Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

Man tai irgi kraupu ziureti i ta "paskutini mados klyksma" kaip karsciausia vasaros diena vaiksto su "demisezononiais" batais lotuliukas.gif Ir niekas man neirodys, kad jom nekarsta, man su uzdarais bateliais jau kojos kaista (beje jie irgi naturalos odos), o ka jau kalbet su batais iki kekiu. Siaubiaks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2006 06 30, 01:13)
Niu kai sako "great minds think alike" lotuliukas.gif As taskuotus rubus jau simta metu nesioju ir megstu, o kad madingi tai irgi be galo nervina, nes visos 15-metes mieste laksto su taskiukais dabar ir ne velnio apie juos nesupranta, bile madinga, tai ir velkasi.

Belieka dziaugtis, kad "mada" ateina ir praeina, o asmeninis stilius lieka, ir po pamastymu: "zek kokia mados auka", tuoj bus pamastymai "odieve kaip cia ji apsirengus" biggrin.gif

Man tai ish vis galiu pasakyti, mada tai yra ishmislas tiems, kurie neturi savo asmeninio stiliaus arba neishdrysta kazkok apsirengt vien todel, kad tai nemadinga.O tiems, kas turi savo stiliu tai tik pereinamasis etapas isigyti, kazka labai jau tinkancio prie esamo garderobo smile.gif. Pvz kai buvo madingi smailejantys batai, nei vienu nenusipirkau ir laukiau kol ateis bukanosiu era smile.gif
Atsakyti
grybaujam merginos 4u.gif
auliniai batai nesiojami ir vasara, pati taip daraiu preis mensei leituvoj, nros buvo +25.....kodel???? del daugleio priazasciu-kai isvazinejau, buvo saltoka leituvoj, toddel isidejau aulinius, na dar delt o akd teko nesti 2 poras bateliu is taisykla lt, o isidejau is viso 3 poras...... ir dar del to , akd tarkime salyse kuriose nera stiprios sezonu kainos nera supratimo kaip zieminai ar vasarinai batai. ir TIKRAI su jais kojos visai NEPRAKAITUOJA. as pvz. nesuprantu merginu per +30 nesiojanciu kelens, o dar baisua dzinsisu- va jos tai prakaituoja!!!!! nu dar tas zirneliu taskuotas stilius- turiu jau ben 6 mete pierre cardin suknute t. meslyna su baltais zirnelais ir neiko, siemet palikau spintoj, nenesiosiu.....lituvoj, nes pas mus neikas tais zirnelais nevaiiksto cia apsiredes....as masu nenustatineju, tiesiog mano gera drauge yra rubu dizainere, ji prancuze, nu nori nenori supazindina, be to ir TIME zurnalas kas 3 men pristato naujas mados tendencijas.....
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2006 06 30, 05:11)
A ka, ne? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Duoda musu panos ziuriu cia lotuliukas.gif

apskritai tai mados- slidus dalykas....jos keiveinam kaime kitokios..... as madu nesivaikau, ebt jei tai kad madinga man aptinka, tai aisku perku. bet yra tokiu madfos aukus gatvese doh.gif bigsmile.gif nu zinai gordejo kad varpais skambina tik nezino kurioj parapijoj....tai ir eisna i visas baznycias ie eiles
Atsakyti
Sugalvojau pirkti trumpa, siuvineta dzemperi ar dar tokie madingi, ar praeitas etapas?
Atsakyti
2006 m. Pavasario-vasaros tendencijos. Šortai
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
2006 m. Pavasario-vasaros tendencijos. Naujasis seksualumas
išrinkau tik kurie man yra gražus ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 30, 20:22)
2006 m. Pavasario-vasaros tendencijos. Naujasis seksualumas
išrinkau tik kurie man yra gražus ax.gif
[

thumbup.gif o KA AS JAU TRIS DIENAS SAKAU...marinistineis praejo, dabar romantinis.....
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 06 30, 22:08)
thumbup.gif o KA AS JAU TRIS DIENAS SAKAU...marinistineis praejo, dabar romantinis.....

todėl nuotraukas ir atrinkau,kam reikėjo tas ir suprato ax.gif
SM tai labai retas atvėjis,labai džiaugiuosi lil ,kad tu mane supratai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 30, 21:13)
todėl nuotraukas ir atrinkau,kam reikėjo tas ir suprato ax.gif
SM tai labai retas atvėjis,labai džiaugiuosi lil ,kad tu mane supratai thumbup.gif

QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 06 30, 21:34)
Kad ir kaip bebutu nesutinku su tavim, madingi tik dryziai ir viskas, kaip jau minejo kazkas, sorceress berods. Nes net spalvu gama, pvz raudona-balta, raudona-juoda, juoda- balta ir pan., neturi nieko bendo su jureivishku stilium. Taip, kad kaip minejo lil tie dryziai gali but kaliniu atributas ir su marinistiniu stilium praktishkai neturi nieko bendro. O tavo ideti nevaikishki pavyzdiai, tai apskritai, ten  net dryziai nehorizontalus smile.gif Suprashciua dar ant bangos butu kokie inkarai, nautical stars, tai nesigincyciau, kad tai marinistinis stilius smile.gif

thumbup.gif as siandien SPECIALIAI prasiejau per parduotuves, nes galvojau pabludau matyt kad nepastebejau blink.gif to marinistinio stiliaus...taip dryziu radau, bet dar daugiua radau geometriniuir rytietisku rastu, balti rastai juodame fone, naujos rudens spalvos jau irgi yra- raudona, aoranzine,s bordo, alyvine...... na dar daug neriniu, sifono, kvalbatku, aplikaciju....bet tokiu kukliu, romantiniu, neperkrautu.....
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 01, 11:40)
nu cia jau tada principo reikalas vadinasi pasigincyti...zebrinius dryzius su jureiviskais butu sunku sumaisyt....o kaliniu siaip dazniausiai buna juodai balti dryziai.
cia kaip idejau nuotrauka irgi galima pavadint paprasta dryzuota maikiukste bet ji priskiriama nautical.taip pat ir su dryzuota sukniukste biggrin.gif
na uzteks matau kad kaip zirniai cia i siena ir diskusija tuoj iki absurdo prieis smile.gif

jau senai priejo cool.gif
Atsakyti
gerai kadnagi pavasaris vasar aprejo, prasidejo vasara- ruduo ( oficialiai po JONINIU ) taigi einam pries sekancio sezono romantiniu gincu 4u.gif
Atsakyti