nu liuks temele!!!!! bet kur tokiu groziu LT isigyti????? va cia tai problema
Faina, jog tie high-waisted sijonai tapo madingi, gražu
QUOTE(Koshka21 @ 2008 04 07, 17:55)
Faina, jog tie high-waisted sijonai tapo madingi, gražu
o mane uzknisa, kad man jie netinka
QUOTE(GūGa @ 2008 04 07, 19:48)
o mane uzknisa, kad man jie netinka
Ir man netinka... O netinka tik del standartiniu iskarpu, mano klubai pakankamai paltus, o liemuo siauras, tai pailgintas liemuo man visada buva platus Bet as ju nebenoriu yra kitokiu
QUOTE(Fergie @ 2008 04 07, 19:37)
Ir man netinka... O netinka tik del standartiniu iskarpu, mano klubai pakankamai paltus, o liemuo siauras, tai pailgintas liemuo man visada buva platus Bet as ju nebenoriu yra kitokiu
as tai kaip ti labai nefiguringa - nera ryskaus liemens pas mane, klubai ir papai vos ne tokios pacios apimties o liemuo truputi skirias nuo ju, tai del to. kaip kaladele atrodau su sijonu aukstu juosmeniu.
QUOTE(GūGa @ 2008 04 07, 23:22)
as tai kaip ti labai nefiguringa - nera ryskaus liemens pas mane, klubai ir papai vos ne tokios pacios apimties o liemuo truputi skirias nuo ju, tai del to. kaip kaladele atrodau su sijonu aukstu juosmeniu.
ta pati beda ir man
SHOES
DKNY 2008 Fashion Show
Diesel 2008 Fashion Show at The Promenade
Peter Som 2008 Fashion Show at The Promenade
Michael Kors Babe Sandals
DKNY 2008 Fashion Show
Diesel 2008 Fashion Show at The Promenade
Peter Som 2008 Fashion Show at The Promenade
Michael Kors Babe Sandals
Hot Trend in Shoes - Spring & Summer 2008
Shoes in Bright Colors
Architectural Heels & Extreme Heels
Platform Shoes
Metallic Shoes
Sling-Back Shoes
Papildyta:
Flat Sandals
Shoes in Bright Colors
Architectural Heels & Extreme Heels
Platform Shoes
Metallic Shoes
Sling-Back Shoes
Papildyta:
Flat Sandals
"2008-ųjų vasara bus ypatingai atvira visomis prasmėmis. Madas sekantys žmonės turėtų būti nusiteikę šiek tiek apsinuoginti, nepabijoti švelniai rožinės spalvos, mėgti koralus, švytėti bronzos ir aukso šešėliais - taip, kaip įprasta kiekvieną vasarą. Šio sezono karščiausia naujiena - šaltai sodraus, melsvai rožinio atspalvio lūpos. " vizažistas Jan Thomas
"2008's trends will be all about wearing less jewelry - but being bolder and more unique. "
"2008's trends will be all about wearing less jewelry - but being bolder and more unique. "
As labai norejau paklaust o kaip jums aukstakulniai su didele 'uzkulne' va tokie
Nes prie sukneliu juos visada zurnaluose deda, o as kai apsivelku dailia suknele ir tuos batus tai atrodo kaip su kokiais botais ir prie skinny dzinsu jie kazkaip keistai atrodo. cia tik man taip atrodo? ar taip ir turi buti? man tokie batai laabai patinka, o priderinti sunkoka.. gelbekit
Nes prie sukneliu juos visada zurnaluose deda, o as kai apsivelku dailia suknele ir tuos batus tai atrodo kaip su kokiais botais ir prie skinny dzinsu jie kazkaip keistai atrodo. cia tik man taip atrodo? ar taip ir turi buti? man tokie batai laabai patinka, o priderinti sunkoka.. gelbekit
QUOTE(Visgaile @ 2008 04 09, 12:19)
As labai norejau paklaust o kaip jums aukstakulniai su didele 'uzkulne' va tokie
man tai grazu kaip tik kai buna sunkus su lengvu derinamas ir tie batukai faini
Jauciu teks apsirengti ir neziureti i kojas kai busiu apsiavus jais
As irgi prisidedu prie svietimo vel (kazkada kazkur dejau i kazkokia tema apie trends'sus ale kazkur nusikiso ta tema:) )
va puiki vieta apsiziureti ir galbut net isigyti visokiu grozybiu www.asos.com
As irgi prisidedu prie svietimo vel (kazkada kazkur dejau i kazkokia tema apie trends'sus ale kazkur nusikiso ta tema:) )
va puiki vieta apsiziureti ir galbut net isigyti visokiu grozybiu www.asos.com