Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

nu liuks temele!!!!! drinks_cheers.gif bet kur tokiu groziu LT isigyti????? va cia tai problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwitalija: 07 balandžio 2008 - 16:14
Faina, jog tie high-waisted sijonai tapo madingi, gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Koshka21 @ 2008 04 07, 17:55)
Faina, jog tie high-waisted sijonai tapo madingi, gražu wub.gif

o mane uzknisa, kad man jie netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 07, 19:48)
o mane uzknisa, kad man jie netinka  biggrin.gif

Ir man netinka... O netinka tik del standartiniu iskarpu, mano klubai pakankamai paltus, o liemuo siauras, tai pailgintas liemuo man visada buva platus doh.gif Bet as ju nebenoriu irnesakyk.gif yra kitokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 04 07, 19:37)
Ir man netinka... O netinka tik del standartiniu iskarpu, mano klubai pakankamai paltus, o liemuo siauras, tai pailgintas liemuo man visada buva platus doh.gif Bet as ju nebenoriu irnesakyk.gif yra kitokiu biggrin.gif

as tai kaip ti labai nefiguringa - nera ryskaus liemens pas mane, klubai ir papai vos ne tokios pacios apimties biggrin.gif o liemuo truputi skirias nuo ju, tai del to. kaip kaladele atrodau su sijonu aukstu juosmeniu.
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 07, 23:22)
as tai kaip ti labai nefiguringa - nera ryskaus liemens pas mane, klubai ir papai vos ne tokios pacios apimties biggrin.gif  o liemuo truputi skirias nuo ju, tai del to. kaip kaladele atrodau su sijonu aukstu juosmeniu.

ta pati beda ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
SHOES
user posted imageuser posted image
DKNY 2008 Fashion Show
user posted imageuser posted imageuser posted image
Diesel 2008 Fashion Show at The Promenade
user posted image
Peter Som 2008 Fashion Show at The Promenade
user posted image
Michael Kors Babe Sandals
user posted image
Atsakyti
Hot Trend in Shoes - Spring & Summer 2008
Shoes in Bright Colors

user posted image
Architectural Heels & Extreme Heels
user posted image
Platform Shoes
user posted image
user posted image
user posted image
Metallic Shoes
user posted image
Sling-Back Shoes
user posted image
user posted image
Papildyta:
Flat Sandals
user posted image
Atsakyti
"2008-ųjų vasara bus ypatingai atvira visomis prasmėmis. Madas sekantys žmonės turėtų būti nusiteikę šiek tiek apsinuoginti, nepabijoti švelniai rožinės spalvos, mėgti koralus, švytėti bronzos ir aukso šešėliais - taip, kaip įprasta kiekvieną vasarą. Šio sezono karščiausia naujiena - šaltai sodraus, melsvai rožinio atspalvio lūpos. " vizažistas Jan Thomas

"2008's trends will be all about wearing less jewelry - but being bolder and more unique. "
user posted image
user posted image

Atsakyti
As labai norejau paklaust o kaip jums aukstakulniai su didele 'uzkulne' biggrin.gif va tokie

user posted image
user posted image

Nes prie sukneliu juos visada zurnaluose deda, o as kai apsivelku dailia suknele ir tuos batus tai atrodo kaip su kokiais botais biggrin.gif ir prie skinny dzinsu jie kazkaip keistai atrodo. cia tik man taip atrodo? ar taip ir turi buti? man tokie batai laabai patinka, o priderinti sunkoka.. gelbekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgaile @ 2008 04 09, 12:19)
As labai norejau paklaust o kaip jums aukstakulniai su didele 'uzkulne' biggrin.gif va tokie

Nes prie sukneliu juos visada zurnaluose deda, o as kai apsivelku dailia suknele ir tuos batus tai atrodo kaip su kokiais botais biggrin.gif ir prie skinny dzinsu jie kazkaip keistai atrodo. cia tik man taip atrodo? ar taip ir turi buti? man tokie batai laabai patinka, o priderinti sunkoka.. gelbekit smile.gif

man tai grazu kaip tik kai buna sunkus su lengvu derinamas smile.gif ir tie batukai faini g.gif
Atsakyti
Jauciu teks apsirengti ir neziureti i kojas kai busiu apsiavus jais biggrin.gif

As irgi prisidedu prie svietimo vel (kazkada kazkur dejau i kazkokia tema apie trends'sus ale kazkur nusikiso ta tema:) )
va puiki vieta apsiziureti ir galbut net isigyti visokiu grozybiu smile.gif www.asos.com

user posted image
user posted image
Atsakyti