Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 12, 08:00)
dabar supratau, per anksti atsikeliau biggrin.gif nespejo isgaruoti smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cray.gif
va čia tai botaninės žinios lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif o kelintą iš tiesų dabar reik purkšt pomidorus...kada atsikelt reik blush2.gif kad jų nesudegint paskui...kelintą , Tany , tu purškei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 12 birželio 2012 - 07:11
QUOTE(Ex @ 2012 06 12, 07:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cray.gif
va čia tai botaninės žinios lotuliukas.gif  thumbup.gif

kaip pamenu nelabai man patiko botanika mokykloj biggrin.gif o dar taip seniai buvo.... o daugiau as su botanika nelabai kada susiduriau iki persikelimo i nama, gi net geliu neauginus ant palanges... kuo jus is manes norit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 11, 22:42)
pas mane vienam balkoninukui viršūnėj keli naujesni lapukai tokie..  g.gif bet lyg ir neatrodo labai nepatekintas, tai labai dėmesio nekreipiu  irnesakyk.gif o gal ir pašalo, kad kai čia buvo vėsu, o aš nepastebėjau  g.gif

o va kodėl violetinė spalva pasidaro dėl perliejimo? Kas ten pasidaro?  blush2.gif

QUOTE(matuke @ 2012 06 11, 23:42)
ok, aciu, o magnis buna tik kompleksinese trasose?
pasiskaiciau kad rekomenduoja purksti lapus magnio sulfatu, kur jo ieskoti?

kai gyslos pasidaro violetines , o tarpgysliai nusvieseja, tai radau,kad visur raso,jog truksta magnio g.gif as nieko nedarysiu del to, atsigaus patys tikiuosi. o magnio sulfato reikia ieskoti prie trasu turbut .
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 12, 07:10)
blush2.gif o kelintą iš tiesų dabar  reik purkšt pomidorus...kada atsikelt reik blush2.gif kad jų nesudegint paskui...kelintą , Tany , tu purškei ax.gif

pradejau 6:15(bet kol susiruosiau viska gal realiai 6:30 purkst pradejau), pries 7 baigiau... kadangi purkstuvas tik 0.5l tai turejau per 2 kartus makaliuzint... bet saulute jau sviete i mano siltnami, tik kad neturetu but kaitri, ir purskiau vakarine puse... rytine jauciu reiketu purkst apsiniaukusi ryta, arba dar anskciau smile.gif
uz pusvalandzio po purskimo fotkinta
[attachmentid=222545]
[attachmentid=222546]

