Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

2006 m. Pavasario-vasaros tendencijos. Azijos motyvai
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 05 23, 15:35)

IevaIevute, 23 Geg 2006 - 15:35, parašė:

IevaIevute, 23 Geg 2006 - 15:35, parašė:

kiek girdėjau, taškai kaip tik tik ateina į madą  g.gif  supaisysi čia tą madą... man taškiukai gražu bet saves su tokiais rūbeliais neįsivaizduoju...

kiek girdėjau, taškai kaip tik tik ateina į madą  g.gif  supaisysi čia tą madą... man taškiukai gražu bet saves su tokiais rūbeliais neįsivaizduoju...

kaip tik gal greiciau iseina... praeita vasara masiskai viskas taskuota buvo
ir madinga tai toli grazu ne tai kas parduodama kaip jus sakot teranovose ar vero modose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 20 birželio 2006 - 19:30
QUOTE(Female @ 2006 06 20, 21:27)

Female, 20 Bir 2006 - 21:27, parašė:

Female, 20 Bir 2006 - 21:27, parašė:

ir madinga tai toli grazu ne tai kas parduodama kaip jus sakot teranovose ar vero modose

manyciau tai ir taip yra akivaizdu...
Atsakyti
Pasidalinsiu savo mintimis truputį mirksiukas.gif asmeniškai buvau nusiteikus prieš vadinamąsias timpas kurias po sijonais ar šortais dabar panos nešioja. Bet vakar pamačiau taaaiiip stiliovai apsirengusią merginą, kuri kaiptik dėvėjo tokias raštuotas-nėriniuotas (net nžn kaip paaiškint) baltos spalvos timpas po sijonėliu, kad susižavėjau (nors pati jų taip ir neišdrįsčiau užsidėti) ir eilinį kartą pamaniau, kad negalima būti kategoriškai nusiteikus jokiu (stiliaus taip pat) klausimu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 06 21, 09:15)

B.Brigitte, 21 Bir 2006 - 09:15, parašė:

B.Brigitte, 21 Bir 2006 - 09:15, parašė:

akivaizdu, bet ankstesniuose postuose (vardu neminesiu) pasisake jog madas diktuoja parduotuves
Atsakyti
paskutines tendencijos tongue.gif
'marskinines' sukneles
user posted image

juodai baltos sukneles
user posted image

kamufliazas
user posted image

tunikos stiliaus sukneles
user posted image

aviatoriaus akiniai
user posted image
Atsakyti
Tie dideli akiniai ir apskritai akiniu mados, labai individualus dalykas.Daug kam jie netinka, ir kiek gatvej teko matyti, tai neshioja panos, nors tokie akiniai tikrai ne jom.Man ish pateiktu pv. Parios Hilton atrodo tragishkai su tokiais akiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 06 27, 00:03)

Pin-up_girl, 27 Bir 2006 - 00:03, parašė:

Pin-up_girl, 27 Bir 2006 - 00:03, parašė:

Tie dideli akiniai ir apskritai akiniu mados, labai individualus dalykas.Daug kam jie netinka, ir kiek gatvej teko matyti, tai neshioja panos, nors tokie akiniai tikrai ne jom.Man ish pateiktu pv. Parios Hilton atrodo tragishkai su tokiais akiniais smile.gif

tai kad ji visada tragiskai atrodo biggrin.gif 'vakareliu liute' lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, zinau, kad cia ne paieskos tema, bet labai nebauskit manes ax.gif jei jau apie akinius pradejot kalbet, tai...saviskius pameciau kazkaip/kazkur doh.gif gal galit patart kur galima atrast kokiu perliuku graziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 05 23, 14:35)

IevaIevute, 23 Geg 2006 - 14:35, parašė:

IevaIevute, 23 Geg 2006 - 14:35, parašė:

QUOTE(Vanesa @ 2006 05 31, 21:44)

Vanesa, 31 Geg 2006 - 21:44, parašė:

Vanesa, 31 Geg 2006 - 21:44, parašė:

teisingai taskiukai labai madingi sia vasara

teisingai taskiukai labai madingi sia vasara

Mačiau šiandien gatvėj stipriai pagyvenusią moterį (apie 70) - tokia tipiška miestietė močiutė baltais garbanotais plaukais ir su akiniais wub.gif - apsirengusią taip: maikutė juoda su asimetriškais baltais dryželiais, sijonas baltas su juodais žirniais, klostytas, virš kelių, ir dar baltos trumpos kojinaitės. Eina sau, geriau aš būsiu nemadinga schmoll.gif laikysiuos savo asmeninio stiliaus.
Atsakyti
Nesakau, kad tik marinistinis stilius madingas ar pn. Bet bent jau kaip pastebejau daugelis kauniečių renkasi paprasta, rengiasi taip kaip patinka ir patogu, ir tikrai nesakau, kad tai yra blogai. Nors net kartais mada gali būti net apsurdiška, vieną sykį mačiau mergina karštą vasaros dieną užsiavus rudeninius iki keliu batus, ir trumpus šortukus ir kžką dar ant viršaus, atrodė gan normaliai dėl vaizdo, bet kad jai nebuvo karšta su tais batais, tai laaabai abejoju ir šiaip abejoju ar patogu kai prakaituoja kojos
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 06 29, 21:56)

Pin-up_girl, 29 Bir 2006 - 21:56, parašė:

Pin-up_girl, 29 Bir 2006 - 21:56, parašė:

O cia kazkas minejo apie tashkelius, kad geriau laikysis savo stiliaus, nes pamate apsirengusia taip bobute kazkokia.Ash pvz savo spinta tashkuotais rubais pildau jau 3 metus ir tai yra viena ish mano asmeninio stiliaus detaliu ir mane labai nervina, kad tashkeliai atejo i mada, nes uzknisa, ,kad kiti pamate galvoja; "o cia dar viena mados auka" tai laukiu greiciau kol praeis tas tashku bumas.

O cia kazkas minejo apie tashkelius, kad geriau laikysis savo stiliaus, nes pamate apsirengusia taip bobute kazkokia.Ash pvz savo spinta tashkuotais rubais pildau jau 3 metus ir tai yra viena ish mano asmeninio stiliaus detaliu ir mane labai nervina, kad tashkeliai atejo i mada, nes uzknisa, ,kad kiti pamate galvoja; "o cia dar viena mados auka" tai laukiu greiciau kol praeis tas tashku bumas.

Niu kai sako "great minds think alike" lotuliukas.gif As taskuotus rubus jau simta metu nesioju ir megstu, o kad madingi tai irgi be galo nervina, nes visos 15-metes mieste laksto su taskiukais dabar ir ne velnio apie juos nesupranta, bile madinga, tai ir velkasi.
Atsakyti