Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(*TAU* @ 2012 06 16, 18:07)
gražu žiūrėt bigsmile.gif

dėkui smile.gif bet šitie pomidorai - kūdos bambonkės, akių dūmimas, tik pilvo burzgimui numalšint..
labai laukiu normalių pomidorų, riebių, minkštų, spalvotų, kad salotoms su svogūniuku, grietine tiktų.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 16 birželio 2012 - 17:21
pasirodo, kad pomidorai iš orchių giminės, orines šaknis turi thumbup.gif pilni šiltnamiai orchiųųųų wub.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 16, 17:48)
ir vel ne vieno lapo  blink.gif ...

Ne dėl lapų, ne dėl lapų juos auginam mirksiukas.gif , dėl vaisių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 16, 17:01)
ko prikibai su tais lapais...  rolleyes.gif  užtat pomidorai noksta.. biggrin.gif

nu, kad tu man is pernai metu asiciojuojiesi su dideliais zaliais lapais biggrin.gif o siemet priesingai darai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 16, 19:44)
nu, kad tu man is pernai metu asiciojuojiesi su dideliais zaliais lapais  biggrin.gif  o siemet priesingai darai  blush2.gif

gerai, einu pafotkinsiu aš tau lapų... daaaaug.. biggrin.gif negi manai, kad pas mano pomidorus jų nėra..
Atsakyti
Aš ir saugau tuos lapus po keke, lanstaus, šnekinu lotuliukas.gif , o čia staiga su tais depiliatoriais pavaro profės, norisi rėkti fotkes jų pamačius "o karalius tai nuogas" lotuliukas.gif .

Tai iš jūsų profės (Ex, Gaudvile, Saintlina ir t ..t...) mokomės mes žaliosios -jaunosios, nors kai kurios ir "humanos" amžiaus (dukra kai skaičiau ir kvatojau ant viso kambario mane ir jau prie tų priskyrė tongue.gif ) lapus saugot , augint, purkšt, o dabar paprasta - reik depiliatorių nusinešt į šilnamį pasirodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 16 birželio 2012 - 18:59
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 16, 19:59)
staiga su tais depiliatoriais pavaro profės, norisi rėkti fotkes jų pamačius "o karalius tai nuogas"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ė-ė-ė... kurgi jau nuogas.. žiū, kokie karaliaus apdarai biggrin.gif

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

user posted image

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

user posted image
Atsakyti
Vau, kokios gražios džiunglės, bus dauuuug pomidorų. Mano per puse mažesni sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 16, 19:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vo cia tai kitas reikalas thumbup.gif
Papildyta:
o cia mano plikiai biggrin.gif
[attachmentid=222659]
procesas pajudejo, nuskabius viska, iki tol stovejo zalut zaluteliai

tiesa siandien jau viena suvalgem sweet milliona(pati pirma pomidora siais metais thumbup.gif ), pasidalinom i 4 dalis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 16 birželio 2012 - 20:59
Super thumbup.gif
Sweet millioną į 4 dalis ir padalint sunku smile.gif

Buvau ir aš aplankyt savo augintinių.
Man patinka geltonieji Bolzano - jų vaisiai nuo užmezgimo atrodo tokie gelsvi, atrodo, jog sirpt pradėję smile.gif Tik foto gal nelabai matysis
user posted image
Čia Lolitos dovana - Russian rose
user posted image
O čia pergyvenančioms dėl susisukusių lapų: mezga ir tokie, nors lapai oi kaip susisukę doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu ryskiai mane cia siais metais visi gyviai iki infarkto davarys. Nu dar kokia nesamone radau ant ciliuko vienintelis toks lapas... gal jus kas zinot kokia cia velniava??? Salia pomidoru tas cilis tai jau bijau kad tar kokia nesamone neuzpultu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 16, 22:12)
Nu ryskiai mane cia siais metais visi gyviai iki infarkto davarys. ..

Nu grazu...ka ir bepasakyt hihihi.gif
Atsakyti