Mano kaimynka visada ruzavos spalvos drabuzius nesioja.Kaip atsibode,as i ja ziureti nebegaliu,erzina.Grazi pana,bet gaila,kitu spalvu nepazista....
Atsilikimas nuo suolaikiskumo...
QUOTE(addicted @ 2006 05 01, 15:22)
Mano kaimynka visada ruzavos spalvos drabuzius nesioja.Kaip atsibode,as i ja ziureti nebegaliu,erzina.Grazi pana,bet gaila,kitu spalvu nepazista....
O mano viena draugė tik juodus nešioja Tai irgi kažkaip gaila...Atrodo, kad žmogus gilioj depresijoj
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 01, 15:32)
O mano viena draugė tik juodus nešioja Tai irgi kažkaip gaila...Atrodo, kad žmogus gilioj depresijoj
o gal labai praktiškas žmogus
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 01, 15:32)
mano irgi viena drauge nesiodavo tik juodus rubus. Kad ir kiek ji ju turedavo, atrodydavo, kad kasdien su tomis paciomis kelnemis ir megztiniu. O dar baisiau budavo, kai vesdavosi mane shoppintis , nes jau man atrodydavo, kad ka ji bepirktu, nieko naujo, nes visi rubai budavo juodi ir panasus
QUOTE(Kozete @ 2006 04 26, 11:58)
Turiu ružavus balerinos stiliaus batelius, bet jau labai apsinešiojo, jau šiais metais reiks naujų paieškoti. Norėčiau sidabrinių arba auksinių, bet nelabai kur mačiau.
O sidabriniu yra mango, kaina apie 150 lt.
QUOTE(Tigrutė @ 2006 05 02, 15:36)
Man labai patinka Steptope kur už 200Lt. Bet turiu ružavas balerinas nuo praeitų metų už panašią kainą, tai šiais metais už tiek nebepirksiu, nes man per brangu vieno sezono batus už tiek pirkti. Bandysiu laukti nuolaidų arba gal užtiksiu kokioj nors "patpolnoj" parduotuvėj.
tai niekur nera maikuciu su kaukolyte
nagi gal kuri kur uzmatet? as matot neiseinu is namu todel madas gaudau per interneta, o jai ka noriu pirkti tai turiu tiksliai zinoti kur ir uz kiek
HELP !!!!!!!!!!!
noriu maikutes
nagi gal kuri kur uzmatet? as matot neiseinu is namu todel madas gaudau per interneta, o jai ka noriu pirkti tai turiu tiksliai zinoti kur ir uz kiek
HELP !!!!!!!!!!!
noriu maikutes
QUOTE(Tigrutė @ 2006 05 02, 15:36)
va tokie sidabriniai mango 155 lt
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 03, 09:55)
Gražūs
man irgi grazus..tik as niekada nepirkus batu is mango, tai neisivaizduoju del kokybes
QUOTE(Prime @ 2006 05 01, 20:38)
mano irgi viena drauge nesiodavo tik juodus rubus. Kad ir kiek ji ju turedavo, atrodydavo, kad kasdien su tomis paciomis kelnemis ir megztiniu. O dar baisiau budavo, kai vesdavosi mane shoppintis , nes jau man atrodydavo, kad ka ji bepirktu, nieko naujo, nes visi rubai budavo juodi ir panasus
Ir aš turiu tokią draugę. Visą gyvenimą ją atsimenu-juodos kelnės ir juoda maikutė arba megztukas. Jokio sijono neturi. Net juodo. Vaizdas, lyg tą visą gyvenimą nešiotų tuos pačius rūbus. Kartą pasakė, kad turi septynias juodas maikutes, o aš tikrai galvojau, kad tik vieną. Ir niekaip neįkalbu kitos spalvos rūbo nusipirkt. Ypač vasarą atrodo be ryšio, kai aplink visi šviesūs, ryškūs ar nelabai, bet ne juodi.
Mane veza tokios ilgos kojines...
Bet nezinau ar isdrisciau apsimauti...
Bet nezinau ar isdrisciau apsimauti...
Man asmeniškai balerinos nėra garžu . Nors pati esu aukšta ir liekna, tačiau, kai apsimoviau, tai net žvengas suėmė, nu, netinka jos man, nors tu ką O va, draugė tokia pati aukšta ir liekna nešioja, tai man labai gražu pažiūrėti, nes jai žiauriai tinka Manau, jog tikrai ne vien figūra ir proporcijos lemia, ar tau tinka vienas ar kitas daiktas ar netinka, dar labai svarbu-stilius, šiaip žmogaus individualumas. Balerinos gal, sakyčiau, labiau dera romantiško stiliaus propaguotojoms, o kadangi aš mėgstu atrodyti arba sportiškai, arba super elegantiškai, tai tikriausiai todėl ir nelimpa jos man. Neįsivaizduoju balerinų prie sijono Prie džinsų-taip, bet prie sijono arba klasikinio kostiumėlio-nea... Gal pasirodysiu nemadinga, tačiau lieku ištikima smailianosiams aukštakulniams arba atviroms elegantiškoms sexy basutėms, nes tik tokius batus avėdama jaučiuosi seksuali ir moteriška, o laisvalaikiui pasilieku sportinę avalynę