[
mane tai nervuoja is apacios lendantis pomidorai, po sienu ju nesimato, tai kai pamatau buna jau 10-15 cm taigi valgo mano pomidoram skirtas medziagas
[/quote]
O pas mane pridygo nesetu pomidoru .Ir tokie jau visai grazus , itariu kad Black Chery is pernai metu. O vietos kur issodint tai jau nera
QUOTE(Elar @ 2012 06 15, 20:06)
Siaip ne tik nuo pavasario pradejau metyti zole- pridejus buvau rudeni, tik nepalikau virsuje o perkasiau-suiro iki pavasario.
Zodziu yra kaip yra. Kiek bus pomidoru-tiek valgysim. Vistiek kazkiek bus.
Papildyta:
Zodziu yra kaip yra. Kiek bus pomidoru-tiek valgysim. Vistiek kazkiek bus.
Papildyta:
keista turetu tada uztekti to azoto ... pas mane 1 kart patis pasitaise, tai mulciui nuraisau...
[quote=tany,2012 06 15, 20:11]
purskiu anksti, o laistau tikrai ne 6 ryto ... bet iki 12 tai tikrai... kada iseina...
[/quote
***** , o as visad vakarais , niekaip nerandu laiko rytais . Turbut negerai
purskiu anksti, o laistau tikrai ne 6 ryto ... bet iki 12 tai tikrai... kada iseina...
[/quote
***** , o as visad vakarais , niekaip nerandu laiko rytais . Turbut negerai
Sveikos gyvos. Gelbėkit, padėkit
Labai labai atsiprašau, bet esu neviltyje-pirmus metus auginu pomidorus balkone( aplamai pirmč kartą pati kažką auginu) . Pomidoriukai atrodė visai neblogai, bet prieš keleta dienu pastebejau štai ką. Jei gerai suprantu čia mozaikinis puvinys ar kažkas panašaus. Ar dar yra vilties juos kaip nors išlaikyti gyvus???Iš ankto sorry už dideles foto-greituoju būdu pabandysiu jas ištrint, kai gausiu(labai tikiuosi) patarimu.
http://i184.photobuc...midorai/pom.jpg
Papildyta:
Labai labai atsiprašau, bet esu neviltyje-pirmus metus auginu pomidorus balkone( aplamai pirmč kartą pati kažką auginu) . Pomidoriukai atrodė visai neblogai, bet prieš keleta dienu pastebejau štai ką. Jei gerai suprantu čia mozaikinis puvinys ar kažkas panašaus. Ar dar yra vilties juos kaip nors išlaikyti gyvus???Iš ankto sorry už dideles foto-greituoju būdu pabandysiu jas ištrint, kai gausiu(labai tikiuosi) patarimu.
http://i184.photobuc...midorai/pom.jpg
Papildyta:
QUOTE(Rozeta @ 2012 06 15, 20:24)
2 foto tokiu ir turiu, tai tikiuosi cia nieko blogo... o pirmoj, kazkaip jei kas ir yra tai dar neissiviste, nes vos imatau, sakyciau gal kol kas dar nieko baisaus... aisku del viso pikto isksinciau tos lapus... ar cia jau ant visu taip?
Papildyta:
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 15, 20:15)
nu kiek sitam forume snekejo, tai kad rytais geriau tai 100%, bet ka daryt kai negali... tai jei labai neaplieji, ir dar nakti neuzsandaryni ju, gal nieko tokio bet cia as jau siaip tik taip mastau, kadangi nesu profe, tai geriau manes neklausyti
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 21:31)
QUOTE(Rozeta @ 2012 06 15, 20:24)
2 foto tokiu ir turiu, tai tikiuosi cia nieko blogo... o pirmoj, kazkaip jei kas ir yra tai dar neissiviste, nes vos imatau, sakyciau gal kol kas dar nieko baisaus... aisku del viso pikto isksinciau tos lapus... ar cia jau ant visu taip?
