Neskaiciau visu temu...tad nezinau gal jau buvo apie tai diskutuojama
Man iskilo klausimas, kas cia per mada ar kas vaikscioti mieste su pliazinemis slepetemis (na tokios gumines kur buna) Kai panevezy pamaciau, tai nesistebejau..pamaniau, kad visvien ne madu sostine sis miestas...gal zmones tiesiog pieno isejo nusipirkti... Bet kai vilniuje pamaciau - tai tikrai susimasciau Gal ir patogu...bet as tai tikrai savo slepetemis i miesta neiciau
Pas mus Klp pilna vaiksto su flip-flopais - visgi juros miestas O kai Vilniuj buvau - irgi labai daug merginu maciau su guminem tapkem.
Beje, guminukes as pati turiu ir vaikstau, kai i pliaza vaziuoju arba i darba (juodas deduosi)
bac nu as tai vaikstau su guminem sliopkem kazkaip net nebuciau pagalvojus, kad blogai nesioju nes patogu , o dabar madinga viskas kas patogu ir tau paciai norisi, va pasiteisinau auksciau mano idetoj fotkej Misha gi irgi su guminem sliopkem
Norejau paklaust tu, kurios nusimano madoje, ar bus kita sezona madingi tokie trumpi(iki puses pilvo) dzinsiniai svarkeliai? man tai grazu, tik nezinau ar verta pirkt? patarkit...
Norejau paklaust tu, kurios nusimano madoje, ar bus kita sezona madingi tokie trumpi(iki puses pilvo) dzinsiniai svarkeliai? man tai grazu, tik nezinau ar verta pirkt? patarkit...
As tau siulyciau neziureti, ar bus madoj, ar ne. Tiesiog, jeigu tau tinka ir patinka - pirk. Juk dzinsas visada yra ir bus madoj Nesvarbu, kokio modelio. Kadangi tokio tipo svarkeliai pas mus atejo tik siais metais, tai manau ir kita sezona jie bus ant bangos.
As tau siulyciau neziureti, ar bus madoj, ar ne. Tiesiog, jeigu tau tinka ir patinka - pirk. Juk dzinsas visada yra ir bus madoj Nesvarbu, kokio modelio. Kadangi tokio tipo svarkeliai pas mus atejo tik siais metais, tai manau ir kita sezona jie bus ant bangos.
Kaip tik vakarykščiam Žmonių numeryje Juozukas su tikrai guminėm pliažinėm šlepetėm Dar be kita ko užkliuvo ir smarkiai nutrinti džinsų galai
Matyt tikrai mada Jei toks dizaineris leidžia sau taip atrodyti