Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 09, 18:50)
kazkaip neisivaizduoju kokie cia dar kitokie gali but g.gif

Įtariu, klausimas kilo todėl, kad nėr tokio lietuviško žodžio "bOtukai", "bOtai". Man atrodo kauniečiai labai dažnai vartoja šitokį žodį. Čia tas pats kaip "pOkelis", pOkas".
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 09, 18:50)
nu as taip supratau kad tu apie botus sneki,bent jau as su jais vaikystej per lietu braidziau o ka?

na as turiu omeny tokias gumines basankes.ivairiausiu spalvu...ir dar tokie isispiriami kaliosiukai su skylutem blush2.gif na bent zurnaluose jie tik pasirode ir prekyboje anksciu ju tikrai nemaciau ,tik dabar
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 07 09, 21:41)
na as turiu omeny tokias gumines basankes.ivairiausiu spalvu...ir dar tokie isispiriami kaliosiukai su skylutem blush2.gif  na bent zurnaluose jie tik pasirode ir prekyboje anksciu ju tikrai nemaciau ,tik dabar

a va tokius as jau pora metu nesioju bigsmile.gif nepaisant to kad jiem jau kokie 20metu (jei nedaugiau nes jie mano babytes buvo) bet uztat man jie nerealiai grazus ir dar nerealiau patogus wub.gif (nes siaip visos balerinos man nutrina kulnus ir pirstus o sie guminiai nea bigsmile.gif o ir siaip jie nepraranda savo prekines isvaizdos per metu metus rolleyes.gif ) kadanors imesiu savuju grazuoliu fotke mirksiukas.gif
Atsakyti
http://shop.nordstro...6778?origin=tab
cia yra paveikslelis su daug ivairiaspalviu tu batu,apie kuriuos snekejau
Atsakyti
Pagal idetas nuotraukas (diesel pvz) atrodo, kad dar vis madingi siaurejantys aptempti dzinsai...ex verysad.gif
kada gi gris placios arba platejancios kelnes... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 07 10, 01:16)

o ne tokiu nesideciau,nu taip,atrodo kaip botai be aulo,mano manymu tinka tik vaikams po balas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2006 07 09, 20:58)
Įtariu, klausimas kilo todėl, kad nėr tokio lietuviško žodžio "bOtukai", "bOtai". Man atrodo kauniečiai labai dažnai vartoja šitokį žodį. Čia tas pats kaip "pOkelis", pOkas".

yra toks zodis botai,as vilniete beje ir visa gyvenima vadinau guminius batus botais ir visi aplink taip vadino.alkono zodyne yra zodis botai, angliskai verciami i Wellington boots arba snow boots
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 07 10, 01:16)

tai tada nesusisnekejom, nes ash tai apie grynai aulinius batus pagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2006 07 10, 10:07)
tai tada nesusisnekejom, nes ash tai apie grynai aulinius batus pagalvojau smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi smile.gif kai parasei kad vaikystej po lietu su tokiais braidydavom tai automatiskai pagalvojau apie aulinius botus,o tokiu kaip nuotraukoj as nei maciau vaikystej nei turejau g.gif
Atsakyti
Na tokiu guminukiu as irgi nemaciau, nors is vaikystes prisimenu biggrin.gif
Atsakyti
as kalbejau apie dvieju rusiu,apie tuos guminius ar paraloninius,net nezinau kaip issireiks,ir dar tokias gumines basankes,permatoma skaidri guma dazniausiai budavo,vasara po balas budavo pats tas,jos irgi gryzo biggrin.gif
zodziu mada kaip backa,kaupi viskas kas atgyvene i backa ..poto ja apverti ir vel pradedi viska vilktis is naujo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 07 10, 22:04)
as kalbejau apie dvieju rusiu,apie tuos guminius ar paraloninius,net nezinau kaip issireiks,ir dar tokias gumines basankes,permatoma  skaidri guma dazniausiai budavo,vasara po balas budavo pats tas,jos irgi gryzo biggrin.gif
zodziu mada kaip backa,kaupi viskas kas atgyvene i backa ..poto ja apverti ir vel pradedi viska vilktis is naujo. thumbup.gif

jo basankes gumines tokias permatomas tai pamenu bet dabar tai vargu ar uzsideciau biggrin.gif
Atsakyti
TRUMPAI:
neskaiciau, tai klausiu: jauciu "cigoniski" sijonai sia vasara jau ne madoje?
Atsakyti