siaip visai nebloga vieta gavo siltnamis, saule kiaura diena sviecia i ji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 12 birželio 2012 - 07:29
tany, jau taip raudonuoja pomidorcikai pas tave? bigsmile.gif Nieko sau...
O mano turbut bus prigere verysad.gif Po vakaryksciu liuciu, silnamy viskas plauke, is tarpuvagiu vandeni semiau kibirais doh.gif Pas mus apacioj molis, ant virsaus zeme.Silnamis pastatytas symet,be jokiu pamatu, tiesiai i zeme. tai nuo sienu viskas i apacia, pralijo i pati siltnami o kur zemiausia, tarpvages, tai balos.Pizd..c, susinervinus juodai, kur auga pomidorai, tai ikisus pirsta, tiurla tokia, ant kiek slapia.Vyro nebuvo visa diena, galvojau nusisausiu, verkti norejosi, vakare aplink silnnami iskase griovi, ikiso drenazine slanga, nes jei dar palytu, tada jau amen( nors dabar dar neaisku, kaip bus) doh.gif Vienzo, neturejo bobute vargo, pradejo zemes uki kelti. Kiek jau nervu lasteliu pranyko per tuos pomidorus doh.gif Vedinu dabar nuolat, siandien niekas dar nepradziuve, slapia po pomidorais ne tas zodis, nezinau,ko ir ju tiketis, kada jie man parodys, kad prigere, o dirbtini kvepavima nemoku daryti..... Gal kam taip yra buve( nors vargu, tokiu nesamoniu, tik pas mus gali buti )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 12 birželio 2012 - 07:41
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 12, 07:40)
tany, jau taip raudonuoja pomidorcikai pas tave?  bigsmile.gif Nieko sau...
O mano turbut bus prigere  verysad.gif Po vakaryksciu liuciu, silnamy viskas plauke, is tarpuvagiu vandeni semiau kibirais  doh.gif Pas mus apacioj molis, ant virsaus zeme.Silnamis pastatytas symet,be jokiu pamatu, tiesiai i zeme. tai nuo sienu viskas i  apacia, pralijo i pati siltnami o kur zemiausia, tarpvages, tai balos.Pizd..c, susinervinus juodai, kur auga pomidorai, tai ikisus pirsta, tiurla tokia, ant kiek slapia.Vyro nebuvo visa diena, galvojau nusisausiu, verkti norejosi, vakare aplink silnnami iskase griovi, ikiso drenazine slanga, nes jei dar palytu, tada jau amen( nors dabar dar neaisku, kaip bus)  doh.gif Vienzo, neturejo bobute vargo, pradejo zemes uki kelti. Kiek jau nervu lasteliu pranyko per tuos pomidorus  doh.gif Vedinu dabar nuolat, siandien niekas dar nepradziuve, slapia po pomidorais ne tas zodis, nezinau,ko ir ju tiketis, kada jie man parodys, kad prigere, o dirbtini kvepavima nemoku daryti..... Gal kam taip yra buve( nors vargu, tokiu nesamoniu, tik pas mus gali buti )

ne neraudanoja lotuliukas.gif ten serenciai zydi biggrin.gif
o del plaukimo mano plauke, kol dar nebuvo susodinti pomidorai... dabar ptu ptu, nebera tokiu balu, visia nera balu niekur... labai fainai lietutis paliejo mano darza si karta
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 12, 07:46)
ne neraudanoja  lotuliukas.gif  ten serenciai zydi  biggrin.gif
o del plaukimo mano plauke, kol dar nebuvo susodinti pomidorai... dabar ptu ptu, nebera tokiu balu, visia nera balu niekur... labai fainai lietutis paliejo mano darza si karta

po vakarykscio man lietus, kaip keiksmazodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 12, 08:15)
nelabai man patiko botanika ... kuo jus is manes norit    tongue.gif

QUOTE(tany @ 2012 06 12, 08:18)
siaip visai nebloga vieta gavo siltnamis, saule kiaura diena sviecia i ji

nieko nenorim, smagiai pašnekėjai biggrin.gif o botaniką išmoksi savam šiltnamyje ir darže biggrin.gif
Daržas tavo tai super atrodo, kaip tu ir suspėji.. vienas vaikas lysvėj, kitas - po pažastim, trečias tarp kojų.. ir spėji dirbt?.. bigsmile.gif malačius.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 12, 07:52)
nieko nenorim, smagiai pašnekėjai biggrin.gif o botaniką išmoksi savam šiltnamyje ir darže biggrin.gif
Daržas tavo tai super atrodo, kaip tu ir suspėji.. vienas vaikas lysvėj, kitas - po pažastim, trečias tarp kojų.. ir spėji dirbt?.. bigsmile.gif malačius.. biggrin.gif

cia dar puse darzo wink.gif kitai pusei pritruksta vis laiko mirksiukas.gif be to sita salia smelio dezes, tai patubdau vaikus i deze, o pati i lisves smile.gif... o kita puse darzo uzstoja kitas siltnamis, tai nesimato vaiku, todel ir apleistas vargsiuka biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif labai gražu pas tany tikrai...sutvarkyta taip viskas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 12, 08:06)
4u.gif labai gražu pas tany tikrai...sutvarkyta taip viskas thumbup.gif  4u.gif

aciu aciu, bet nevisada taip buna, cia kaip tik po vakar tvarkimosi, kai palijo, tai labai fainai ejo viska supurenti ir israveti, nes kai zemem buna suasa tia kaip akmuo blink.gif
Atsakyti