Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

kaip tylu čia
Atsakyti
Šventų Kalėdų džiaugsmas
Apglėbia šiluma.
Jau artinasi šventė,
Palaimą nešdama.
Ir suvirpės vėl širdys
Nuo spindinčių kerų.
Linksmų šventų Kalėdų
Ir metų Jums gerų!
Atsakyti
Labas,
O as vistik manau, kad kas yra grazu, tinka, tas ir yra madinga. Galima is tokiu pasenusiu daiktu, susikurti toki grozi, kad ohoho. Nors tie skinny jeans man labai grazus, tik tinka labai nedaugeliui, kitoms uzpakali taip negraziai isstorina...Idomu, ar paprasti dzinsai dar modingi... smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 07 19, 12:22)
Labas,
O as vistik manau, kad kas yra grazu, tinka, tas ir yra madinga. Galima is tokiu pasenusiu daiktu, susikurti toki grozi, kad ohoho. Nors tie skinny jeans man labai grazus, tik tinka labai nedaugeliui, kitoms uzpakali taip negraziai isstorina...Idomu, ar paprasti dzinsai dar modingi...  smile.gif g.gif

Nezinau kaip LT, bet jau tas skinny bumas po truputi blesta. Dabar i mada ateina platus dzinsai ir kelnes..
Man asmeniskai skinny niekada nepatiko, turiu tik vienus kur pirkau specialiai prie ilgu batu...
Atsakyti
Shinny... Oi ne. Tikrai baisus reiškinys, nors ir buo (is dar yra?) siaubingai madingas, tikrai neįsivaizduoju savęs, "pasidabinusios" tuo mados klyksmu. ertinu originalumą ir tikrai sutinku, jog ir senas daiktas, drabužėlis gali atrodyti ;abai gerai, tereikia mokėti viską suderinti. smile.gif
Atsakyti
Gal pagyvinam sia tema :wub , pasidalinkime savo nuomone,kokia siu metu metu vasaros ir pavasario bus butini atributai, kuriuos turetume isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2008 01 14, 22:48)
Gal pagyvinam sia tema :wub , pasidalinkime savo nuomone,kokia siu metu metu vasaros ir pavasario bus butini atributai, kuriuos turetume isigyti smile.gif

Gerai! biggrin.gif

siulau pradziai prognozuojamas spalvas 2008iems!

user posted imageuser posted imageuser posted image

Ka manot? As uz Daiquiri green lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgaile @ 2008 01 15, 19:58)
Gerai!  biggrin.gif

Ka manot? As uz Daiquiri green  lotuliukas.gif

as uz! ir dar uz ta persiko spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgaile @ 2008 01 15, 19:58)
Gerai!  biggrin.gif

Ka manot? As uz Daiquiri green  lotuliukas.gif

pavasariui grazu svelnios spalvytes, bet vasara - kai kunas ideges, man labiau patinka sodrios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
visos gražios išskyrus pilką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 16, 11:35)
visos gražios išskyrus pilką rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Nemėgstu pilkos schmoll.gif
Atsakyti
Man pilka labai grazi ax.gif
zalia ir persiko thumbup.gif grazu
Atsakyti