Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(Tylene @ 2006 05 12, 11:07)
tai kas tavo manymu yra mada? Gal aš blogai tą sąvoka suprantu..bet manau, kad tai yra kai tuo metu būna papiltęs tam tikras stilius....nebūtinai juk visos su vienodais..kad ir militaristinių drabužėlių yra daugybę įvairių....
O jei tavo supratimu mada yra tai, ko niekas kitas nedėvi-tai pasižiūrėk į mases-ir renkis priešingai nei jie 4u.gif

paskaityk stiliu tongue.gif galiu pacituot jei dar neturi smile.gif
"mada tai kas yra priesaky,tai kas vercia kitus atsisukti gatveje,kai ji tampa masine-ji nebe mada""jei paveluosi atsidursi buryje save madingais laikanciu maratonininku,draugiskai tursenanciu trasa kuria jie vadina Mada.mada tai ne masinis begimas,tai individualistu sportas"

as tai sutinku :)butent kai tas stilius JAU paplites,tai neber madinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 12 gegužės 2006 - 09:14
Siandien pasiklausiau per Sat 1 stilisto patarimu:
vasara madinga balta spalva,smeline spalva ivairiausiu atspalviu"nude look",platus dirzai ir placios apyrankes(ant kuriu Paris Hilton uzvede)

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 09:12)
paskaityk stiliu tongue.gif galiu pacituot jei dar neturi smile.gif
"mada tai kas yra priesaky,tai kas vercia kitus atsisukti gatveje,kai ji tampa masine-ji nebe mada""jei paveluosi atsidursi buryje save madingais laikanciu maratonininku,draugiskai tursenanciu trasa kuria jie vadina Mada.mada tai ne masinis begimas,tai individualistu sportas"

as tai sutinku :)butent kai tas stilius JAU paplites,tai neber madinga

O kas ten rašė? g.gif

Štai ką rašo rūbų dizaineris M. Janušauskas - "Mada – tai tam tikro skonio vyravimas tam tikrą laiką."
Ir aš su juo sutinku. tongue.gif
Beje čia gali būt kalbama ne tik apie drabužius..bet ir apie kitus dalykus...tarkim būna madinga lankyti jogą...madinga būti vegetarais, madinga turėti mažučius šuniukus ir pan. Tuo metu tai būna madinga..nes tai yra papiltę...Tačiau nebūtinai tau turi patikti, tai kas yra madinga.... ax.gif

Ir dar- gatvėje mane verčia atsisukti žmonės apsirengę nebūtinai madingai, o Stilingai.... Čia yra visa problema- mokėti būt stilingai...mokėt prisitaikyti madingus dalykėlius prie savo stiliaus...aišku, svarbiausia rasti tą savo stilių... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 12 gegužės 2006 - 09:26
QUOTE(Tylene @ 2006 05 12, 11:19)
O kas ten rašė?  g.gif

Štai ką rašo rūbų dizaineris M. Janušauskas - "Mada – tai tam tikro skonio vyravimas tam tikrą laiką."
Ir aš su juo sutinku.  tongue.gif

ogi pons statkevicius smile.gif ir dar kazkas biggrin.gif vyravymas tai sutinku bet jis vyrauja daug anksciau nei masiskai paplinta smile.gif o kam laukt nesuprantu kol cia puse miesto nusipirks zirniuotus rubus?jei tai patinka,grazu,o dar ir zinai kad bus madinga tai nesiok dziaugdamasi kad viena pirmu esi,nors uzsienyje jau matyt ir praejo arba praeina tie zirniai biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, nu koks kam skirtumas, kas yra mada smile.gif Jei tau tylene mada tai kas gatveje tai renkis tai kas ant bangos,Brigite mada tai, kas dar ne "madoj" tavo pasisakymu.Ash sutinku su ta nuomone, kuri parashyta stiliuj, nes arija klonu atrodo daugiau nei juokingai.Turbut nieko nera blogai, kai zmogus iki to laiko net nebutu pagalvojes apie toki ruba ir jo nieks nebutu privertes uzsidet, iki tol, kol tai pradejo VISI neshiot.

Tylene, jei priesh du metus, kas butu parsiveze sidabrinius batus, jam butu pasukioje prie smilkinio pirshtu.O dabar sidabro spalva jau nieko nestebina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 05 12, 08:56)
O iš kur jūs ištraukėt, kad dabar taškeliai madoj? Nepamenu kur, bet skaičiau prieš kelias dienas, kad dabar madinga dryžiai...dar gėlių motyvai...o taškeliai greit bus- bet dar reikia palaukti.... ax.gif

Taškeliai laikomi klasika. O apie gėles jau keli metai rašo, kad labai madinga, bet jos juk niekad ir neišėjo iš mados.
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 12, 09:26)
Tylene, jei priesh du metus, kas butu parsiveze sidabrinius batus, jam butu pasukioje prie smilkinio pirshtu.O dabar sidabro spalva jau nieko nestebina smile.gif

tai tau patinka vaikščioti apsirengus taip, kad aplinkiniai tave pamatę sukioti pirštą prie smilkinio? g.gif
Atsakyti
As turiu sexy taskuota bliuskute,as jos gyvenime neapsivilkciau,jei nei viena gatveje nevaiksciotu,tokiu iskirtiniu drabuziu tikrai man niekas neapvilks.
Dziaugiuos,kad galiu vel savo taskuota bliuse istraukti is spintos.Isivaizduokit einu as viena diena taskuota,o daleiskim ta vasara drabuziai vienspalviai madingi.Kaip atrodyciau kaip papagajus su savo taskeliais ,visiskai ne i tema.Mados reikia visvien kazkiek vaikytis.
Tos mano taskuotos bliuskeles nei viena neturi,sita zinau.Man vienodai rodo kad kitos paneles apsirengusios taskuotas bliuskutes,svarbiausiai ne kaip mano,bet tegu su taskeliais.

Pvz.Vokietijoje 10 % vaikto su bukais batais,pas juos is viso tokios mados nebuvo,panos tik smailianosius pripazista.Man tai cia tikrai bukumas,visvien turi paneles kazkiek mados vaikytis,ne kaip atslikusios varnos.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 12, 11:29)
As turiu sexy taskuota bliuskute,as jos gyvenime neapsivilkciau,jei nei viena gatveje nevaiksciotu,tokiu iskirtiniu drabuziu tikrai man niekas neapvilks.
Dziaugiuos,kad galiu vel savo taskuota bliuse istraukti is spintos.Isivaizduokit einu as viena diena taskuota,o daleiskim ta vasara drabuziai vienspalviai madingi.Kaip atrodyciau kaip papagajus su savo taskeliais ,visiskai ne i tema.Mados reikia visvien kazkiek vaikytis.
Tos mano taskuotos bliuskeles nei viena neturi,sita zinau.Man vienodai rodo kad kitos paneles apsirengusios taskuotas bliuskutes,svarbiausiai ne kaip mano,bet tegu su taskeliais.

Pvz.Vokietijoje 10 % vaikto su bukais batais,pas juos is viso tokios mados nebuvo,panos tik smailianosius pripazista.Man tai cia tikrai bukumas,visvien turi paneles kazkiek mados vaikytis,ne kaip atslikusios varnos.

man didesnis bukumas yra vaiksciot su banda,taip paprasciausia :)nieko pries,cia tiesiog as taip manau smile.gif ir jei zmogui nepatinka buki batai tai ko jis turi per save lipt ir nesiot tai kas nepatinka? g.gif vaikytis mados aklai kaip tik nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 12, 09:29)

drinks_cheers.gif
aš šiaip mėgstu kartais užisvilkti ką nors įdomesnio..kad ir prieš kelis metus vilkėjau tuniką, kuri nebuvo dar paplitus....bet tie nuolatiniai žvilgsniai kaip į kokią nenormalią- neleido man gerai su ja jaustis...Tad geriau kažkiek prisitaikyti prie vyraujančios tuo metu mados..nebūtina gi viską kopijuoti... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 09:36)
man didesnis bukumas yra vaiksciot su banda,taip paprasciausia :)nieko pries,cia tiesiog as taip manau smile.gif ir jei zmogui nepatinka buki batai tai ko jis turi per save lipt ir nesiot tai kas nepatinka? g.gif vaikytis mados aklai kaip tik nereikia rolleyes.gif

nu nereikia tų kraštutinumų...niekas nesako, kad aklai reikia sekti madą...Bet jei šį sezoną madinga tarkim dryžiai, tai kvaila rengtis taškuotus drabužius...arba jeigu madinga siauros trumpos kelnės- kvailokai atrodyčiau su ilgom gerokai platėjančiom...supranti apie ką kalbu? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Zinoma supratau ka tu turi omenyje,nereikia aklai mados sekti.
Bet kai visas pasaulis nesioja bukus batelius,o vokietaites smailianosius,tai man cia atslikimas nuo mados.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 12, 09:47)

Bet kai visas pasaulis nesioja bukus batelius,o vokietaites smailianosius,tai man cia atslikimas nuo mados.

va čia tai nesutinku schmoll.gif
aš pvz. smailių nemėgstu, mano visi batai buki, ar madoj ar ne.

bandos jausmas man svetimas tongue.gif
Atsakyti