Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

cia betaluxas ir apacia
hmm, neduoda ikelti, vos 25 kb doh.gif kur as cia isnaudojau leidziamus megabaitus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 12, 12:22)

zikas1970, 12 Bir 2012 - 12:22, parašė:

zikas1970, 12 Bir 2012 - 12:22, parašė:

ka tik is siltnamio, pradziuve, takeliai dar nevisai, vietom, atsistojus, pliurze jauciasi, pomidorai labiau vienoj  pusej apsemti, kita normaliai, ir i zeme ilindus vos dregna sakyciau( mat toj pusej nuolydis)O kitoj- zeme slapia dar .Gal man ja papurenti, greiciau pradzius?  g.gif Kol kas isvaizda pomidoru nepasikeite, stovi kaip kareiviai.

ka tik is siltnamio, pradziuve, takeliai dar nevisai, vietom, atsistojus, pliurze jauciasi, pomidorai labiau vienoj  pusej apsemti, kita normaliai, ir i zeme ilindus vos dregna sakyciau( mat toj pusej nuolydis)O kitoj- zeme slapia dar .Gal man ja papurenti, greiciau pradzius?  g.gif Kol kas isvaizda pomidoru nepasikeite, stovi kaip kareiviai.

Jei tokios gražios dienos bus kaip šiandien,tai greit išdžius ir be pūrenimo.Natūraliai palaistė biggrin.gif ,ilgiau nereiks rankiniu būdu laistyti.Man atrodo ,kad neverta pergyventi.Viskas bus gerai,pamatysi.Kareiviai turi atlaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 06 12, 12:26)

Bomba, 12 Bir 2012 - 12:26, parašė:

Bomba, 12 Bir 2012 - 12:26, parašė:

niu laukiau savaite, galvojau gal pati rasiu atsakyma sad.gif zodziu nuo pat pasodinimo beveik visu pomidoru apatiniia lapai buna vat tokie, isskyniau paskutini karta pries savaite, tai vakar vel radau po 2-3 tokius lapus. patys pomidorai stambus, lapai zali, tik kai kuriu lapai pasisuke i gniuztes arba nusvire zemyn, bet ne nuleipe o tiesiog auga grynai zemyn  schmoll.gif 4 metai auginu, dar tokio bajerio nebuvo  doh.gif idedu foto, kaip atrodo betaluxas su susiraiciusiais ir nusivuriais lapais (atrodo lyg butu stipiai nugenetas) ir kaip atrodo apatiniai lapai, gal kam saus mintis, kas cia jiems ?  blush2.gif

niu laukiau savaite, galvojau gal pati rasiu atsakyma sad.gif zodziu nuo pat pasodinimo beveik visu pomidoru apatiniia lapai buna vat tokie, isskyniau paskutini karta pries savaite, tai vakar vel radau po 2-3 tokius lapus. patys pomidorai stambus, lapai zali, tik kai kuriu lapai pasisuke i gniuztes arba nusvire zemyn, bet ne nuleipe o tiesiog auga grynai zemyn  schmoll.gif 4 metai auginu, dar tokio bajerio nebuvo  doh.gif idedu foto, kaip atrodo betaluxas su susiraiciusiais ir nusivuriais lapais (atrodo lyg butu stipiai nugenetas) ir kaip atrodo apatiniai lapai, gal kam saus mintis, kas cia jiems ?  blush2.gif

mano betaliuxai jau seniai atrodo tragiskai ax.gif tiesa siandien maciau vienas truputi virsuje geltanoja blink.gif , bet keista ne apatinis pomidoras g.gif tai gla cia nenokimo pozymis, o ko kitko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 12, 05:15)

Ex, 12 Bir 2012 - 05:15, parašė:

Ex, 12 Bir 2012 - 05:15, parašė:

paskutinėj foto man nelabai panašūs į žemaūgius g.gif bet kaip bebūtų, skaičiuojant nuo apačios 3 pažastėles būtinai išskabyk.

Jei klausi apie pirmuosius du, tai ten nėr ką dabar skabyt, viskas tvarkingai...
bet jie man panašūs į normalaus ūgio pomidorus, tokius apie 1.50m
Būtų gerai, kad anyta pasufleruotų kokius daigus marčiai įkišo smile.gif

paskutinėj foto man nelabai panašūs į žemaūgius g.gif bet kaip bebūtų, skaičiuojant nuo apačios 3 pažastėles būtinai išskabyk.

Jei klausi apie pirmuosius du, tai ten nėr ką dabar skabyt, viskas tvarkingai...
bet jie man panašūs į normalaus ūgio pomidorus, tokius apie 1.50m
Būtų gerai, kad anyta pasufleruotų kokius daigus marčiai įkišo smile.gif

pamatavau tiek šitnaminį iš pirmos foto, tiek lauke augantį aukščiausią - 36-37cm ax.gif

O anyta pati nežino, draugės duotu perteklium su manim pasidalino biggrin.gif tik perspėjo kad mandresni ir sodinčiau į šiltnamį... deja jame vietos užteko tik Romus ir Black Cherry'iams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 06 12, 12:28)

Bomba, 12 Bir 2012 - 12:28, parašė:

Bomba, 12 Bir 2012 - 12:28, parašė:

cia betaluxas ir apacia
hmm, neduoda ikelti, vos 25 kb  doh.gif kur as cia isnaudojau leidziamus megabaitus  ?  g.gif

cia betaluxas ir apacia
hmm, neduoda ikelti, vos 25 kb  doh.gif kur as cia isnaudojau leidziamus megabaitus  ?  g.gif

Pratrinkit nuotraukas ankstesnes, gal susikaupe per laika
QUOTE(aurute66 @ 2012 06 12, 12:30)

aurute66, 12 Bir 2012 - 12:30, parašė:

aurute66, 12 Bir 2012 - 12:30, parašė:

Jei tokios gražios dienos bus kaip šiandien,tai greit išdžius ir be pūrenimo.Natūraliai palaistė biggrin.gif ,ilgiau nereiks rankiniu būdu laistyti.Man atrodo ,kad neverta pergyventi.Viskas bus gerai,pamatysi.Kareiviai turi atlaikyti biggrin.gif

Kad jusu zodziai nueitu tiesiai i dangu biggrin.gif
Atsakyti
nesigavo ideti fotkiu tiesiai, teko per aplinkui, gerai kad dar slaptazodzius pamenu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 06 12, 13:46)

Bomba, 12 Bir 2012 - 13:46, parašė:

Bomba, 12 Bir 2012 - 13:46, parašė:

nesigavo ideti fotkiu tiesiai, teko per aplinkui, gerai kad dar slaptazodzius pamenu smile.gif

Kad gal nėra bėdos, jei čia apatinių lapų apatinė pusė - gal jie jau atgyveno ir pašalint juos reikia g.gif
Tik įdomiai jie auga - taip labai į viršų, o į plotį nelabai g.gif Gal tankokai susodinti g.gif , ar kiti šalia aukšti g.gif ?
Pasakys labiau patyrusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš Betalux'ų daugiau neauginsiu. Nu tokie ligų maišai.. doh.gif Visi kiti sveiki ir gražūs, o jie nuo pat pradžios nevykę.. rolleyes.gif
Atsakyti
Bomba, mano betaliuksai grynai tokie patys-lapai auga i apacia apatiniai biggrin.gif nesuku galvos. Aplipe vaisiais, tai tik patrumpinu lapus,kad gautu vaisiai saules ir viskas. o ten tuos keistus lapus nevalgo pas tave kazkokie musiukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 12, 12:56)

Asese, 12 Bir 2012 - 12:56, parašė:

Asese, 12 Bir 2012 - 12:56, parašė:

Kad gal nėra  bėdos, jei čia apatinių lapų apatinė pusė - gal jie jau atgyveno ir pašalint juos reikia  g.gif
Tik įdomiai jie auga - taip labai į viršų, o į plotį nelabai  g.gif  Gal tankokai susodinti  g.gif , ar kiti šalia aukšti  g.gif ?
Pasakys labiau patyrusios  mirksiukas.gif

Kad gal nėra  bėdos, jei čia apatinių lapų apatinė pusė - gal jie jau atgyveno ir pašalint juos reikia  g.gif
Tik įdomiai jie auga - taip labai į viršų, o į plotį nelabai  g.gif  Gal tankokai susodinti  g.gif , ar kiti šalia aukšti  g.gif ?
Pasakys labiau patyrusios  mirksiukas.gif

pomidorai siemet kaip niekat retai susoditni, dariau ekspermenta, standartinio plocio lankiniam siltnamyje ne dvi eiles o trys su dviem takeliais, tai pomidoru vietoj pernai pasodintu 40 vnt, viso labo 30 sutilpo doh.gif ir auga jie normaliai, nei per auksti nei per zemi, aisku betaluxai zemesni, beibino ir saheliai gerokai aukstesni, tieisog toje foto taip atrood, nes dalis lapu susikuke i kumsti o dalis nusvire zemyn, todel atrodo toks vienisas ir kudas doh.gif siaip neatrodo jie sergantys, tiesiog kazkas netinka, per karsta per sausa, per slapia ar atvirksciai, vat del to ir idedu foto, gal zinoves zinos... beje, labiau susisuke siaurineje siltnamio puseje, o pietineje betaluxai normaliau atrodo, gal tai susije g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 06 12, 14:22)

Bomba, 12 Bir 2012 - 14:22, parašė:

Bomba, 12 Bir 2012 - 14:22, parašė:

auga jie normaliai, nei per auksti nei per zemi

auga jie normaliai, nei per auksti nei per zemi

Mano toks neūžauga Betaluxas gavosi (mažasis nuvirtęs ant jo buvo), tai tavo atrodo kaip manekenės prieš maniškį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai vaizdu bemeciau is savo kiemo lotuliukas.gif truputi pavarysiu smile.gif
Pirmieji atvaro BETALIUX i parada biggrin.gif
cia vienas:
user posted image
cia kitas:
user posted image
cia trecias jau senokai prarytas:D
user posted image
Papildyta:
mashotka, jie gyvena kibiruose ir tuo nesiskundzia, bent iki siol 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 12 birželio 2012 - 14:16