Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(Ašara @ 2006 05 12, 08:05)
Neskaičiau dar Stliaus. Tiesiog parašiau ką manau.
O šiaip labai nemėgstu tokių rūbų, kai matau, kad jie bus madingi tris dienas. Taip vadinu tokias madas, kaip štai dabar parduotuvėse kabančius husariško stiliaus švarkelius ir bliuzeles  su daug daug sagų arba pernai buvusius madingus apvaliom  išplatintom nosim , su kuriais koja atrodo  bjauriai maža.

Čia turit omeny balerinas ar ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 08:09)
tiesiog sutapo biggrin.gif
as pasimokiau kad neapsimoka pirkt tu viendieniu madu,renkuos neutralesnius rubus,pvz ziema nusipirkau labai grazia kailine liemene,buvo ant bangos,ir kas is to,kita ziema jau nei madinga nei ka..

Man asmeniškai atrodo, kad žiemą užsivilkus kailinę liemenę (kad ir kitą ar dar kitą žiemą), vistiek neatrodysi beviltiškai nemadinga. Atrodysi normaliai.
Neseniai skuduryne pirkau visai naują, dar su etiketėmis sijoną-tokį paskarmaluotą medvilninį, iš daug medžiagos, žalios šviežių lapų spalvos. Kadangi mokėjau 26 litus, kitais metais nebus gaila nugrūst į kokį kampą, nes kitą vasarą jis bus tikrai nemadingas. Dabar pilnos parduotuvės panašių kabo, kainuojančių virš šimto litų.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 11, 08:48)
Net labai madinga.Man ir labai patinka,nes grieztas stilingas drabuziu sukirpimas
user posted imageuser posted image                              user posted image

Skaičiau, kad madinga militaristinį stilių derinti su romantišku..tarkim švarkelis militaristinis, o sijonukas romantiškas...arba bliuskytė romantiška... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 05 12, 08:32)
Čia turit omeny balerinas ar ką? g.gif

Oi, tikrai ne. Kalbu apie tokius visai bukučius,ant kabluko, kai apsiavus kojytė atrodo mažutė, lyg suluošinto japoniuko senovėj. Ai, nemoku tiksliai paaiškinti. Šiais metais tokių net nėra parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 05 12, 08:16)
"Paskutinis mados šauksmas" ir "ant bangos"  skiriasi.  Pvz, militaristinis stilius ant bangos, bet joks paskutinis mados šauksmas. Visa tai, ko pilna parduotuvėse ir dėvi kas antras žmogus, jau nebėra madinga.

militaristinis stilius- 2006 metu rudens ir ziemos kolekcijoje pats aktualiausias.Tai nezinau ar tai ant bangos ar paskutinis mados sauksmas.
Va puske gyvenanti Vokietijoje sake,dryzuotu ar taskuotu paneliu su ziburiu nerasi ir parduotuvese tokiu drabuziu mazai.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 12, 08:53)
Va puske gyvenanti Vokietijoje sake,dryzuotu ar taskuotu paneliu su ziburiu nerasi ir parduotuvese tokiu drabuziu mazai.

O iš kur jūs ištraukėt, kad dabar taškeliai madoj? Nepamenu kur, bet skaičiau prieš kelias dienas, kad dabar madinga dryžiai...dar gėlių motyvai...o taškeliai greit bus- bet dar reikia palaukti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 10:09)
as pasimokiau kad neapsimoka pirkt tu viendieniu madu,renkuos neutralesnius rubus,pvz ziema nusipirkau labai grazia kailine liemene,buvo ant bangos,ir kas is to,kita ziema jau nei madinga nei ka..

va va doh.gif
jus man pasakykit, ka pirkti ir kur, kad nebutum kaip su uniforma, bet kad vistik islikt madingai? doh.gif doh.gif
amzina problema blink.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 12, 10:53)
militaristinis stilius- 2006 metu rudens ir ziemos kolekcijoje pats aktualiausias.Tai nezinau ar tai ant bangos ar paskutinis mados sauksmas.

bet pvz dizaineriu spring-summer 2006 kolekcijose dryziu tikrai yra g.gif bottega venetta kolekcijoj yra 100% ir kitose,tiesiog konkreciai neatsimenu kuriose dar
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 05 12, 08:57)
va va doh.gif
jus man pasakykit, ka pirkti ir kur, kad nebutum kaip su uniforma, bet kad vistik islikt madingai? doh.gif  doh.gif
amzina problema blink.gif

geriausia pirkti neutralius drabužius, ir tik kokią detalę užsidėti madingą..kaip kad diržą, papuošalus..kitą sezoną užsidėsi kitus madingus aksesuarus- ir vėl atrodysi madingai....aš taip manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 05 12, 10:56)
O iš kur jūs ištraukėt, kad dabar taškeliai madoj? Nepamenu kur, bet skaičiau prieš kelias dienas, kad dabar madinga dryžiai...dar gėlių motyvai...o taškeliai greit bus- bet dar reikia palaukti.... ax.gif

nu jau blink.gif tai gal kaip tik nereikia laukti,o ko laukti?kol tai bus madinga nes vaikscios kas antras? smile.gif
Atsakyti
Del tu dryzuotu rubu, tai matau, kad parduotuves uzverstos, bet gatvej neteko dar matyt.O tashkuotais, pas mus pokolkas tik Vero Moda uversta.Yra graziu baltinuku, bet man shirdis neleidzia ju pirkti, nes zinau, kad butinai kanors sutiksiu su tokiais pat, o to pakest negaliu.Ka nusiperku ish tu parduotuviu tai nelimpa man prie kuno.Va neseniai pardaviau Crop maikute drauge nei karto neuzsidejus, pernai teranovoj pirkau dvi maikes, uzsidejau abi tik po viena karta.Kazkaip rubukuose nusiperki, tai bent zinai, kad maza tikimybe kazka pamatyti su tokia.

Shiaip ash, manau, kad madingiausia yra tureti savo stiliu.Zinai kas tau tinka ir patinka, tai bent atrodysi graziai smile.gif Kas ish to, kad po sezono visa garderoba keist reiks, nes kazkas kitas bus "madinga".

Skaiciau foruma, kad labai kaukoles madinga pasidare.Priesh du metus neshiojau maike su kaukole ir rankinukas spintoj guli boulingo krepshio tipo.Lauksim geresniu laiku arba teks parduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 09:02)
nu jau blink.gif tai gal kaip tik nereikia laukti,o ko laukti?kol tai bus madinga nes vaikscios kas antras? smile.gif

tai kas tavo manymu yra mada? Gal aš blogai tą sąvoka suprantu..bet manau, kad tai yra kai tuo metu būna papiltęs tam tikras stilius....nebūtinai juk visos su vienodais..kad ir militaristinių drabužėlių yra daugybę įvairių....
O jei tavo supratimu mada yra tai, ko niekas kitas nedėvi-tai pasižiūrėk į mases-ir renkis priešingai nei jie 4u.gif

Atsakyti