Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

ooo, jau rausta bigsmile.gif bigsmile.gif super vijoleta 4u.gif laukiu ir as jau raustanciu g.gif
Atsakyti
cia "kas kaip moka, tas taip soka" lotuliukas.gif lotuliukas.gif pieviniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 12, 14:53)
ooo, jau rausta  bigsmile.gif  bigsmile.gif  super vijoleta  4u.gif  laukiu ir as jau raustanciu  g.gif

jau raudonu ne viena sukirte esam, ivairiu porusiu biggrin.gif tiksliau visa tai tenka pagrinde anukeliams biggrin.gif bet ir mums prie saslykiuku jau uzteko pasipjaustyti biggrin.gif
Atsakyti
dabar jau ir as infarkta gausiu smile.gif super betaluxai thumbup.gif
Atsakyti
"Pieviniai' ir super atrodo thumbup.gif dekoracija kiemo nebloga bigsmile.gif As jau pergyvenu,kad mano nenoksta kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 06 12, 14:50)
mashotka, jie gyvena kibiruose ir tuo nesiskundzia, bent iki siol 4u.gif

Vijoleta thumbup.gif thumbup.gif
Labai mane tos mashotkos vilioja, jau kitąmet tai TIKRAI auginsiu tongue.gif
Atsakyti
Balkon tomaten
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 12, 14:59)
"Pieviniai' ir super atrodo  thumbup.gif  dekoracija kiemo nebloga  bigsmile.gif  As jau pergyvenu,kad mano nenoksta kazko  g.gif

uztvarcio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
cia per daug sugrudau, reikejo per pus tiek deti:
2 tumbling tom yellow ir 2 tumbling tom red , busiu paabndziusi, kitam metui zinosiu 4u.gif blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Promykiukai biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Kmicic
user posted image
Atsakyti
bendravarde vijoleta20 - nu aš su giliausia pagarba žemai lenkiuosi Jūsų išradingumui - nei žemės arti, nei ravėti, viedriuku tik turėk smile.gif ir visi kiemo pakampiai gali tapti derlingi.
Kada juos sėjot?

Skanių visoms raudonskruosčių
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 06 12, 15:14)
bendravarde vijoleta20 - nu aš su giliausia pagarba žemai lenkiuosi Jūsų išradingumui - nei žemės arti, nei ravėti, viedriuku tik turėk smile.gif ir visi kiemo pakampiai gali tapti derlingi.
Kada juos sėjot?
Skanių visoms raudonskruosčių

tikrai visi pakampiai pilni ir vedraliuose ir netik smile.gif negrazus uztvarcio vaizdai, parodyciau kokiose kiti talpyklose auga biggrin.gif biggrin.gif nebera nei vieno bereikalingo daikto, i kuri galima ideti bent siek tiek zemiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
o seti dauguma sausio 14d, tikrai gerai supratote, sausio 14d smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai daugeliui ne i galva neateitu mintys tokiu pusnynu metu kazka seti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kita meta sesiu taip pat anksti 4u.gif gal net keleta anksciau, atsventusi Naujuosius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 12 birželio 2012 - 14:20
geeras, o kur juos daiginote? turite kazkokia spec vietele sviesia / ir neperaugo po to iki isnesimo i laukus ?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 06 12, 15:23)
geeras, o kur juos daiginote? turite kazkokia spec vietele sviesia / ir neperaugo po to iki isnesimo i laukus ?

ant palangiu,buvo patyse,bet lauke greit susinormalejo.Kiti tikrai vargingai atrode,todel sodinau i kibirus , galvojau kad nebus nieko gero, bet pasirodonenuvyle manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 12 birželio 2012 - 14:30
wub.gif na ir vaizdų čia parodėt...vai vai...o kiek daug primegzta...o kuo tręšei ax.gif kuo maitinai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 11, 20:52)
tiesa to Razormin nera tarp "ekologinis ukis", tai speju, kad cia jau chemines trasos  g.gif

O kas ten žino tą teisybę....

Ant pakuotės tai taip parašyta:
Skystos organinės trašos su mikro ir makro elementais, augalinės kilmės laisvosimis amino rūgštimis , polisacharidais, biostimuliatoriais. PPagamintos iš jūros dumblių 4u.gif

Nitratus augalas kaups nesvarbu kuo pertręši, ar karvės š..., ar raugalais, ar organinėm trąšom. Viską reikia su saiku 4u.gif
Atsakyti