Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(nerile @ 2006 07 11, 16:42)
TRUMPAI:
neskaiciau, tai klausiu: jauciu "cigoniski" sijonai sia vasara jau ne madoje?

nebe, ale kas draudzia jei patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 11, 16:06)
nebe, ale kas draudzia jei patinka smile.gif

gerai čia pasakei B.Brigitte drinks_cheers.gif
bet tiek daug panų matau su tokiais vaikštant.Jei gražu tai ir nešioji. mirksiukas.gif
Atsakyti
2006 m. Pavasario-vasaros tendencijos.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
oi as tai pirmos ne uz ka nesivilkciau ax.gif man ta salotine simpatiska
Atsakyti
Pagal D&G sis rudenelis bus baltas. 2006 metu rudens kolekcija
user posted image user posted image
user posted image user posted image

Papildyta:
Nors man atrodo taip labiau link ziemos kolekcijos, jei ne tie sortukai, sijonukai ir maikutes. Bet abejoju ar butu labai patogu kai kojos neuzdegtos, tik sortukai rudeneli kai vesiau sala, o virsui peciai megztukais apdengti taip silta... Kontrastas doh.gif Nors kojytes nevisiskai susaltu del tokiu batuku. As tokiu jau norejau praita ir uzpraita ziema bigsmile.gif tokiu "ciukcisku" taciau parduotuvese budavo tik kazkokie nususe is dirbtinio kailio, nors vienus buvau macius step top, tokie balti is tikro kailio su odiniais raisteliais, bet kainavo 200 su virs, pagalvojau brangoka. Nepirkau. Bet ziauriai dabar gailiuosi, nes nieko geresnio taip ir nemaciau unsure.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winterlady: 20 liepos 2006 - 11:22
San Paulo mados savaitė. Pavasaris-vasara 2007 m. čia
2006 m. Pavasario-vasaros tendencijos. Dryžiai čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 24 liepos 2006 - 12:51
cia kazkada apie batus snekejau,tai tuos spalvotus buvau imetus nuotraukyte,o tas gumines basutes ,kurios kazkada buvo populiarios ir vel gryzo i mada galit rasti cia www.lookagain.co.uk/web/main/ProductList.asp?N=426+414&Nao=50,tos ruzavos uz 20£
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 06 rugpjūčio 2006 - 16:26
O kokia tashe pirkt rudeniui?Kokios spalvos,fakturos,formos...?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 08 06, 19:10)
O kokia tashe pirkt rudeniui?Kokios spalvos,fakturos,formos...?

Svarbiausia didele.spalvos tamsios-juoda,pilka,ruda.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 10, 06:29)
Svarbiausia didele.spalvos tamsios-juoda,pilka,ruda.

vat nesinori man dideles verysad.gif as joje viska pametu rolleyes.gif Tai negi su vidutinio dyzio buciau nemadinga?Negi ner varianto kad butu vidutine ir madinga?
As tikiuosi nusipirkt madingos spalvos(juodos wub.gif ) ir madingo audinio,gal tada nebus svarbu,kad ji ne milzine? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 08 10, 13:34)
vat nesinori man dideles verysad.gif as joje viska pametu rolleyes.gif Tai negi su vidutinio dyzio buciau nemadinga?Negi ner varianto kad butu vidutine ir madinga?
As tikiuosi nusipirkt madingos spalvos(juodos wub.gif ) ir madingo audinio,gal tada nebus svarbu,kad ji ne milzine? smile.gif

aisku niekas neduos per galva,jei dabar butu madinga mazytes as tikrai visvien pirkciau didele,nes man reikia susideti visa gyvenima biggrin.gif bet kai klausei apie madas tai ir parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 08 10, 13:34)

Is tikruju nebutinai didele.Prisitaikyk sau pagal gyvenimo buda.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti