Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

g.gif negasdink... as tai palikau savo orlaides, negu eit uzdaryti g.gif kiek zinau liepos rukas nepavojingas, bet kaip su birzelio biggrin.gif Ex, negu jau miegi? Atsiliepk biggrin.gif
[/quote]

Jau manim pirmoke, tai tikrai nesivadovauk schmoll.gif Aš igri prisimenu kažką, kad pavasariniai rūkai nepavojingi, tik rudeniniai. O kadangi dabar kalendorinė vasara blush2.gif blush2.gif blush2.gif nusprendžiau uždaryti lotuliukas.gif

Nors kai aną savaitę pradėjau palikinėti nakčiai atidarytus, tai jiems taip labiau patinka, negu aprasoję būna po nakties. Ir pastebėjau, kad kiek lauke laispnių naktį, tai tiek ir šiltnamyje, na keli gal ir daugiau, bet tai juk nesudaro jokios esmės tie keli laipsniai.Tai kam čia vargti. biggrin.gif O ir pomidoriukai labiau patenkinti
Atsakyti
Nieko as jiems nedarau, ir nieko manes jie nepraso. Rudeni siltnamyje siek tiek meslo padeliojau, pasejau garstyciu, kai jos vos vos paaugo perkasiau viska ir uzklojau siaudais. Viskas. Dabar tik vanduo. Uzsiraugiau dilgeliu su trupuciu meslo. Paliesiu koki karta. Viena kita jau suvalgem, bet ir nedega, juk tik birzelis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 11, 23:04)
tik jau nesigąsdinkit birželio rūkų  smile.gif  Rugpjūtį jau galima bijot, o kol kas ...

Einu tada atidarysiu.Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 11, 22:27)
violetines gyslos buna, kai truksta magnio, kai per daug perliejot savo grazuolius, arba kai daug vaisiu buna ant krumo. vat tada ir truksta jo. pas mane keletas tokiu daigu pasidare, bet itariu,kad per daug vandens paliejau negu iprastai paskutini karta.

ok, aciu, o magnis buna tik kompleksinese trasose?
pasiskaiciau kad rekomenduoja purksti lapus magnio sulfatu, kur jo ieskoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 11 birželio 2012 - 22:44
QUOTE(amarrile @ 2012 06 11, 20:17)

baltas pavydas blush2.gif

mano kol kas tik vienas (iš vėliausiai pasėtų) pomidoras "džiugina" akį ax.gif Lauke šie mažesni bet irgi su žiedukais wub.gif

user posted image

user posted image

pasikartosiu su klausimu: ar šiuos laukinukus irgi skabyti? Kadangi gavau iš anytos tai nežinau kokios veislės, tikiuosi žemaūgiai? g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 11, 22:42)
o va kodėl violetinė spalva pasidaro dėl perliejimo?

Violetinė spalva pasidaro, kai augalas neįsisavina fosforo. O fosforo neįsisavona todėl, kad arba šalta, arba augalas palietas per daug azoto turinčiomis trąšomis ar "marmalais".

QUOTE(Asese @ 2012 06 11, 22:50)
šiemet kovo 3 ar 4 sėjau su Ex: ir mano ir, žinoma, jos jau sirpsta po vieną kitą smile.gif

tai kad mano sėti kovo 3-4 dar nenoksta.. blush2.gif noksta sėtieji vasario pradžioje, Ola-Polka ir dar kažkokie nedideli raudoni žemaūgiai (juos pagal mainų programą gavau)...
Gaila, fotkių negaliu įkelt, kažkuri technika ožiuojasi, reiks vežt meistrui, kad kaukšteltų..

QUOTE(tany @ 2012 06 11, 23:01)
Ex, negu jau miegi? Atsiliepk biggrin.gif

lotuliukas.gif ot kokia..
jau nemiegu, o tu ką, dar miegi???...
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2012 06 12, 01:05)
pasikartosiu su klausimu: ar šiuos laukinukus irgi skabyti? Kadangi gavau iš anytos tai nežinau kokios veislės, tikiuosi žemaūgiai?  g.gif

paskutinėj foto man nelabai panašūs į žemaūgius g.gif bet kaip bebūtų, skaičiuojant nuo apačios 3 pažastėles būtinai išskabyk.

Jei klausi apie pirmuosius du, tai ten nėr ką dabar skabyt, viskas tvarkingai...
bet jie man panašūs į normalaus ūgio pomidorus, tokius apie 1.50m
Būtų gerai, kad anyta pasufleruotų kokius daigus marčiai įkišo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 birželio 2012 - 05:29
biggrin.gif o , apsidžiaugiau- vadinasi nesu su savo pomidorais beviltiškai atsilikus mezgimo stadijoj rolleyes.gif pamenu , Ex , tikrai anksčiau sodino savuosius , prieš gegužės pirmą tai tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 12 birželio 2012 - 06:05
Balandžio 21d. sodinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 birželio 2012 - 06:13
QUOTE(Ex @ 2012 06 12, 05:15)
lotuliukas.gif ot kokia..
jau nemiegu, o tu ką, dar miegi???...

as jau nuo 6 nemiegu wink.gif, tik laiko nebuvo prie kompo atsisiesti ax.gif
nupurskiau siandien puse siltnamio, del viso ko... ziureisu reakcija, jei nieko blogo neatsitiks po 2 dienu purskiu likusiuos...
tiesa siandine nors ir buvo pravertos orlaides 2 is 4, bet pomidorai visvien su lasiukias is ryto buvo, matyt per mazas vedinimas g.gif
Atsakyti
Siaubas biggrin.gif Juk jie ir turi būti, tany, marš mokytis botanikos. Dėl tų savo lašiukų ne tik kitoms stresą varai, bet ir pati sau opą įsitaisysi biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif o kodėl ant pipirų nebūna tų lašiukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 12, 06:52)
Siaubas  biggrin.gif Juk jie ir turi būti, tany, marš mokytis botanikos. Dėl tų savo lašiukų ne tik kitoms stresą varai, bet ir pati sau opą įsitaisysi  biggrin.gif

kazkas parase, kad nebuvo, nu tai susirupinau kodel pas mane buvo smile.gif... dabar supratau, per anksti atsikeliau biggrin.gif nespejo isgaruoti smile.gif
Atsakyti