Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(CaCalialia @ 2006 05 15, 15:14)
Varge, kokia išbadėjusi. o prognozavo, kad manekenės pasidarys labiau panašios į normalias moteris.

melavo lotuliukas.gif
o siaip tai nei ji isbadejus nei ka biggrin.gif tiesiog liekna, sportisko sudejimo panele happy.gif as naturaliai net labiau "isbadejus" lotuliukas.gif nei ji ir esu be galo savim patenkinta happy.gif manau labiau patenkinta savim nei tos, kurios pamaciusios manekene nuotraukoj ar per fashion tv pirma komentuoja ne ruba, kuri manekene demonstruoja, o kokia ji anoreksike bla bla bla
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rube: 15 gegužės 2006 - 15:48
grizo podruzke is Londono....sako...pravalas nu. Visas Londonas taskuotas: lankeliai, marskineliai, sijonukai, aukskarai viskas taskuota. batai be kulno, kaip supratau "ceskes", ilgi marskiniai, skinny dzinsai, taskai taskai taskai, "piestukiniai" sijonai, o deiviu deive idealas Kate Moss su nauja savo drabuziu linija.... g.gif
Atsakyti
wub.gif grazi bliuskyte ir suknele

As norejau isigyti si bikini,galvojau pirkti-nepirkti,atrode wub.gif
ir kaip mano krutine ne per didziausia,tai sis bikini labai ja optiskai isdidino.
Bet del tu taskeliu nepirkau(beto bikinis,kuri matavausi buvo raudonas su baltais taskais).Galvoju iseis is mados ir liks guleti spintoje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 05 15, 07:56)
sakykit ka norit, bet man ta manekene baisiai grazi  tongue.gif nors tiesa, kartais ji tikrai atrodo kaip ziauriai mielas ir kartu sexy zombis
user posted image

Žiūrau artėjam prie ateiviškų madų. biggrin.gif Man ji labai panaši į ateivius kaip vaizduoja - tokios formos veidas. Pas manekenes ir rankos bei kojos tokie šakaliukai kaip pas tikrus ateivius.. Belieka tuos plaukus panaikinti ir spalvą 'gražesnę' pilką arba žalią suteikti lotuliukas.gif (sorry, OT biškį..)
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 22, 12:03)

As norejau isigyti si bikini,galvojau pirkti-nepirkti,atrode  wub.gif
ir kaip mano krutine ne per didziausia,tai sis bikini labai ja optiskai isdidino.
Bet del tu taskeliu nepirkau(beto bikinis,kuri matavausi buvo raudonas su baltais taskais).Galvoju iseis is mados ir liks guleti spintoje

As buciau pirkusi, nes man atrodo, kad tie taskeliai(kaip minejo viena forumiete) - klasika.
Beja, as taskuotai bliuskyte pirkau ne todel, kad madinga ar kazka...(aplamai man tos mados juokingos - bandos jausmas kazkoks...niekada nesivaikiau madu ir nesivaikysiu - nes baisu ziureti kai kuria cia vasara visos ruzavos vaiksciojo, ziema visos dzinsus kisosi i batus doh.gif doh.gif doh.gif ) Pirkau todel, kad patiko vinas akcentas ir tiek smile.gif
Atsakyti
vat as galvoju, kad geriau yra pirkti ne tai kas siuo metu Labai Madinga, nes noredama buti neva madinga - isiliesi i tukstantine tokiu paciu minia ir joje prapulsi, o tai kas paciai yra grazu, idomu, tinka, dera prie jau turimu rubeliu ir batu.
dabar apmasciau savo turimus rubus ir ko gero galiu pasakyti, kad neturiu nieko ultra super turbo hyper extra madingo. TACIAU zinau ir jauciu, kad atrodau daug idomiau ir subtiliau nei beveik visos, teranovose ir veromodose apsiprekinusios miesto moteraites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 05 22, 18:36)
vat as galvoju, kad geriau yra pirkti ne tai kas siuo metu Labai Madinga, nes noredama buti neva madinga - isiliesi i tukstantine tokiu paciu minia ir joje prapulsi, o tai kas paciai yra grazu, idomu, tinka,  dera prie jau turimu rubeliu ir batu.
dabar apmasciau savo turimus rubus ir ko gero galiu pasakyti, kad neturiu nieko ultra super turbo hyper extra madingo. TACIAU zinau ir jauciu, kad atrodau daug idomiau ir subtiliau nei beveik visos, teranovose ir veromodose apsiprekinusios miesto moteraites  biggrin.gif

