IevaIevute, 23 Geg 2006 - 15:35, parašė:
IevaIevute, 23 Geg 2006 - 15:35, parašė: kiek girdėjau, taškai kaip tik tik ateina į madą supaisysi čia tą madą... man taškiukai gražu bet saves su tokiais rūbeliais neįsivaizduoju...
kaip tik gal greiciau iseina... praeita vasara masiskai viskas taskuota buvo
ir madinga tai toli grazu ne tai kas parduodama kaip jus sakot teranovose ar vero modose
Female, 20 Bir 2006 - 21:27, parašė:
Female, 20 Bir 2006 - 21:27, parašė: kaip tik gal greiciau iseina... praeita vasara masiskai viskas taskuota buvo
ir madinga tai toli grazu ne tai kas parduodama kaip jus sakot teranovose ar vero modose
manyciau tai ir taip yra akivaizdu...
Pin-up_girl, 27 Bir 2006 - 00:03, parašė:
Pin-up_girl, 27 Bir 2006 - 00:03, parašė: Tie dideli akiniai ir apskritai akiniu mados, labai individualus dalykas.Daug kam jie netinka, ir kiek gatvej teko matyti, tai neshioja panos, nors tokie akiniai tikrai ne jom.Man ish pateiktu pv. Parios Hilton atrodo tragishkai su tokiais akiniais
tai kad ji visada tragiskai atrodo 'vakareliu liute'
IevaIevute, 23 Geg 2006 - 14:35, parašė:
IevaIevute, 23 Geg 2006 - 14:35, parašė: kiek girdėjau, taškai kaip tik tik ateina į madą supaisysi čia tą madą... man taškiukai gražu bet saves su tokiais rūbeliais neįsivaizduoju...
Vanesa, 31 Geg 2006 - 21:44, parašė:
Vanesa, 31 Geg 2006 - 21:44, parašė: teisingai taskiukai labai madingi sia vasara
Mačiau šiandien gatvėj stipriai pagyvenusią moterį (apie 70) - tokia tipiška miestietė močiutė baltais garbanotais plaukais ir su akiniais - apsirengusią taip: maikutė juoda su asimetriškais baltais dryželiais, sijonas baltas su juodais žirniais, klostytas, virš kelių, ir dar baltos trumpos kojinaitės. Eina sau, geriau aš būsiu nemadinga laikysiuos savo asmeninio stiliaus.
Pin-up_girl, 29 Bir 2006 - 21:56, parašė:
Pin-up_girl, 29 Bir 2006 - 21:56, parašė: O cia kazkas minejo apie tashkelius, kad geriau laikysis savo stiliaus, nes pamate apsirengusia taip bobute kazkokia.Ash pvz savo spinta tashkuotais rubais pildau jau 3 metus ir tai yra viena ish mano asmeninio stiliaus detaliu ir mane labai nervina, kad tashkeliai atejo i mada, nes uzknisa, ,kad kiti pamate galvoja; "o cia dar viena mados auka" tai laukiu greiciau kol praeis tas tashku bumas.
Niu kai sako "great minds think alike" As taskuotus rubus jau simta metu nesioju ir megstu, o kad madingi tai irgi be galo nervina, nes visos 15-metes mieste laksto su taskiukais dabar ir ne velnio apie juos nesupranta, bile madinga, tai ir velkasi.