60-ųjų stiliaus MAXI suknelės ir sijonai
Namų šeimininkė ('60s housewife)
Močiutės sijonas (granny skirt)
Siaura aptempta suknelė / sijonas (sheath skirt / dress)
Poniutė ('60s ladylike look)
Modernizuotas 60-ųjų įvaizdis
Na sitas stiliukas 60-70 tieji tai man labai prie sirdies, kaip vintage gerbejai , nereiks nieko naujo pirkti, istrauksiu is spintos kremplenus ir soksiu i trasa
Suknelės / sijonai, kurių nugara ilgesnė nei priekis
Dryžiai
Kombinezonai
Trumpi marškinėliai (tik labai lieknoms merginoms, derinami su įvairių stilių kelnėmis, permatomais audiniais)
Papildyta:
Aksesuarai.
Katės akiniai (cat eye sunglasses)
Diržai-piniginės
Batai.
Klumpės.
"Kačiuko kulniukas" (kitten heel) irgi 70-ųjų stilistika
Dryžiai
Kombinezonai
Trumpi marškinėliai (tik labai lieknoms merginoms, derinami su įvairių stilių kelnėmis, permatomais audiniais)
Papildyta:
Aksesuarai.
Katės akiniai (cat eye sunglasses)
Diržai-piniginės
Batai.
Klumpės.
"Kačiuko kulniukas" (kitten heel) irgi 70-ųjų stilistika
Dar šiek tiek nuotraukų:
madinga si pavasari nors turbut as niekada nesuprasiu nei leopardu nei zebriuku
gryzta berniukiskos sukuosenos man patinka
akinukai
Kaip grazu,ypac man tos geletos medziagos labai grazu pavasariui,sukneles, bliuskutes, sijonai...
QUOTE(kosiute @ 2011 03 24, 23:10)
Kaip grazu,ypac man tos geletos medziagos labai grazu pavasariui,sukneles, bliuskutes, sijonai...
Sveikos merginos,
Ar čia tik internetiniais grožiais dalinatės? Aš pagalvojau, kad šis pavasaris puikus metas apsipirkt visokiose Vintage Boutique parduotuvėlėse.
Pvz.: vakar radau naują Karalaitė boutique krautuvėlę
ir aišku neišėjau be grobio
Manau mano pavasariui labai tiks šis tašiukas:)
Paskutiniu metu mada saukia 70-uju stiliu, o kartu ir:
platejancius dzinsus - taip vadinamus flared,
lengvas, silkines, vejyje besiplaikstancias palaidines, pustom rankovem, su kaspinais,
dryzuotus audinius - ne tik marinistinio kontrastingumo, bet ir spalvu kotrastai,
spalvos - neonines, ryskios, taip pat balta,
batai - platformos, stori kulnai arba neauksti smaili, taip vadinami kitten kulniukai.
platejancius dzinsus - taip vadinamus flared,
lengvas, silkines, vejyje besiplaikstancias palaidines, pustom rankovem, su kaspinais,
dryzuotus audinius - ne tik marinistinio kontrastingumo, bet ir spalvu kotrastai,
spalvos - neonines, ryskios, taip pat balta,
batai - platformos, stori kulnai arba neauksti smaili, taip vadinami kitten kulniukai.
Džinsai
Mango šį sezoną atsigręžė į 6 dešimtmečio madą ir siūlo džinsinius retro siluetus. Modeliai iš 2011 metų pavasario ir vasaros kolekcijos.
Švarkas Mango
Palaidinė s.Oliver
Palaidinė s.Oliver
Sijonas s.Oliver
Sarafanas s.Oliver
Papildyta:
Norėdami žengti koja kojon su mada, rinkitės 6 dešimtmetį primenančius siluetus (šio laikotarpio mada įkvėpė Mango pavasario ir vasaros kolekciją): aukštas liemuo, suveržtas dirželiu, tiesaus kirpimo ar į apačią siaurėjantys džinsai, marškinių tipo tiesaus silueto sarafanai su dirželiu, spaudės.
Suknelė Mango
Džinsai Bershka
Džinsai Mango
Džinsai Mango
Šortai Mango
Verta atkreipti dėmesį į pilkos spalvos džinsus.
Šio sezono kryptis džinsiniai drabužiai, sujuosiami diržu.
Modelis iš Mango 2011 metų pavasario ir vasaros kolekcijos
Papildyta:
Džinsuotos žvaigždės:
Mango šį sezoną atsigręžė į 6 dešimtmečio madą ir siūlo džinsinius retro siluetus. Modeliai iš 2011 metų pavasario ir vasaros kolekcijos.
Švarkas Mango
Palaidinė s.Oliver
Palaidinė s.Oliver
Sijonas s.Oliver
Sarafanas s.Oliver
Papildyta:
Norėdami žengti koja kojon su mada, rinkitės 6 dešimtmetį primenančius siluetus (šio laikotarpio mada įkvėpė Mango pavasario ir vasaros kolekciją): aukštas liemuo, suveržtas dirželiu, tiesaus kirpimo ar į apačią siaurėjantys džinsai, marškinių tipo tiesaus silueto sarafanai su dirželiu, spaudės.
Suknelė Mango
Džinsai Bershka
Džinsai Mango
Džinsai Mango
Šortai Mango
Verta atkreipti dėmesį į pilkos spalvos džinsus.
Šio sezono kryptis džinsiniai drabužiai, sujuosiami diržu.
Papildyta:
Džinsuotos žvaigždės:
Žinau kad reklamuoti kitus tinklapius negalima bet tu nuotrauku labai jau daug, o administracija didelio kiekio kelt neleidzia tai jei kam idomu, saltinio adresas: http://www.cdays.lt/...s-pasaulis.html