Labai patiko tavo postas smile.gif Sutinku su tavo mintim, nes ir pas pacia yra taip.Nors tashkeliuotu rubu turiu nemazai, bet jie surinkti per nemaza laiko tarpa i rtaip jau gavosi, kad i mada rupuzes atejo, kas man visai nepatinka, bet mano tashkeliuoti rubai bent jau ne ish visu teranovu ir vero modu.Zinau,kad su tokiu pat sutikti labai maza galimybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 05 22, 18:36)
vat as galvoju, kad geriau yra pirkti ne tai kas siuo metu Labai Madinga, nes noredama buti neva madinga - isiliesi i tukstantine tokiu paciu minia ir joje prapulsi, o tai kas paciai yra grazu, idomu, tinka,  dera prie jau turimu rubeliu ir batu.
dabar apmasciau savo turimus rubus ir ko gero galiu pasakyti, kad neturiu nieko ultra super turbo hyper extra madingo. TACIAU zinau ir jauciu, kad atrodau daug idomiau ir subtiliau nei beveik visos, teranovose ir veromodose apsiprekinusios miesto moteraites  biggrin.gif

O kas sakė kad madinga tai ką perki taranovose, veromodose ir t.t.? Manau kad tai kaip tik anti madinga. Vien dėl to, kad ten drabužiai nekokybiški.
O mada reik pajusti, jei tu nueisi ir prisipirksi beleko Teranovoje, toli gražu nebus madinga, nes pirma ten daug nemadingu drabužių, antra daug skirtingų stilių.
Sumaišius labai gautusi nekas.
Tai va: MADA GYVENA MUMISE, tik reik jei leisti reikštis.
Atsakyti
As norejau isigyti si bikini,galvojau pirkti-nepirkti,atrode 

kiek girdėjau, taškai kaip tik tik ateina į madą g.gif supaisysi čia tą madą... man taškiukai gražu bet saves su tokiais rūbeliais neįsivaizduoju...
Atsakyti
Ka tik gryzau is Vokietijos,tai panos ten vaiksto apsmukusiais dzinsais zemu liemeniu,sportiniais bateliais arba mokasinais(mazai balerinu bateliais),ant plauku juosta,palaidos palaidines.Tai padariau isvada buvusi ne viename mieste.Budama ten buvau pasiilgusi graziu,susitvarkiusiu,panelisku merginu...
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 05 23, 13:35)
kiek girdėjau, taškai kaip tik tik ateina į madą  g.gif  supaisysi čia tą madą... man taškiukai gražu bet saves su tokiais rūbeliais neįsivaizduoju...

teisingai taskiukai labai madingi sia vasara
Papildyta:
QUOTE(leja30 @ 2006 05 23, 16:03)
Ka tik gryzau is Vokietijos,tai panos ten vaiksto apsmukusiais dzinsais zemu liemeniu,sportiniais bateliais arba mokasinais(mazai balerinu bateliais),ant plauku juosta,palaidos palaidines.Tai padariau isvada buvusi ne viename mieste.Budama ten buvau pasiilgusi graziu,susitvarkiusiu,panelisku merginu...

As gyvenu Vokietijoje jau daugelis metu,tai kai mano drauges atvaziuoja i svecius.Net santurus vokieciai atsisuka pavymui...
Vokietaites labai mazai kreipia demesio i mada,svarbiausiai,kad joms patogu,bet yra ir daug pasitempusiu paneliu,ypac klubuose,diskotekose pamatytum,kokios vokietaites grazios gali buti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanesa: 31 gegužės 2006 - 20:45
O pas mane spintoj viskas madinga tongue.gif nes visi drabužiai tinka ir patinka MAN tongue.gif
Atsakyti