ooo, jau rausta super vijoleta laukiu ir as jau raustanciu
cia "kas kaip moka, tas taip soka" pieviniai
Papildyta:
jau raudonu ne viena sukirte esam, ivairiu porusiu tiksliau visa tai tenka pagrinde anukeliams bet ir mums prie saslykiuku jau uzteko pasipjaustyti
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 12, 14:53)
ooo, jau rausta super vijoleta laukiu ir as jau raustanciu
jau raudonu ne viena sukirte esam, ivairiu porusiu tiksliau visa tai tenka pagrinde anukeliams bet ir mums prie saslykiuku jau uzteko pasipjaustyti
dabar jau ir as infarkta gausiu super betaluxai
"Pieviniai' ir super atrodo dekoracija kiemo nebloga As jau pergyvenu,kad mano nenoksta kazko
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 06 12, 14:50)
Vijoleta
Labai mane tos mashotkos vilioja, jau kitąmet tai TIKRAI auginsiu
Balkon tomaten
Papildyta:
uztvarcio
Papildyta:
cia per daug sugrudau, reikejo per pus tiek deti:
2 tumbling tom yellow ir 2 tumbling tom red , busiu paabndziusi, kitam metui zinosiu
Papildyta:
Promykiukai
Papildyta:
Kmicic
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 12, 14:59)
"Pieviniai' ir super atrodo dekoracija kiemo nebloga As jau pergyvenu,kad mano nenoksta kazko
uztvarcio
Papildyta:
cia per daug sugrudau, reikejo per pus tiek deti:
2 tumbling tom yellow ir 2 tumbling tom red , busiu paabndziusi, kitam metui zinosiu
Papildyta:
Promykiukai
Papildyta:
Kmicic
bendravarde vijoleta20 - nu aš su giliausia pagarba žemai lenkiuosi Jūsų išradingumui - nei žemės arti, nei ravėti, viedriuku tik turėk ir visi kiemo pakampiai gali tapti derlingi.
Kada juos sėjot?
Skanių visoms raudonskruosčių
Kada juos sėjot?
QUOTE(vija zemaite @ 2012 06 12, 15:14)
bendravarde vijoleta20 - nu aš su giliausia pagarba žemai lenkiuosi Jūsų išradingumui - nei žemės arti, nei ravėti, viedriuku tik turėk ir visi kiemo pakampiai gali tapti derlingi.
Kada juos sėjot?
Kada juos sėjot?
tikrai visi pakampiai pilni ir vedraliuose ir netik negrazus uztvarcio vaizdai, parodyciau kokiose kiti talpyklose auga nebera nei vieno bereikalingo daikto, i kuri galima ideti bent siek tiek zemiu
o seti dauguma sausio 14d, tikrai gerai supratote, sausio 14d kai daugeliui ne i galva neateitu mintys tokiu pusnynu metu kazka seti kita meta sesiu taip pat anksti gal net keleta anksciau, atsventusi Naujuosius
geeras, o kur juos daiginote? turite kazkokia spec vietele sviesia / ir neperaugo po to iki isnesimo i laukus ?
QUOTE(Bomba @ 2012 06 12, 15:23)
geeras, o kur juos daiginote? turite kazkokia spec vietele sviesia / ir neperaugo po to iki isnesimo i laukus ?
ant palangiu,buvo patyse,bet lauke greit susinormalejo.Kiti tikrai vargingai atrode,todel sodinau i kibirus , galvojau kad nebus nieko gero, bet pasirodonenuvyle manes
na ir vaizdų čia parodėt...vai vai...o kiek daug primegzta...o kuo tręšei kuo maitinai
QUOTE(tany @ 2012 06 11, 20:52)
tiesa to Razormin nera tarp "ekologinis ukis", tai speju, kad cia jau chemines trasos
O kas ten žino tą teisybę....
Ant pakuotės tai taip parašyta:
Skystos organinės trašos su mikro ir makro elementais, augalinės kilmės laisvosimis amino rūgštimis , polisacharidais, biostimuliatoriais. PPagamintos iš jūros dumblių
Nitratus augalas kaups nesvarbu kuo pertręši, ar karvės š..., ar raugalais, ar organinėm trąšom. Viską reikia su saiku