Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

tai lietuva tuo ir pasizymi, kad yra mazas kaimelis ir visi bandos jausmo genami va taip ir atrodo:)
savitumo nelabai rasi, visos 'miestietes' duokdie trecia karta nuo zagres, taigi, per anksti dar ko nors tiketis g.gif
Atsakyti
Mane tai labiausiai nervina tai, kad ash nenoredama visai vis pataikau rengtsi taip, kas ant bangos ir mane taip nervina.Ash tiek prisikaupus visokiu tashkuotu audiniu, nuo rudens planuoju jau kaip siusiu tashkuota suknele ir shiaip prisipirkus visokiu tashkuotu sukneleiu nuo senu senoves spintoj guli ir blyn madoj.Kaip mane nervina schmoll.gif gun_bandana.gif Lietuvos parduotuves.Ka tada pasineshiu ant langeliu ir lauksiu kitos vasaros tai tashkiukai nebus bumas.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 11, 09:11)
Perparduodu šitą maudymuką  wub.gif

O kokiam mieste? unsure.gif

Aš tai dar neužtaikiau ant taškuotų merginų galvėse g.gif Matyt pasisekė, nes pati du sijonus turiu, nesinorėtų, kad visos taškuotos vaikščiotų doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=addicted,2006 05 11, 01:48]
Net labai madinga.Man ir labai patinka,nes grieztas stilingas drabuziu sukirpimas

Oi kaip gerai kad jis dar vis madingas!!! thumbup.gif galvojau, kad jau busiu nebemadinga su savo megstamais drabuzeliais... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 12 gegužės 2006 - 01:39
QUOTE(LadyStar @ 2006 05 11, 23:17)
O kokiam mieste?  unsure.gif

Aš tai dar neužtaikiau ant taškuotų merginų galvėse g.gif  Matyt pasisekė, nes pati du sijonus turiu, nesinorėtų, kad visos taškuotos vaikščiotų  doh.gif  bigsmile.gif

bent jau as tai vilniete smile.gif
nors visgi dryziu matau daugiau nei zirniuotu...it dar labai daug bridzu-sortu tokiu vos auksciau keliu,bet cia jau tiek to,man labai grazu tai nesioju biggrin.gif turiu languotus ir dzinsinius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 12 gegužės 2006 - 04:38
"Paskutinis mados šauksmas" ir "ant bangos" skiriasi. Pvz, militaristinis stilius ant bangos, bet joks paskutinis mados šauksmas. Visa tai, ko pilna parduotuvėse ir dėvi kas antras žmogus, jau nebėra madinga.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 05 12, 09:16)
"Paskutinis mados šauksmas" ir "ant bangos"  skiriasi.  Pvz, militaristinis stilius ant bangos, bet joks paskutinis mados šauksmas. Visa tai, ko pilna parduotuvėse ir dėvi kas antras žmogus, jau nebėra madinga.

stiliu paskaitei siandien? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 07:29)

ką rašo?
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 07:29)

Neskaičiau dar Stliaus. Tiesiog parašiau ką manau.
O šiaip labai nemėgstu tokių rūbų, kai matau, kad jie bus madingi tris dienas. Taip vadinu tokias madas, kaip štai dabar parduotuvėse kabančius husariško stiliaus švarkelius ir bliuzeles su daug daug sagų arba pernai buvusius madingus apvaliom išplatintom nosim batukus, su kuriais koja atrodo bjauriai maža.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 12, 09:30)
ką rašo?

"mada mirsta kai atsiranda visu spintose" smile.gif kad visa tai ka dabar nesioja visas miestas JAU yra atgyvenus mados tendencija ir tt
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 08:07)
"mada mirsta kai atsiranda visu spintose" smile.gif kad visa tai ka dabar nesioja visas miestas JAU yra atgyvenus mados tendencija ir tt

Na va, reikėjo man vakar "pasisakyt".
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 05 12, 10:05)
Neskaičiau dar Stliaus. Tiesiog parašiau ką manau.
O šiaip labai nemėgstu tokių rūbų, kai matau, kad jie bus madingi tris dienas. Taip vadinu tokias madas, kaip štai dabar parduotuvėse kabančius husariško stiliaus švarkelius ir bliuzeles  su daug daug sagų arba pernai buvusius madingus apvaliom   išplatintom nosim batukus, su kuriais koja atrodo  bjauriai maža.

tiesiog sutapo biggrin.gif
as pasimokiau kad neapsimoka pirkt tu viendieniu madu,renkuos neutralesnius rubus,pvz ziema nusipirkau labai grazia kailine liemene,buvo ant bangos,ir kas is to,kita ziema jau nei madinga nei ka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 12 gegužės 2006 - 08:10