Aha, dar mama pasakė, iš tokias baisias ištraukė...
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 09, 06:25)
Man ir ji labiausiai krito i akis.Stiliova :wub:Bad Girl ivaizdis
man tai nelabai cia kazkas sijonas kaip dirzas man negrazu,ir nepatinka striukes apykakle,juokingai atrodo.siaip kazkas cia blogai,lyg per daug visko i viena kruva sukista
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 09, 04:25)
Man ir ji labiausiai krito i akis.Stiliova :wub:Bad Girl ivaizdis
aha labai stiliova saunumelis bet siais metais mados trauk mamos drabuzius ir eik busi pati madingiausia
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 05, 12:27)
As tau siulyciau neziureti, ar bus madoj, ar ne. Tiesiog, jeigu tau tinka ir patinka - pirk. Juk dzinsas visada yra ir bus madoj Nesvarbu, kokio modelio. Kadangi tokio tipo svarkeliai pas mus atejo tik siais metais, tai manau ir kita sezona jie bus ant bangos.
aciu tau ir kitoms patariusioms jau as ji nusipirkau ir jis tamsiai melyno dzinso
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 05, 12:27)
As tau siulyciau neziureti, ar bus madoj, ar ne. Tiesiog, jeigu tau tinka ir patinka - pirk. Juk dzinsas visada yra ir bus madoj Nesvarbu, kokio modelio. Kadangi tokio tipo svarkeliai pas mus atejo tik siais metais, tai manau ir kita sezona jie bus ant bangos.
aciu tau ir kitoms patariusioms jau as ji nusipirkau ir jis tamsiai melyno dzinso
kas del batu.....i mada sugryzta guminukai ,tokie kur vaikystej per lietu braidydavom
QUOTE(sygyta @ 2006 07 09, 16:58)
kas del batu.....i mada sugryzta guminukai ,tokie kur vaikystej per lietu braidydavom
tai kad jau senai grize.
jau pries kokius metus maciau lietuvoj panikes su tokiais smagiais varineja
bet shiaip man atrodo, reik nemazai drasos turet su tokiais i gatve islinguot
QUOTE(vejo_mergaite @ 2006 07 09, 16:44)
tai kad jau senai grize.
na kiek pastebejau,pas mus jie tik nesenai parduotuvese atsirado,dar ir tokie masyvus ryskiu spalvu.na o lietuvoj tai nei vienos nemaciau su tokiais
QUOTE(sygyta @ 2006 07 09, 18:40)
na kiek pastebejau,pas mus jie tik nesenai parduotuvese atsirado,dar ir tokie masyvus ryskiu spalvu.na o lietuvoj tai nei vienos nemaciau su tokiais
kad jie madoj buvo tai as jau praeitais metais zinojau ir parduotuvese galima buvo rast,bent jau as nenesiojau nes nesiderintu su kitais mano rubais,manau del to pacio ir dauguma
faina siaip bet reikia isskirtinai zaisminga stiliu turet kad su botukais vaiksciot
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 09, 17:43)
kad jie madoj buvo tai as jau praeitais metais zinojau ir parduotuvese galima buvo rast,bent jau as nenesiojau nes nesiderintu su kitais mano rubais,manau del to pacio ir dauguma
faina siaip bet reikia isskirtinai zaisminga stiliu turet kad su botukais vaiksciot
botukais?
Bent jau Norvegijoje guminiai batai tas pats kaip zieminiai. Ju visi turi ir visada turejo.Yra visokiausiu margu, permatomu su raiksciukais ir t.t. Taip pat ir rubai nuo lietaus, tik jie, tiesa, nera labai grazus. Didziausios fyfos per lietu su aukstakulniais ne visada eina. Kam gadinti batus?
QUOTE(sygyta @ 2006 07 09, 19:11)
botukais?
nu as taip supratau kad tu apie botus sneki,bent jau as su jais vaikystej per lietu braidziau o ka?
QUOTE(sygyta @ 2006 07 09, 19:11)
botukais?
kazkaip neisivaizduoju kokie cia dar kitokie gali but