dėkui bet šitie pomidorai - kūdos bambonkės, akių dūmimas, tik pilvo burzgimui numalšint..
labai laukiu normalių pomidorų, riebių, minkštų, spalvotų, kad salotoms su svogūniuku, grietine tiktų..
Aš ir saugau tuos lapus po keke, lanstaus, šnekinu , o čia staiga su tais depiliatoriais pavaro profės, norisi rėkti fotkes jų pamačius "o karalius tai nuogas" .
Tai iš jūsų profės (Ex, Gaudvile, Saintlina ir t ..t...) mokomės mes žaliosios -jaunosios, nors kai kurios ir "humanos" amžiaus (dukra kai skaičiau ir kvatojau ant viso kambario mane ir jau prie tų priskyrė ) lapus saugot , augint, purkšt, o dabar paprasta - reik depiliatorių nusinešt į šilnamį pasirodo
Buvau ir aš aplankyt savo augintinių. Man patinka geltonieji Bolzano - jų vaisiai nuo užmezgimo atrodo tokie gelsvi, atrodo, jog sirpt pradėję Tik foto gal nelabai matysis
Čia Lolitos dovana - Russian rose
O čia pergyvenančioms dėl susisukusių lapų: mezga ir tokie, nors lapai oi kaip susisukę
Nu ryskiai mane cia siais metais visi gyviai iki infarkto davarys. Nu dar kokia nesamone radau ant ciliuko vienintelis toks lapas... gal jus kas zinot kokia cia velniava??? Salia pomidoru tas cilis tai jau bijau kad tar kokia nesamone neuzpultu