Brigitte, pas mus ne tokios maikes su kaukolem, pas mane kaukole ne su sparnais, o su kaulais
Beje, maciau vakar vel i Zara uzveze siu maikiu.
QUOTE(*Citra* @ 2006 05 07, 15:09)
Brigitte, pas mus ne tokios maikes su kaukolem, pas mane kaukole ne su sparnais, o su kaulais
tai tikrai tada puse miesto su jom vaikscios
xeexexex o vat as kazkada senai senai pries gerus 3-4 metus padevalkej radau maikute su kaukole. ir nusipirkau. tiesa, brangiai mokejau - virs 20 litu
o dabar paemiau ta kaukole dar karoliukais issisiuvinejau ir vaikstau sau ir zinau, kad tokios tikrai nieks neturi tralialia
o dabar paemiau ta kaukole dar karoliukais issisiuvinejau ir vaikstau sau ir zinau, kad tokios tikrai nieks neturi tralialia
tai tikrai tada puse miesto su jom vaikscios
Gerai, kad man kaukolės niekada nepatiko
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 05 07, 22:33)
Gerai, kad man kaukolės niekada nepatiko
ir man jos nepatinka
Skaiciau apie 2006 metu madingus bikini.
Taigi siemet madingi raudoni,balti,smielines spalvos ir su aukso pagrazinimais bikini.
Cia keleta bikini is 2006 kolekcijos:
Taigi siemet madingi raudoni,balti,smielines spalvos ir su aukso pagrazinimais bikini.
Cia keleta bikini is 2006 kolekcijos:
Grazus bikini, bet kelnaites tai labai jau trumpos (labai zemas liemuo), atrodo, kad tuoj pasirodys viskas tai ka ji ten turi
QUOTE(addicted @ 2006 05 08, 09:28)
Skaiciau apie 2006 metu madingus bikini.
tai aš tada parduodu madingą bikinį
o mum taip ir neteko pamatyt kokia ten grozhybe buvo
QUOTE(X-iuke @ 2006 05 08, 14:38)
o mum taip ir neteko pamatyt kokia ten grozhybe buvo
va toks
O man teko pamatyti labai grazus bikini buvo... tik gaila, kad neparasei koks ten dydis, gal buciau iskarto sau prigriebus