasara ?
QUOTE(griegzde @ 2012 03 20, 22:56)
Siam pavasariui isigijau tokia grazuole.
GRAZUOLE RANKINE
Zinau, kad juoda. Bet uztat galesiu ir rudeni nesioti, prie visko tiks.
Gal patarsit kokios suknutes bus madingos sia vasara?
Labai noreciau nauja isigyti.
kur pirkot?
ir man tokios butinai reikia. Nerealiai graži rankinė
i | Merginos, prašau necituoti nuotraukų, citatos su jomis redaguotos. Auksaranke10, nutylėjot tik, kad rankinė iš jūsų asmeninio tinklapio. Priminsiu, kad komercinė reklama Forume draudžiama. |
QUOTE(Lala @ 2005 09 28, 11:41)
Nieko ypatigo,manau reikia rengtis taip kad butu patogu ir sau patikti,o ne kitiems
savas stilius visada madinga. madinga kas originalu. ir bus visada. nes madinga pasitikejimas savimi
Kaip jums pižamų tendencija pavasariui?
Man kaip ir patinka adaptuotas, pajama- inspired look. Bet kai apsivelka tikrą pižamą, užsideda aukštakulnius, pasigriebia rankinę Bigudukų plaukuose tik betrūksta
Man kaip ir patinka adaptuotas, pajama- inspired look. Bet kai apsivelka tikrą pižamą, užsideda aukštakulnius, pasigriebia rankinę Bigudukų plaukuose tik betrūksta
QUOTE(himalaia @ 2012 03 25, 03:52)
Kaip jums pižamų tendencija pavasariui?
Man tai nekoks vaizdas...
QUOTE(Tylene @ 2012 03 23, 11:10)
ir man tokios butinai reikia. Nerealiai graži rankinė
Neskaitant to, kad pusė Lietuvos ją turi. Buvau kovo 8 Šiauliuose Žuvėdros pasirodyme, tai niekur nebuvau mačiusi tiek merginų tokiomis pačiomis rankinėmis
QUOTE(Arettele @ 2012 03 28, 14:11)
Neskaitant to, kad pusė Lietuvos ją turi. Buvau kovo 8 Šiauliuose Žuvėdros pasirodyme, tai niekur nebuvau mačiusi tiek merginų tokiomis pačiomis rankinėmis
Puse pasaulio ar bent jau Europos
Grazi rankine, tik jau pabodus. Rinkciausi bent spalva kokia idomesne ir, zinoma, is Zaros Nesinori uz kinietuku daikta permoket, nes kiek ziuriu rankiniu, kurios tam puslapy, pilnas ebay ir kainos mazelesnes Ir isvis, kazin ar Scarlet apsidziaugtu jos foto neteisetu naudojimu
Keliu tema
Reikia pastebejimu: kokios aukstakulniu bateliu nosytes ir kokio stiliaus (plocio, formos) kulniukai madingiausi si sezona?