Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 17, 19:48)
kadangi anais metais nekreipiau demesio i jokias demes, tai pomidorus savo labai greit palaidojau.. del to siemet stengiausi laiku pagalba suteikti

4u.gif teisingai , Tany , darai...aš irgi žiūriu , alia ne viską matau...anąkart kaimynė , atėjusi eksklursijon į šiltnamį , pamatė kažkokias blizgančias museles ant kai kurių pomikų mano...sako-kenkįjos , reikia rinkti...o aš į tokias net ir nežiūriu rolleyes.gif blush2.gif įdomu , kas jos tokios blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 06 17, 17:58)
us pateko. Kaip kovojat su tais niekadejais? Pomidorus kelis iskele, paprikas pagrauze lyg is saknu?
Ir dar keliu pomidoru lapai susisuke, tai jei teisingai supratau is jusu ankstesniu pokalbiu - per karsta jiems? O gal dar kas? Nes pas nuvaziuoju tik karta ar du per savaite, todel duris tik praviras palieku ir viskas...

gali buti kad saknys pazeistos to , kur pavytes atrodo. pas mane ta pati istorija, isisuko kurmis, tai buvo jo kruva salia pomidoro ir tas krumas nugeibes, as ji iskasiau, o ten saknu vos vos like, tai isodinau giliau, priliejau, atsigavineja. o del kurmiu nezinau ka patarti, specialiai pirkau Sonic kurmiam baidyt ultragarsa, bet jis kazkaip vistiek nepabega niekur toliau, reguliariai apsilanko ir niokoja augintinius verysad.gif
Atsakyti
As ant kurmiu pykstu, bet nenaikinu, nes jie eda karkvabaliu lervas, o va ant situ tai as ne tas zodis kokia pikta esu. Vienais metais sunaikino man visas braskes, o tiek daug primegzta buvo.

I tema- trys pazastai isleido saknis-sukisau I zeme. Jauciasi puikiai. Dar keli laukia eilej biggrin.gif nu ziuresim kas cia gausis.
Keli pomidorcikai irgi tu demetu lapu prisiaugino, kaip pas tany, bet kadangi vaisiu primegzta tai per daug neimu galvon. O gal reiketu? Ai bet numirs sitie-prisodinsiu pazastu.
Va ir agurkus susejau is naujo. Tegu sau piepsta - nebijau tongue.gif

Blyn velnio pramanyta prasisuko mano siltnamy. Tai sumaste dvistiebiams pomidorams stiebus surist tarpusavy. Taip jau ten vietos ner per lapus, o ta dar suglaude viska. Pertvarkiau savaip nuejus.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 18, 00:13)

Blyn velnio pramanyta prasisuko mano siltnamy. Tai sumaste dvistiebiams pomidorams stiebus surist tarpusavy. Taip jau ten vietos ner per lapus, o ta dar suglaude viska. Pertvarkiau savaip nuejus.

hihihi.gif maniškė irgi niekieno neprašoma užeina tvarkos padaryt lotuliukas.gif iš mano vieno krūminio padarė vienstiebį doh.gif mat augint nemoku, tai kokio bieso čia skaitau umn.gif jei toks specas netoliese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 17, 07:42)
ir vel lyja  blink.gif  ...

jooo, o pas mus jau kelios savaites tai tikrai lietaus nebuvo.. jei ne daugiau.. visus savo plotus turiu laistyt, ne tik siltnamius.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 17, 22:13)
As ant kurmiu pykstu, bet nenaikinu, nes jie eda karkvabaliu lervas, o va ant situ tai as ne tas zodis kokia pikta esu. Vienais metais sunaikino man visas braskes, o tiek daug primegzta buvo.

I tema- trys pazastai isleido saknis-sukisau I zeme. Jauciasi puikiai. Dar keli laukia eilej biggrin.gif nu ziuresim kas cia gausis.
Keli pomidorcikai irgi tu demetu lapu prisiaugino, kaip pas tany, bet kadangi vaisiu primegzta tai per daug neimu galvon. O gal reiketu? Ai bet numirs sitie-prisodinsiu pazastu.
Va ir agurkus susejau is naujo. Tegu sau piepsta - nebijau tongue.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2012 06 17, 22:42)
hihihi.gif maniškė irgi niekieno neprašoma užeina tvarkos padaryt lotuliukas.gif iš mano vieno krūminio padarė vienstiebį doh.gif mat augint nemoku, tai kokio bieso čia skaitau umn.gif jei toks specas netoliese lotuliukas.gif

o tai kieno ten siltnamiai jusu ar bendri?... neduok dieve kas i mano siltnami ilistu paseimininkaut... tikrai netileciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 18, 07:35)
o tai kieno ten siltnamiai jusu ar bendri?... neduok dieve kas i mano siltnami ilistu paseimininkaut...   tikrai netileciau  schmoll.gif

biggrin.gif ką darytum...mano mama irgi mėgsta būti šiltnamyje...ji tikrai nieko nežino apie jų skabymą ir lapų genėjimą, nes anksčiau irgi nėr jų auginus.....bet moka pakomentuoti biggrin.gif vakar paskambino , kodėl tie kmicai nesutvarkyti biggrin.gif sakau -čia toks pomikas , toks turi būti...bet neįtikinau , matyt...kažin ar nuvažiavus nerasiu aptvarkytų g.gif doh.gif bet viliuosi , kad taip nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 18 birželio 2012 - 06:57
QUOTE(tany @ 2012 06 18, 08:35)
o tai kieno ten siltnamiai jusu ar bendri?... neduok dieve kas i mano siltnami ilistu paseimininkaut...  tikrai netileciau  schmoll.gif

šiltnamis tai mano vienos lotuliukas.gif bet kas iš to irnesakyk.gif geriau juokais nuleidžiu negu kažką aiškint ir sakyt, tik pasakau, kad ten neitų nes dar išgrius nuo karščio hihihi.gif
Atsakyti
uzjauciu jus.. tikrai nenoreciau, kad kas be mano zinios pomidoruose tvarka darytu ir dar mane mokytu doh.gif
Manes jeigu kaime ner, tai mama tik palaisto, daugiau visiskai nieko net nebando nei daryt, nei komentuot. Sako - tu pas mus agronomas biggrin.gif O anyta tik derliaus atvaziuoja.
Atsakyti
Nu aš irgi kai kuriuos dvistiebius kartu surišau, nu nesuspaudžiau, pakanka lygtai jiems vietos. Po to rišiu dar aukščiau jau prie lubų, tai atskirai gausis.
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 06 18, 09:13)
Nu aš irgi kai kuriuos dvistiebius kartu surišau

labądieną, esūnaujokė prašomnesibartiuždūrną klausymą, okodėljūs teipdarote? mastau.gif ačiųužatsakimą aciuks.gif
Atsakyti
laba diena, pomidorienes rolleyes.gif
vakar nupirskiau savo augalus tuo Botaniniu eksraktu nuo kenkeju, kazkoks ir karciojo musmedzio, sako pakeicia augalo skoni tik tiems kenkejams, zmones nejaucia pakeisto skonio, ir dar tuos kenkejus dehidratuoja,tai jie visi zuva, ziuresiu kaip bus smile.gif savaitgali nebuvau namie, tai tik gryzus ipuoliau i siltnami pas savo mylimiausius wub.gif o jau tokie paauge tie pomidorai, grazu ziureti wub.gif
Atsakyti