kokie sijonai bus madingi sia vasara? apie kokius modeliukus ir spalvas, rastus, ilgius ir t.t. sia vasara saukia mada? Noriu normalaus sijono pirma karta gyvenime. pagaliau pradejau nebesigedyti savo koju, kas man jau yra dyyydelis pasiekimas.
Ieva-pieva, labai labai faina "maudymke"
QUOTE(addicted @ 2006 05 10, 16:02)
man irgi. Pas Victoria Bechkam tokius pastebėjau:mirksiukas: Jaučiu man būtų sunku prie tokių didelių priprast.
Net nepajustum ir sexy-stiliovai atrodytumei
QUOTE(melana @ 2006 05 10, 17:20)
Jaučiu man būtų sunku prie tokių didelių priprast.
Nesijaučia tas didumas užsidėjus tikrai. Pati dabar turiu dvejus didelius akinius ir labai patogus man jie. Daug patogiau, nei mažesni, o ir saulės nepraleidžia pro kraštus Tik man daug tamsesni, nei šioj nuotraukoj. Mėgstu, kai akiniai tikrai saugo akis nuo saulės, o ne šiaip dėl grožio, vos ne peršviečiami
Mergaites, o kaip su tuo militaristiniu stiliumi? Tai madoj jis ar ne?
Papildyta:
o man taskeliai grazu
Papildyta:
o man taskeliai grazu
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 10, 23:54)
Nepatinka man, kad ir vle tashkeliai madoj O jau maudymke kokia, net supavydejau Kur tu ja isigijai Ieva-pieva? nors ash noreciau bishki kitokios, kad apatine dalis aukshtntu liemeniu butu...
gariūnuose
QUOTE(Prime @ 2006 05 11, 08:25)
Mergaites, o kaip su tuo militaristiniu stiliumi? Tai madoj jis ar ne?
Net labai madinga.Man ir labai patinka,nes grieztas stilingas drabuziu sukirpimas
pasidalinsiu ispudziais
prasidejus sezonui labai man patiko taskiukai ir zirniukai svaigau, kad nusipirksiu audinio ir leksiu pas siuvejo siutis taskuotos sukneles
kuria cia diena einu prekybos centre- o ten taskeliai visur
visose vitrinuose ir mase moteru vaiksto "taskuotos-zirniuotos"
ir praejo man kazkaip tas susizavejimas
na kodel lietuvoj visad taip- kai uzeina kokia mada tai visos ir vaiksto kaip su uniformu variacijom
prasidejus sezonui labai man patiko taskiukai ir zirniukai svaigau, kad nusipirksiu audinio ir leksiu pas siuvejo siutis taskuotos sukneles
na kodel lietuvoj visad taip- kai uzeina kokia mada tai visos ir vaiksto kaip su uniformu variacijom
QUOTE(Lexy @ 2006 05 11, 17:38)
pasidalinsiu ispudziais
va va....tas pats su jureivisku stilium,o man taip grazu tie dryziai ir tt,bet uzverstos visos parduotuves ir gatvej irgi pilna maciau tai jau tikrai nebepirksiu dabar..