Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

va grizau is miesto,specialiai atkreipiau demesi:nu kas ketvirta dryzuota tai tikrai.tai kad ir kaip madinga dabar bet nu nepirksiu dryziu tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 13:00)
va grizau is miesto,specialiai atkreipiau demesi:nu kas ketvirta dryzuota tai tikrai.tai kad ir kaip madinga dabar bet nu nepirksiu dryziu tikrai tongue.gif

reikės ir man atkreipt dėmesį... ax.gif kažkaip nepastebėjau daug vienodų venoj vietoj... ax.gif
Atsakyti
gaila man tu dryzuotu lietuvaiciu, bet ka darysi, kad pas mumi viskas veluotai gaunas sad.gif jauciu dar prades visos rengtis tais skinny dzinsais, kurie deja jau jau jau iseina is mados smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 05 12, 15:06)
gaila man tu dryzuotu lietuvaiciu, bet ka darysi, kad pas mumi viskas veluotai gaunas sad.gif jauciu dar prades visos rengtis tais skinny dzinsais, kurie deja jau jau jau iseina is mados  smile.gif

ir skinny dzinsai ir dryziai madingi yra butent siemet ir dar niekur neisejo wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rube @ 2006 05 12, 15:57)
ir skinny dzinsai ir dryziai madingi yra butent siemet ir dar niekur neisejo wink.gif

bet tai tikrai nevieninteles mados tendencijos siemet.
va ko tai nesuprantu iskur atsirado tu kaukoliu mada rolleyes.gif tikrai ziuriu fashion tv ir mados forumu tonas pervertus esu ziuredama naujausias kolekcijas, bet kad tu kaukoliu niekur tikrai nebuvo. toks vaizdas, kad tu rubu su kaukolem buvo prigaminta su perteklium ir niekas ju nepirko tai paskelbe, kad madinga ir ispirko viska biggrin.gif na as cia tik spelioju.
rudens ziemos kolekcijose pastebiu tiek aprangos tiek makiazo minimalizma, daug pilkos, juodos. vis dar lieka madoj pernai ziema ateje Rusijos motyvai, todel speju, kad toliau mada turetu trauktis i Azija ir dauget azietisku motyvu, nes dabar pastebejau nemaza azieciu dizaineriu invazija
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 12, 04:41)
O shiaip statkevicius man nepatinka, nes jis jauciasi esantis mados guru Lietuvoje ir labai nepatiko tai, kad menkina kitu Lietuvos dizaineriu darba, kurie man net vertesni demesio nei jis pats.Manau,zmogus prasimushe paryziuj ir jauciasi didysis mados diktatorius smile.gif

Pritariu... Kazkaip visi labai jau vertina jo nuomone. Sutinku, jis tikrai daug pasiekes, galbut ismano savo sriti, bet yra daug kitu Lietuvos dizaineriu, tikrai neprastesniu uz ji... tik tiek, kad ne paryziuj....
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 05 12, 16:03)

rudens ziemos kolekcijose pastebiu tiek aprangos tiek makiazo minimalizma, daug pilkos, juodos. vis dar lieka madoj pernai ziema ateje Rusijos motyvai, todel speju, kad toliau mada turetu trauktis i Azija ir dauget azietisku motyvu, nes dabar pastebejau nemaza azieciu dizaineriu invazija

as dziaugiuosi, man grazu
Atsakyti
tai niekas man taip ir neatsake, kokie sijonai bus madingi sia vasara...

ir dar kokios rankines... sad.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

cia 2006 metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvara: 12 gegužės 2006 - 17:48
na rankines tai visu imanomu formu, nematau vyraujancios.
Atsakyti
Aciu, Varvara. smile.gif jau nusiziurejau savo idealus is Boss ir Chloe.
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 05 12, 16:03)
Papildyta:
bet tai tikrai nevieninteles mados tendencijos siemet.
va ko tai nesuprantu iskur atsirado tu kaukoliu mada  rolleyes.gif  tikrai ziuriu fashion tv ir mados forumu tonas pervertus esu ziuredama naujausias kolekcijas, bet kad tu kaukoliu niekur tikrai nebuvo. toks vaizdas, kad tu rubu su kaukolem buvo prigaminta su perteklium ir niekas ju nepirko tai paskelbe, kad madinga ir ispirko viska  biggrin.gif na as cia tik spelioju.

deja deja drysciau priestarauti, kad skinny jeans jau eina kelio galan, na nebent tokioj leituvoj taip tikiu, kad jie madingi bus dar ilgai, taciau vakar the sun teko skaityt stiliaus termometra ir skinny jeans jau zemai apacioj buvo smile.gif o dryziai tai cia is vis nesamone, seniausias dalykas pvz uk tie dryziai madoj buvo ziema, vasario viduri jau pradejo eit i mada "polka dots".
Atsakyti
Ai, su tais dryžiais tai nesuprasi. Aš, pavyzdžiui, kiekvieną sezoną nusiperku bent po vieną dryžuotą maikutę. Man jie (dryžiai) visada buvo ir bus gražu. Kaip kažkas minėjo čia, tai yra klasika, ir nieko čia naujo nesugalvosi smile.gif Tas pats ir su žirniukais. Turiu bent tris žirniuotas palaidines (ne šį sezoną pirktos), tai irgi nesuku per daug galvos, madingi tie žirniai ar ne, man gražu ir aš karts nuo karto užsidėsiu tas maikytes ax.gif
Atsakyti