Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(agnee @ 2006 05 03, 10:38)
tai niekur nera maikuciu su kaukolyte    verysad.gif  verysad.gif
nagi gal kuri kur uzmatet?    as matot neiseinu is namu todel madas gaudau per interneta, o jai ka noriu pirkti tai turiu tiksliai zinoti kur ir uz kiek    biggrin.gif
                                        HELP !!!!!!!!!!!
                    noriu maikutes  lotuliukas.gif

yra zaroj. 50lt.
Atsakyti
Šiandien eisiu pirkti batelių tongue.gif , tik, deja, nežinau, kokių. Ta prasme, žinau, kokių noriu, bet, kad tokių niekur nerandu. Taigi mano svajonių batai: elegantiški, smailūs, "špilkiniai". Sakysite, visur tokių pilna, tačiau aš noriu tokių su tinkleliu aplink blauzdą, tarsi su kojinėmis iki kelių arba trumpesnėmis būčiau, nes tokie prie sijono thumbup.gif Na, tikiuosi, įsivaizduojate apie kokius batus aš kalbu, nes kažkaip sunku paaiškinti. Kažkada turguje esu mačiusi, bet, kai reikia, tai nė su žiburiu neįmanoma rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 05 05, 08:00)
yra zaroj. 50lt.

Vakar ieskojau, bet ... neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2006 05 05, 12:48)
Vakar ieskojau, bet ... neradau  verysad.gif

pries pora dienu buvau ir tikrai maciau.gal praziurejai g.gif antram aukste prie dzinsu yra
Atsakyti
Sia vasara bus madingos sukneles smile.gif daugiau galit paskaityti Cia
bis.gif
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2006 05 01, 13:36)
kur tas maikutes perkat su kaukolem????????

nepatarciau tu maikuciu pirkt vakar mieste dvi su tokiom maciau unsure.gif
QUOTE(Prime @ 2006 05 03, 10:38)
man irgi grazus..tik as niekada nepirkus batu is mango, tai neisivaizduoju del kokybes

nieko normali kokybe, penkis metus neisnesiosi, bet siaip tai tiek ir nereik mirksiukas.gif

QUOTE(addicted @ 2006 05 04, 09:11)
Mane veza tokios ilgos kojines... wub.gif
Bet nezinau ar isdrisciau apsimauti...

nepatarciau nu tikrai labai jau vulgariai atrodytu, bet man irgi grazu smile.gif
Atsakyti
[quote=Varvara,2006 05 07, 13:12]

aha ir as maciau,tai dabar net baisu detis,nesmagu visgi tokia pacia sutikt g.gif
Atsakyti
[quote=B.Brigitte,2006 05 07, 11:27]
[quote=Varvara,2006 05 07, 13:12]

aha ir as maciau,tai dabar net baisu detis,nesmagu visgi tokia pacia sutikt g.gif
[/quote]

Aš irgi vakar vieną mačiau su tokia baikerių šventėj... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2006 05 07, 13:29)
Aš irgi vakar vieną mačiau su tokia baikerių šventėj... biggrin.gif

nu siaubas blink.gif tai kur man dabar su ja?tik bulviu kast lotuliukas.gif
galetu maziau tu maikiu atvezt,nes su zara jau matau ta problema kad kas antras mieste....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 07 gegužės 2006 - 11:31
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 07, 11:30)
nu siaubas blink.gif tai kur man dabar su ja?tik bulviu kast lotuliukas.gif
galetu maziau tu maikiu atvezt,nes su zara jau matau ta problema kad kas antras mieste....

galetu ne maziau maikiu, bet daugiau normaliu parduotuviu mieste but, o tai dabar vos ne trys tai ir nueini i zara, ir ziuri a va kaimyne is trecio auksto, va klasioke ir t.t. lotuliukas.gif juokauju, bet negerai taip tiesiog kai pasirinkimas mazas
Atsakyti
QUOTE(Varvara @ 2006 05 07, 13:51)
galetu ne maziau maikiu, bet daugiau normaliu parduotuviu mieste but, o tai dabar vos ne trys tai ir nueini i zara, ir ziuri a va kaimyne is trecio auksto, va klasioke ir t.t.  lotuliukas.gif  juokauju, bet negerai taip tiesiog kai pasirinkimas mazas

kad daugiau parduotuviu tai net ner ka kalbet....bet ir siaip galetu tokiom kruvom nevezt.. smile.gif tu paciu maikuciu atveza milziniska kieki ir va dabar gailiuosi kad pirkau unsure.gif
Atsakyti
iseitis - siutis! labai megstu siutis, tik kad medziagu ir geros siuvejos paieska ilgai uztrunka
Atsakyti