negasdink... as tai palikau savo orlaides, negu eit uzdaryti kiek zinau liepos rukas nepavojingas, bet kaip su birzelio Ex, negu jau miegi? Atsiliepk
[/quote]
Jau manim pirmoke, tai tikrai nesivadovauk Aš igri prisimenu kažką, kad pavasariniai rūkai nepavojingi, tik rudeniniai. O kadangi dabar kalendorinė vasara nusprendžiau uždaryti
Nors kai aną savaitę pradėjau palikinėti nakčiai atidarytus, tai jiems taip labiau patinka, negu aprasoję būna po nakties. Ir pastebėjau, kad kiek lauke laispnių naktį, tai tiek ir šiltnamyje, na keli gal ir daugiau, bet tai juk nesudaro jokios esmės tie keli laipsniai.Tai kam čia vargti. O ir pomidoriukai labiau patenkinti
Nieko as jiems nedarau, ir nieko manes jie nepraso. Rudeni siltnamyje siek tiek meslo padeliojau, pasejau garstyciu, kai jos vos vos paaugo perkasiau viska ir uzklojau siaudais. Viskas. Dabar tik vanduo. Uzsiraugiau dilgeliu su trupuciu meslo. Paliesiu koki karta. Viena kita jau suvalgem, bet ir nedega, juk tik birzelis.
QUOTE(saintlina @ 2012 06 11, 23:04)
tik jau nesigąsdinkit birželio rūkų Rugpjūtį jau galima bijot, o kol kas ...
Einu tada atidarysiu.Ačiū
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 11, 22:27)
violetines gyslos buna, kai truksta magnio, kai per daug perliejot savo grazuolius, arba kai daug vaisiu buna ant krumo. vat tada ir truksta jo. pas mane keletas tokiu daigu pasidare, bet itariu,kad per daug vandens paliejau negu iprastai paskutini karta.
ok, aciu, o magnis buna tik kompleksinese trasose?
pasiskaiciau kad rekomenduoja purksti lapus magnio sulfatu, kur jo ieskoti?
QUOTE(amarrile @ 2012 06 11, 20:17)
baltas pavydas
mano kol kas tik vienas (iš vėliausiai pasėtų) pomidoras "džiugina" akį Lauke šie mažesni bet irgi su žiedukais
pasikartosiu su klausimu: ar šiuos laukinukus irgi skabyti? Kadangi gavau iš anytos tai nežinau kokios veislės, tikiuosi žemaūgiai?
QUOTE(Amise @ 2012 06 11, 22:42)
o va kodėl violetinė spalva pasidaro dėl perliejimo?
Violetinė spalva pasidaro, kai augalas neįsisavina fosforo. O fosforo neįsisavona todėl, kad arba šalta, arba augalas palietas per daug azoto turinčiomis trąšomis ar "marmalais".
QUOTE(Asese @ 2012 06 11, 22:50)
šiemet kovo 3 ar 4 sėjau su Ex: ir mano ir, žinoma, jos jau sirpsta po vieną kitą
tai kad mano sėti kovo 3-4 dar nenoksta.. noksta sėtieji vasario pradžioje, Ola-Polka ir dar kažkokie nedideli raudoni žemaūgiai (juos pagal mainų programą gavau)...
Gaila, fotkių negaliu įkelt, kažkuri technika ožiuojasi, reiks vežt meistrui, kad kaukšteltų..
QUOTE(tany @ 2012 06 11, 23:01)
Ex, negu jau miegi? Atsiliepk
ot kokia..
jau nemiegu, o tu ką, dar miegi???...
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2012 06 12, 01:05)
pasikartosiu su klausimu: ar šiuos laukinukus irgi skabyti? Kadangi gavau iš anytos tai nežinau kokios veislės, tikiuosi žemaūgiai?
paskutinėj foto man nelabai panašūs į žemaūgius bet kaip bebūtų, skaičiuojant nuo apačios 3 pažastėles būtinai išskabyk.
Jei klausi apie pirmuosius du, tai ten nėr ką dabar skabyt, viskas tvarkingai...
bet jie man panašūs į normalaus ūgio pomidorus, tokius apie 1.50m
Būtų gerai, kad anyta pasufleruotų kokius daigus marčiai įkišo
o , apsidžiaugiau- vadinasi nesu su savo pomidorais beviltiškai atsilikus mezgimo stadijoj pamenu , Ex , tikrai anksčiau sodino savuosius , prieš gegužės pirmą tai tikrai
QUOTE(Ex @ 2012 06 12, 05:15)
ot kokia..
as jau nuo 6 nemiegu , tik laiko nebuvo prie kompo atsisiesti
nupurskiau siandien puse siltnamio, del viso ko... ziureisu reakcija, jei nieko blogo neatsitiks po 2 dienu purskiu likusiuos...
tiesa siandine nors ir buvo pravertos orlaides 2 is 4, bet pomidorai visvien su lasiukias is ryto buvo, matyt per mazas vedinimas
o kodėl ant pipirų nebūna tų lašiukų
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 12, 06:52)
Siaubas Juk jie ir turi būti, tany, marš mokytis botanikos. Dėl tų savo lašiukų ne tik kitoms stresą varai, bet ir pati sau opą įsitaisysi
kazkas parase, kad nebuvo, nu tai susirupinau kodel pas mane buvo ... dabar supratau, per anksti atsikeliau nespejo isgaruoti