Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(Elnes @ 2006 08 10, 14:16)
Man labai grazi antroji, as isvis dievinu balta spalva visur  wub.gif .
Papildyta:
Gal zinai kas gamintoja ir kokia jos kaina? Idomu pasidare  smile.gif

Firma MIU MIU,kaina-995euru.Nei daug,nei mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 08 10, 12:24)
Firma MIU MIU,kaina-995euru.Nei daug,nei mazai doh.gif

Daugokai bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
"We are proud to be associated with the Cannes Film Festival 2006..." Radau nebloga puslapi beieskodama MIU MIU : www.rafaello-network.com Na dabar aisku... Bet kokiu nerealiu basuciu, bateliu turi MIU MIU...... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elnes: 10 rugpjūčio 2006 - 13:08
ne visai i tema, BET verta zinoti:

"Prabangioms parduotuvėms drabužius siuvanti įmonė neberanda darbuotojų Lietuvoje, tad už grašius vilioja dirbti baltarusius. „Mexx”, „S.Oliver”, „Zara” parduotuvėse įsigiję ne vieną šimtą litų kainuojantį vyrišką kostiumą nemanykite, kad jis būtinai pasiūtas Vakarų Europoje.

Tai gali būti ir užguitos baltarusės, už minimalų atlyginimą dirbančios vienoje Visagino siuvykloje, gaminys.
Kostiumus prestižinėms parduotuvėms Visagine siuva bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė „Visatex”.
Arūnas Dumalakas, L.T."

Atsakyti
Tai lygiai taip pat Zarai, Bershkai, S. Oliver, H&M, FCUK, Seppalai.... ir t.t. trikotažininius gaminius siūna "Utenos trikotažas" ax.gif
Beje, etiketėse visada būna parašyta, kur pasiūta. Ir kiek esu varčiusi tas etiketes, labai retai, kada koks rūbas būna pasiūtas Ispanijoj ar Italijoj, dažniausiai tai kokia Indija, Moldavija, Ukraina, Rumunija, Lietuva ir t.t.
Atsakyti
Ta antra nuo viršaus juoda irgi laaaaabai nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 13, 16:56)
Ta antra nuo viršaus juoda irgi laaaaabai nebloga  ax.gif

nebloga, bet ta spyna man tai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 15, 16:44)
įmeskit kokių rudens/žiemos madų  rolleyes.gif

Kažkaip netyčia užmačiau naują Terranovos kolekcija
http://www.terranova-on-line.com/
Jaunatviška ir man priimtina 4u.gif
Atsakyti
O kur merginos rasti gera ir grazia raudona rankine??
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 08 13, 23:30)
O kur merginos rasti gera ir grazia raudona rankine??

Paieškok Bags & More, Bag Blues, Heros mirksiukas.gif Aš ten visada randu sau tinkama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goote: 14 rugpjūčio 2006 - 12:36
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 10, 06:29)
Svarbiausia didele.spalvos tamsios-juoda,pilka,ruda.

As busiu visai nemadinga... As tiesiog einu is proto del maziuku tashiuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Goote @ 2006 08 14, 14:34)
Paieškok  Bags & More, Bag Blues, Heros mirksiukas.gif  Aš ten visada randu sau tinkama blush2.gif

o as turbut niekada nesu pirkusi rankines is specializuotos rankiniu parduotuves biggrin.gif man idomesnes buna drabuziu parduotuvese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2006 08 15, 22:04)
o as turbut niekada nesu pirkusi rankines is specializuotos rankiniu parduotuves  biggrin.gif  man idomesnes buna drabuziu parduotuvese  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man lygiai taip pat.dazniausiai randu zaroj
Atsakyti