Ant visų-vieni labiau šviesūs, kiti mažiau. Žydi gražiausiai-jau mažų gržių uogyčių yra-širdid verkia, kai gaila būtų juos išraut. Sakau gal perlaisčiau??? Juk negailejau H2O
QUOTE(Rozeta @ 2012 06 15, 20:35)
Ant visų-vieni labiau šviesūs, kiti mažiau. Žydi gražiausiai-jau mažų gržių uogyčių yra-širdid verkia, kai gaila būtų juos išraut. Sakau gal perlaisčiau??? Juk negailejau H2O
nu tada palik ir stebek... kol kas dar visai podoriai jei atrodo... tikiuosi ant lapu nepili?
papurskaliok ko nors profilaktiskai....1 psl daug informacijos sio klausimu...
ne i tema: mano vaika nuo 6 miega, ka jis nakti daris jau tikiuosi neatsibus iki ryto einu jauciu miegoti ir as
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 15, 13:55)
o kur lyja?trečia diena ramu, naktį keli lašai nukrito tik, bet ryte net rasos didelės nebebuvo. Reiks jau laistymus vėl pradėt, nusibodo, bačkos tuščios, nieks neprineša
pas mus salia Klaipedos jau gal trys savaites normaliai nelyjo, pora sykiu vos vos palasejo, ir labai greitai susigere, laistom viska is eiles, veja pradegusi sia savaite zadejo beveik visa lietaus, jau maniau atlies, ale kur tau
QUOTE(georgiana @ 2012 06 15, 16:45)
dekui bandysiu, tik mastau kiek uztruks lupimas didesniam kiekiui? o siaip sudas su senatve parejo nugaros skausmai juodi, tik paariu darze ir suima nugara, gal kas zino kokiu patarimu, nnesu sena 38 metai, bet nugara jama juodai, sorry, kad rasau off topic bet symet sudas gaunas del skausmu...
man su nugara jau 7 metai blogai patarimai - ir tai ne nuo amziaus o nuo apkrovos stuburui arba isvarzu. jei pastarosios neturi, tai skausmus gali sukelti pasilpe nugaros ir pilvo raumenys, padidejes svoris ar pakitusi laikysena patarimai- issityrus ar nera rimtos bedos, stiprinti raumenukus, t.y. daryti nugaros skausmus mazinancia manksta tam reiki avalios, nes pradzioje reikia daryti dantis sukandus, po to sako kad palengveja, as neperlipau tos karteles, t.y. nesulaukiu kada pageres taigi siltnamio uzsodinimo metu nusiperku skausma malsinanciu ampuliu, o siaip i darza dar stengiuosi eiti su kosmo disku , kazkiek padeda
QUOTE(Rozeta @ 2012 06 15, 21:24)
Labai labai atsiprašau, bet esu neviltyje-pirmus metus auginu pomidorus balkone( aplamai pirmč kartą pati kažką auginu) . Pomidoriukai atrodė visai neblogai, bet prieš keleta dienu pastebejau štai ką.
Labai labai atsiprašau, bet esu neviltyje-pirmus metus auginu pomidorus balkone( aplamai pirmč kartą pati kažką auginu) . Pomidoriukai atrodė visai neblogai, bet prieš keleta dienu pastebejau štai ką.
aš, kaip balkoninkė, čia NIEKO nematau. nu pora dėmelių. su tokiom dar iki kitų metų tie pomidorai augs. mažiau pergyvenkit.
QUOTE(Rozeta @ 2012 06 15, 21:24)
1. Nuotrauka - reikia pamaitint. Vazonuose labai greit išnaudoja maisto medžiagas.
2. Nuotrauka - nuskinčiau tą lapą, kad mažiau erzintų
Ačiū, merginos. O dėl pamaitinimo-šiandien nusipirkau kokių tai trašų atseit ekologiškų Gumi arba Humisol super. Gal girdėjote ką nors gero apie jas?