Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados šauksmas

QUOTE(melana @ 2006 04 26, 16:46)
IŠ ARČIAU
user posted image

Jos kainuoja 17 eurų biggrin.gif

Kur galima už 17eur tokias įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 04 27, 08:23)
Kur galima už 17eur tokias įsigyti?

man rodos, nuoroda deta is next'o puslapio, tai matyt pas juos ir galima isigyti
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2006 04 27, 09:33)
man rodos, nuoroda deta is next'o puslapio, tai matyt pas juos ir galima isigyti

Aha iš čia 4u.gif
Dar daug išsididinti galima jas mirksiukas.gif

Bet man atrodo įsigyti tik Anglijoje galima verysad.gif
Papildyta:
Dar bandau čia
Atsakyti
sios baltos slopkes kur ant kojos labai grazios vasarai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 27 balandžio 2006 - 11:33
QUOTE(melana @ 2006 04 27, 08:55)
Aha iš <a href='http://java script: openShot('X37',%20'272',%20'1');' target='_blank'>čia</a> 4u.gif
Dar daug išsididinti galima jas mirksiukas.gif

Bet man atrodo įsigyti tik Anglijoje galima verysad.gif
Papildyta:
Dar bandau čia

Jei iš next-o, tai 17svarų, o ne eurų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 04 27, 13:10)
Jei iš next-o, tai 17svarų, o ne eurų.  biggrin.gif

Tiksliai svarų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 23, 16:44)
As irgi tokia turiu - juodos spalvos  mirksiukas.gif  Kaip man ji patinka!!!!  thumbup.gif
Dabar ieskau skareles su kaukolytem, bet nerandu.  verysad.gif

kur tas maikutes perkat su kaukolem????????
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2006 05 01, 15:36)
kur tas maikutes perkat su kaukolem????????

pirkom biggrin.gif zaroj buvo bet dabar jau nebeatveza kuri laika smile.gif
Atsakyti
Mačiau užvakar merginą-ėjo su maikute su kaukolėm, paskui ant tašės buvo dar kaukolė priklijuota ir dar su kaukolėta skarele doh.gif Atrodė siaubingai...Tai kad per daug mados vienoj vietoj irgi negerai doh.gif
O dėl balerininiu batelių- tai man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 01, 16:36)
Mačiau užvakar merginą-ėjo su maikute su kaukolėm, paskui ant tašės buvo dar kaukolė priklijuota ir dar su kaukolėta skarele doh.gif Atrodė siaubingai...Tai kad per daug mados vienoj vietoj irgi negerai doh.gif
O dėl balerininiu batelių- tai man labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gal ir per daug,reiktu pamatyt bendra vaizda smile.gif bet nujauciu kad man butu daug graziau negu jei eitu nuo galvos iki koju ruzava pvz tongue.gif
Atsakyti
siais metais labai pasigendu pleziniu slepkyciu su per pirsta einanciu dirzeliu... gal kuri matet kur nors graziu? galvoju, kad lyg jau ir pats sezonas, juk oras geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 01, 15:06)
gal ir per daug,reiktu pamatyt bendra vaizda smile.gif bet nujauciu kad man butu daug graziau negu jei eitu nuo galvos iki koju ruzava pvz tongue.gif

Na tai toks pat retorinis klausimas- kas geriau: a būti baltais nudegusiais nuo peroksido plaukais, ar juodais nudegusiais tongue.gif
Atsakyti