Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Nu varote panos tempu. Tik neįlindau savaitikę, o vos visos temos nepramiegojau doh.gif

Nu dėl orų tai dievulis matyt nusprendė, kad Klaipėda ir taip turi pašonėje daug vandens, tai jokio lietaus ir nesulaukiame schmoll.gif

Bomba, kokiame rajone jūsų pomidoriukai? aš irgi iš KLaipėdos. Gal kaimynkos esame?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audine68: 15 birželio 2012 - 21:07
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 15, 22:06)
Jei atvirai, tai man rusiškos trąšos nepatinka. Schetelig'e buvo akcija GreenOK - bent jau aiškiai proporcijos nurodytos ir tręšimo dažnis. Čia vazonuose auginamiems. Dirvoj augančius kitokiom tręščiau  4u.gif

Pupos uogos, dėkit kultūringo dydžio foto, labai ištampo psl!

Aš tuoj pabandysiu foto išnaikint- čia tooookias idėjau, kad pamatytumėte mano bėdą-sorry blush2.gif
Atsakyti
mano red cherry irgi panasiai lapai tokie su sviesiom demelem kurios kiaurai persisvievia is antros lapo puses. Tai ir pas mane cia kazkokios bedos.... as tiek uzsiemus amaru naikinimu kad jau nelabai ziuriu i lapu spalvas ir taskiukus lotuliukas.gif
user posted image
bet siaip tai jis auga is pasiutimo pamidoriuku jau visa galybe. Laukiu kada prades raudonuot.

O del to purskalo nuo amaru tai net nezinau ar jis cia ka nors veikia. Nu ant geliu gal bent jau nedaugeja ju.. bet itariu kai naturalus purskalas ner ko tiketis rezultatu antra diena. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 15, 21:50)

atsakyk prašau į mano kirmėles. ne mano, draugės, bet įpareigojo užklaust.
baltos, pomikų vazone. sakė raitosi net blink.gif
user posted image
be ryšio nuotrauka, nu bet vidury tokie du kirmėliukai matyt. feeeee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 15 birželio 2012 - 21:23
Ups.... pasižadėjau gigantiškas foto ištrinti po apžiūros, bet....pasirodo nemoku. Ka daryt??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 15, 22:22)

1. Degtinė su vandeniu 1:1, gerai sulaisti.
2. Užmerkti su visu vazonu į rausvą kalio permanganto tirpalą.
3. Jei nei vienas iš ankstesnių būtų nepadės ir vazonas nėra labai didelis, tai pati nuplaučiau šaknis po tekančiu vandeniu ir persodinčiau į naują substratą. mirksiukas.gif
P.S. Pirmas punktas turėtų pagelbėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 16:48)
raso, kad nereikia... bet maciau is foto, kad kazkas skabo... as ne

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Mergaites kas auginat pomidoriukus balkone? Kokios rusies ?
Pas mane mazuciai pavadinimas kaskas su lime lygtai.
Taip dZiaugiausi kad graziai auga bujoja, pradejo zydet, bet netiketai pradejo luzti-kristi ziedai, tik viena pomidora turi krumas sad.gif
Galvojau jau cia valgysim, vaikai laukia sad.gif

Kas darosi , nupirkau trasu buton, kur lapus reikia ispursti. Ka negerai gal darau?
Aciu uz pagalba

P.s, gal kuri mamyte turi atliekamu krumuku parduot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 16 birželio 2012 - 00:24
QUOTE(Rozeta @ 2012 06 15, 20:59)
Ačiū, merginos. O dėl pamaitinimo-šiandien nusipirkau kokių tai trašų atseit ekologiškų Gumi arba Humisol super. Gal girdėjote ką nors gero apie jas?

As kaip tik nupirkau.... bet nezinau ar geras ar ne... puse siltnamio tokiu praskiestu skedalu paliejau... o man atvirksciai rusiski labiau patinka nei uzsinietiski, pas juos dar normos kitokios nei uzsieni... informacijos tai jo truksta...
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2012 06 16, 00:22)
Sveikutes

Mergaites kas auginat pomidoriukus balkone? Kokios rusies ?
Pas mane mazuciai pavadinimas kaskas su lime lygtai.
Taip dZiaugiausi kad graziai auga bujoja, pradejo zydet, bet netiketai pradejo luzti-kristi ziedai, tik viena pomidora turi krumas sad.gif
Galvojau jau cia valgysim, vaikai laukia sad.gif

Kas darosi , nupirkau trasu buton, kur lapus reikia ispursti. Ka negerai gal darau?
Aciu uz pagalba

P.s, gal kuri mamyte turi atliekamu krumuku parduot ax.gif

jei stiklintas balkonas, gal per karsta jiems, per mazas vedinimas...
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 06 15, 20:23)
Prasom -antradienio fotkes

tai bent tvarkelė šiltnamyje bigsmile.gif nu ir visai smagiai pradeda derėt tavo pomidoriukai smile.gif
-----------------------------

kai kurios vakarais nenori nieko skanaus matyt, tai atitempiu rytui savo dar vieną raizgalynę.. kažkoks žemaūgis kukušas su kuriuo nelabai susitvarkau, pripampuliojau virvėm, bet vistiek sugeba išvirst.. doh.gif
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/
Atsakyti
Ex, na ir puikūs vaizdai iš tavo šiltnamio!

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 15, 22:37)
1. Degtinė su vandeniu 1:1, gerai sulaisti.
2. Užmerkti su visu vazonu į rausvą kalio permanganto tirpalą.
3. Jei nei vienas iš ankstesnių būtų nepadės ir vazonas nėra labai didelis, tai pati nuplaučiau šaknis po tekančiu vandeniu ir persodinčiau į naują substratą.  mirksiukas.gif
P.S. Pirmas punktas turėtų pagelbėt  4u.gif

aš ir ji širdingai dėkingos aciuks.gif 4u.gif

mergaitės, pasakykit, kaip jūs darytumėt su neva balkoniniu bet akivaizdžiai aukštaūgiu Black Cherry. Auga jis pas mane didžiausiame milžiniškame vazone. šiandien apžiūriu, prileido iš apačios pažastų krūvą, kai kurios jau ir žiedynus ruošiasi kraut.
na jei būtų jis koks alia svyrantis, tai gerai, bet kadangi aukštaūgis, plius auga visiškai lauke po atviru dangumi, tai nežinau. kaip čia jį genėt? ar kadanors viršūnę nuskint? nu vopšim, padėkit patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 16, 08:43)
tai bent tvarkelė šiltnamyje bigsmile.gif nu ir visai smagiai pradeda derėt tavo pomidoriukai smile.gif
-----------------------------
kažkoks žemaūgis kukušas su kuriuo nelabai susitvarkau, pripampuliojau virvėm, bet vistiek sugeba išvirst.. doh.gif

aciu uz tvarkos ivertinima ax.gif Cia mano siokia tokia "liga", kuri ir siltnamyje/darze pasireiskia rolleyes.gif Ir is kurios daug kas juokiasi lotuliukas.gif (nepiktai).
---------------
Kreivas tai kreivas, bet kiek pomidoru! bigsmile.gif
Atsakyti