Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Montera @ 2012 06 16, 22:12)
Nu ryskiai mane cia siais metais visi gyviai iki infarkto davarys. Nu dar kokia nesamone radau ant ciliuko vienintelis toks lapas... gal jus kas zinot kokia cia velniava??? Salia pomidoru tas cilis tai jau bijau kad tar kokia nesamone neuzpultu doh.gif

Hmmm, taigi kiaušiniai čia, išsiris graužiantys gyviai. Niekuo purkšt ir išskint nereikia, užtenka pirštais nukrapštyt.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 16, 22:31)
Hmmm, taigi kiaušiniai čia, išsiris graužiantys gyviai. Niekuo purkšt ir išskint nereikia, užtenka pirštais nukrapštyt.

as is baimes tik snai ta lapa lauk upakavau i maisiuka ir i kibira lotuliukas.gif blink.gif O kazi cia koks velnias tu kiausiniu paliko??? Nu tikiuos cia tik ant to vieno ciliuko paliko... o tai ta visa pomidoru miska lapus iskilnot biski sudetinga bus...
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 16, 22:42)
as is baimes tik snai ta lapa lauk upakavau i maisiuka ir i kibira lotuliukas.gif  blink.gif  O kazi cia koks velnias tu kiausiniu paliko??? Nu tikiuos cia tik ant to vieno ciliuko paliko... o tai ta visa pomidoru miska lapus iskilnot biski sudetinga bus...

Kažkoks drugys paliko, būtų išsiritę vikšriukai ir jau šie būtų apgraužę. Tik lapų vidinę pusę tai vertėtų apžiūrėt, ale skint ir purkšt tikrai nereikia 4u.gif

Beje, šian kiaušinių radau ir ant terosos užuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 16, 22:49)
Kažkoks drugys paliko, būtų išsiritę vikšriukai ir jau šie būtų apgraužę. Tik lapų vidinę pusę tai vertėtų apžiūrėt, ale skint ir purkšt tikrai nereikia  4u.gif

Beje, šian kiaušinių radau ir ant terosos užuolaidos.

4u.gif aciu nuraminai smile.gif O tai galvojau jau kad dar kokie parazitai uzpuls doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 16, 21:57)
o cia mano plikiai  biggrin.gif
procesas pajudejo, nuskabius viska

ir ji dar drįsta stebėtis iš mano plikšių biggrin.gif

QUOTE(Asese @ 2012 06 16, 22:10)
Buvau ir aš aplankyt savo augintinių.
Man patinka geltonieji Bolzano - jų vaisiai nuo užmezgimo atrodo tokie gelsvi, atrodo, jog sirpt pradėję smile.gif

Čia Lolitos dovana - Russian rose

Bolzano augini pirmus metus? Kekės tai įspūdingai ilgos, pafotkink spalvą kai prinoks kažkiek. Pasiknaisiojau, sunokę turėtų būti lyg oranžiniai..
Ir Russian Rose pafotkink spalvą jei nepamirši, norėčiau pamatyt kokia tai rožinė spalva... blush2.gif na, myliu spalvas.. prašom nesijuokt.. blush2.gif

Nu bet jau visai puikiai atrodo šiuo metu tavo pomidorų lapija, persišviečia, erdvės kaip sporto salėj.. o paskutinių dviejų egzempliorių kekės.. wub.gif

QUOTE(Montera @ 2012 06 16, 22:12)
Nu dar kokia nesamone radau

neteršk temos - karoliukų vėrimui yra atskira diskusija... biggrin.gif
Atsakyti
ir vel lyja blink.gif ne, as taip nezaidziu... jei taip ir toliau, tai bus nekas... jau dabar supilus stikline i buteli, jis stovi... t.y. vadinasi ten gyliau ziauriai ismirke sad.gif.. o vis dar lija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 17 birželio 2012 - 07:43
Pagaliau ir pas mus lyt pradejo, o tai darzams ir ypac braskems jau labai reikejo. Mat kaip nevienodai...

O as sulydziau mulciavimui skirtus siaudus, patingejau vakar i siltnami sutempt doh.gif . Ar galesiu juos dregnus det, ar isdziovint reikia? Cia mulciaus papildymui.

Kaip uzknisa, kai lt nera kompe, jauciuos beraste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 17 birželio 2012 - 08:28
Nieko nesuprantu - superinis oras, saulė šviečia, šilta, daržai; gėlynai palaistyti. Smaguma bigsmile.gif

Inga, išskleisk plonu sluoksniu ir kas val pavarčius, apdžiovinsi. Bet kad nieko labai blogai nebus, jei tie šiaudai kiek šlapi bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 birželio 2012 - 09:11
atsiųskit lietaus, bačkos tuščios, o tai ir vėl reiks vandenį iš šulinio tąsyt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, galbut turit patarimu kaip kovoti su netikraja miltlige, kuri uzpuole pomidorus?
Atsakyti
Labas smile.gif
Sakykit kas sodinat serencius, bazilikus tarp pomidoru... kurioje vietoje juos patogiau sodinti? Ar stengiates kur siltnamio pakrasciuose, gale, ar kaip tik viduryje g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 06 17, 11:48)
Labas smile.gif
Sakykit kas sodinat serencius, bazilikus tarp pomidoru... kurioje vietoje juos patogiau sodinti? Ar stengiates kur siltnamio pakrasciuose, gale, ar kaip tik viduryje g.gif

As sodinu ten kur yra vietos, keliose vietose, ir gale ir sonuose, svarbu kad netrukdytu priet prie pomidoru.
Atsakyti