Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

kokie sijonai bus madingi sia vasara? apie kokius modeliukus ir spalvas, rastus, ilgius ir t.t. sia vasara saukia mada? Noriu normalaus sijono pirma karta gyvenime. pagaliau pradejau nebesigedyti savo koju, kas man jau yra dyyydelis pasiekimas. biggrin.gif
Atsakyti
Ieva-pieva, labai labai faina "maudymke" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 10, 16:02)
Mane veza sie ultra-madingi akinukai

user posted image

thumbup.gif man irgi. Pas Victoria Bechkam tokius pastebėjau:mirksiukas: Jaučiu man būtų sunku prie tokių didelių priprast.
Atsakyti
Net nepajustum ir sexy-stiliovai atrodytumei
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 05 10, 17:20)
Jaučiu man būtų sunku prie tokių didelių priprast.
Nesijaučia tas didumas užsidėjus tikrai. mirksiukas.gif Pati dabar turiu dvejus didelius akinius ir labai patogus man jie. Daug patogiau, nei mažesni, o ir saulės nepraleidžia pro kraštus thumbup.gif Tik man daug tamsesni, nei šioj nuotraukoj. Mėgstu, kai akiniai tikrai saugo akis nuo saulės, o ne šiaip dėl grožio, vos ne peršviečiami tongue.gif
Atsakyti
Nepatinka man, kad ir vle tashkeliai madoj doh.gif O jau maudymke kokia, net supavydejau smile.gif Kur tu ja isigijai Ieva-pieva? smile.gif nors ash noreciau bishki kitokios, kad apatine dalis aukshtntu liemeniu butu...smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip su tuo militaristiniu stiliumi? Tai madoj jis ar ne? g.gif
Papildyta:
o man taskeliai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prime: 11 gegužės 2006 - 07:26
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 10, 23:54)
Nepatinka man, kad ir vle tashkeliai madoj  doh.gif  O jau maudymke kokia, net supavydejau smile.gif Kur tu ja isigijai Ieva-pieva? smile.gif nors ash noreciau bishki kitokios, kad apatine dalis aukshtntu liemeniu butu...smile.gif

gariūnuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2006 05 11, 08:25)
Mergaites, o kaip su tuo militaristiniu stiliumi? Tai madoj jis ar ne? g.gif

Net labai madinga.Man ir labai patinka,nes grieztas stilingas drabuziu sukirpimas
user posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 11 gegužės 2006 - 08:50
Ash tai i 36/38 neisirioglinsiu, man speju ir apatine dalis maza.Ash shiaip 38/40 nesioju ir mano krutine ish B i C labiau....
Atsakyti
pasidalinsiu ispudziais g.gif
prasidejus sezonui labai man patiko taskiukai ir zirniukai blush2.gif svaigau, kad nusipirksiu audinio ir leksiu pas siuvejo siutis taskuotos sukneles
kuria cia diena einu prekybos centre- o ten taskeliai visur doh.gif doh.gif
visose vitrinuose ir mase moteru vaiksto "taskuotos-zirniuotos" doh.gif doh.gif
ir praejo man kazkaip tas susizavejimas schmoll.gif
na kodel lietuvoj visad taip- kai uzeina kokia mada tai visos ir vaiksto kaip su uniformu variacijom doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 05 11, 17:38)
pasidalinsiu ispudziais g.gif
prasidejus sezonui labai man patiko taskiukai ir zirniukai blush2.gif  svaigau, kad nusipirksiu audinio ir leksiu pas siuvejo siutis taskuotos sukneles
kuria cia diena einu prekybos centre- o ten taskeliai visur doh.gif  doh.gif
visose vitrinuose ir mase moteru vaiksto "taskuotos-zirniuotos" doh.gif  doh.gif
ir praejo man kazkaip tas susizavejimas schmoll.gif
na kodel lietuvoj visad taip- kai uzeina kokia mada tai visos ir vaiksto kaip su uniformu variacijom doh.gif  doh.gif

va va....tas pats su jureivisku stilium,o man taip grazu tie dryziai ir tt,bet uzverstos visos parduotuves ir gatvej irgi pilna maciau tai jau tikrai nebepirksiu dabar.. verysad.gif
Atsakyti