Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(audine68 @ 2012 06 15, 22:06)
Nu varote panos tempu. Tik neįlindau savaitikę, o vos visos temos nepramiegojau  doh.gif

Nu dėl orų tai dievulis matyt nusprendė, kad Klaipėda ir taip turi pašonėje daug vandens, tai jokio lietaus ir nesulaukiame  schmoll.gif

Bomba, kokiame rajone jūsų pomidoriukai? aš irgi iš KLaipėdos. Gal kaimynkos esame?

Tai va pasirodo kiek forume klaipedieciu,o kai ieskojau kooperacijai tik Bomba atsiliepe 4u.gif
Bomba,kaip Tavo pomidoriukai po powerfeedo?Maniesisems patiko,tik as mazesnem dozem laisciau-nusprendziau,kad dabar jiems didelio pagerinimo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 16, 10:11)
mergaitės, pasakykit, kaip jūs darytumėt su neva balkoniniu bet akivaizdžiai aukštaūgiu Black Cherry. Auga jis pas mane didžiausiame milžiniškame vazone. šiandien apžiūriu, prileido iš apačios pažastų krūvą, kai kurios jau ir žiedynus ruošiasi kraut.
na jei būtų jis koks alia svyrantis, tai gerai, bet kadangi aukštaūgis, plius auga visiškai lauke po atviru dangumi, tai nežinau. kaip čia jį genėt? ar kadanors viršūnę nuskint? nu vopšim, padėkit patarimais  4u.gif
Kadangi jau ankstyvoje Bl ch pomidoro jaunystėje įtariau jį esant aukštaūgį ,,normalų" pomidorą ištrenkiau jį į šiltnamį. Neapsirikau. Pagal ūgį - aukščiausias pomidoras, niekuo nesiskiriantis nuo pernykščių nebalkoninių Bl cherių.
Jeigu turi daugiau ir kitų rūšių, gal paeksperimentuok, palik šoninius ūglius, o viršūnę nurėžk g.gif Arba ramstyk iš visų šonų, depiliuok ataugas ir leisk kilti į viršų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 16 birželio 2012 - 10:47
Paziurekit, kuo cia maniskiai apzelo? Kazkokios karpos blyn, keli pomidorcikai tokiom pasipuose g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 06 16, 14:10)
Paziurekit, kuo cia maniskiai apzelo? Kazkokios karpos blyn..

čia ššššššš-aknys biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif va ka reiskia pirmi metai pomidorininkavimo doh.gif Ale is kur cia tos saknys? Man gi kojos ant nosies neauga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 06 16, 14:23)
Ale is kur cia tos saknys? Man gi kojos ant nosies neauga  unsure.gif

nu tai negi niekad nedaiginai kokio augaliuko iš nulaužtos šakelės? ten gi irgi šaknis iš stiebelio išleidžia.. smile.gif
O pomidoras, pajutęs didesnę oro drėgmę irgi išleidžia šaknis iš stiebo, taip dažnai būna. Nekreipk dėmesio, įsivaizduok, kad čia jam barzda auga, Kalėdų seniu svajoja tapti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 16, 14:29)
nu tai negi niekad nedaiginai kokio augaliuko iš nulaužtos šakelės? ten gi irgi šaknis iš stiebelio išleidžia.. smile.gif
O pomidoras, pajutęs didesnę oro drėgmę irgi išleidžia šaknis iš stiebo, taip dažnai būna. Nekreipk dėmesio, įsivaizduok, kad čia jam barzda auga, Kalėdų seniu svajoja tapti.. biggrin.gif

Isgriusiu is juoko lotuliukas.gif Ot sarka esu doh.gif Ir daiginau, ir maciau, ale nu ne tokio grozio anos buvo schmoll.gif Sitas pamacius net atsokau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 06 16, 14:31)
Ir daiginau, ir maciau, ale nu ne tokio grozio anos buvo  schmoll.gif Sitas pamacius net atsokau  biggrin.gif

o kokio grožio tikiesi, jei vargšės šaknys ore kabo.. be vandens..

Čia prašom "šarkos" pažiūrėti, kaip pomidorų šakelės šaknijasi vandenyje.. ką, gal negražios?... wub.gif
user posted image

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 06 16, 14:10)
Paziurekit, kuo cia maniskiai apzelo? Kazkokios karpos blyn, keli pomidorcikai tokiom pasipuose  g.gif

Kas kas, Svetimo čiuptuvai lenda cool.gif Laukit dabar svečiuose grobuonių .

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 16, 07:43)

ir vel ne vieno lapo blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 16, 17:48)
ir vel ne vieno lapo  blink.gif ...

ko prikibai su tais lapais... rolleyes.gif užtat pomidorai noksta.. biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif labai liuks Ex pomidorai thumbup.gif wub.gif gražu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti