Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 03, 13:03)
matyt tu ne tokias isivaizduoji g.gif as supratau kad kalbama apie elementarias gumines sliopkes.visokios odines ir tt nesiojamos ir pas tai normalu

butent, as su tokiom guminukem ir maciau
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2006 07 03, 11:35)
Neskaiciau visu temu...tad nezinau gal jau buvo apie tai diskutuojama smile.gif
Man iskilo klausimas, kas cia per mada ar kas vaikscioti mieste su pliazinemis slepetemis (na tokios gumines kur buna)  doh.gif  doh.gif Kai panevezy pamaciau, tai nesistebejau..pamaniau, kad visvien ne madu sostine sis miestas...gal zmones tiesiog pieno isejo nusipirkti... Bet kai vilniuje pamaciau - tai tikrai susimasciau  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif Gal ir patogu...bet as tai tikrai savo slepetemis i miesta neiciau  schmoll.gif

Pas mus Klp pilna vaiksto su flip-flopais - visgi juros miestas biggrin.gif O kai Vilniuj buvau - irgi labai daug merginu maciau su guminem tapkem.
Beje, guminukes as pati turiu ir vaikstau, kai i pliaza vaziuoju arba i darba (juodas deduosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 03 liepos 2006 - 20:56
bac nu as tai vaikstau su guminem sliopkem blush2.gif kazkaip net nebuciau pagalvojus, kad blogai biggrin.gif nesioju nes patogu , o dabar madinga viskas kas patogu ir tau paciai norisi, va pasiteisinau ax.gif auksciau mano idetoj fotkej Misha gi irgi su guminem sliopkem ax.gif
Atsakyti
Norejau paklaust tu, kurios nusimano madoje, ar bus kita sezona madingi tokie trumpi(iki puses pilvo) dzinsiniai svarkeliai? man tai grazu, tik nezinau ar verta pirkt? patarkit...
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2006 07 05, 11:23)
Norejau paklaust tu, kurios nusimano madoje, ar bus kita sezona madingi tokie trumpi(iki puses pilvo) dzinsiniai svarkeliai? man tai grazu, tik nezinau ar verta pirkt? patarkit...

As tau siulyciau neziureti, ar bus madoj, ar ne. Tiesiog, jeigu tau tinka ir patinka - pirk. Juk dzinsas visada yra ir bus madoj mirksiukas.gif Nesvarbu, kokio modelio. Kadangi tokio tipo svarkeliai pas mus atejo tik siais metais, tai manau ir kita sezona jie bus ant bangos. smile.gif
Atsakyti
As turiu toki linini, jau iseina is mados, bet man grazu, tai i "charity" dar neatiduosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 05, 10:27)
As tau siulyciau neziureti, ar bus madoj, ar ne. Tiesiog, jeigu tau tinka ir patinka - pirk. Juk dzinsas visada yra ir bus madoj  mirksiukas.gif  Nesvarbu, kokio modelio. Kadangi tokio tipo svarkeliai pas mus atejo tik siais metais, tai manau ir kita sezona jie bus ant bangos.  smile.gif

Visiskai sutinku su Citra, maziau rupinkis ar bus madinga, ziurek kad tiktu ir patiktu ir drasiai vilkis smile.gif
Atsakyti
jei dar tamsiai melyno dzinso tai ish vis - dzinso klasika smile.gif o ji niekad neisheina ish mados smile.gif
Atsakyti
Labas visiems.Kadangi cia jau pradejot aptarineti kito sezono madas,imetu kelias nuotraukeles is rudens dizaineriu kolekcijos:user posted image
user posted image
Papildyta:
versace:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Labas visiems.Kadangi cia jau pradejot aptarineti kito sezono madas,imetu kelias nuotraukeles is rudens dizaineriu kolekcijos

super kolekcija,man patinka
Atsakyti
labai dziugu kad ir rudeni vyraus moteriskumas, sukneles, sijonai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 03, 14:03)
matyt tu ne tokias isivaizduoji g.gif as supratau kad kalbama apie elementarias gumines sliopkes.

Kaip tik vakarykščiam Žmonių numeryje Juozukas su tikrai guminėm pliažinėm šlepetėm hihihi.gif Dar be kita ko užkliuvo ir smarkiai nutrinti džinsų galai rolleyes.gif
Matyt tikrai mada bigsmile.gif Jei toks dizaineris leidžia sau taip atrodyti smile.gif
Atsakyti