Pagal D&G sis rudenelis bus baltas. 2006 metu rudens kolekcija
Papildyta: Nors man atrodo taip labiau link ziemos kolekcijos, jei ne tie sortukai, sijonukai ir maikutes. Bet abejoju ar butu labai patogu kai kojos neuzdegtos, tik sortukai rudeneli kai vesiau sala, o virsui peciai megztukais apdengti taip silta... Kontrastas Nors kojytes nevisiskai susaltu del tokiu batuku. As tokiu jau norejau praita ir uzpraita ziema tokiu "ciukcisku" taciau parduotuvese budavo tik kazkokie nususe is dirbtinio kailio, nors vienus buvau macius step top, tokie balti is tikro kailio su odiniais raisteliais, bet kainavo 200 su virs, pagalvojau brangoka. Nepirkau. Bet ziauriai dabar gailiuosi, nes nieko geresnio taip ir nemaciau
cia kazkada apie batus snekejau,tai tuos spalvotus buvau imetus nuotraukyte,o tas gumines basutes ,kurios kazkada buvo populiarios ir vel gryzo i mada galit rasti cia www.lookagain.co.uk/web/main/ProductList.asp?N=426+414&Nao=50,tos ruzavos uz 20£
vat nesinori man dideles as joje viska pametu Tai negi su vidutinio dyzio buciau nemadinga?Negi ner varianto kad butu vidutine ir madinga?
As tikiuosi nusipirkt madingos spalvos(juodos ) ir madingo audinio,gal tada nebus svarbu,kad ji ne milzine?
vat nesinori man dideles as joje viska pametu Tai negi su vidutinio dyzio buciau nemadinga?Negi ner varianto kad butu vidutine ir madinga?
As tikiuosi nusipirkt madingos spalvos(juodos ) ir madingo audinio,gal tada nebus svarbu,kad ji ne milzine?
aisku niekas neduos per galva,jei dabar butu madinga mazytes as tikrai visvien pirkciau didele,nes man reikia susideti visa gyvenima bet kai klausei apie madas tai ir parasiau