Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

sesuo kaune, tai irgi skundžiasi, jog lyja ir lyja, o mes jau laistyt ruošiamės, nors už 3km soduose prilijo nemažai naktį, mus tik aplenkė g.gif Ir dieną- soduose nukrapeno, o mieste- nė debesėlio
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 14:06)
Kaune... nieko sau rasos nera... pas mane 2 ryta siltnamis is isores aprasojes ziauriai... dar tokiu vaizdu nemaciau...zeme suplota... lygu lygu... gerai dar, kad vanduo nestovi takuose  per pusvalandy balu nelieka tarpeilese, ne taip kaip pavasary ax.gif
tiesa cia vakar buvo... po siandieninio gali taip nesusigerti, nes ir taip slapia ta zeme...

Tany , ar jau purskei su tais naujoviskais purskalais ?
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2012 06 14, 22:24)
brutus bandau auginti apie rezultata atsakymas rudeniop smile.gif
labas vakaras 4u.gif

Alytaus rajonas ir plaukia smile.gif gerai, nors darzu liet nereiks. tingiu siandien blush2.gif

isveziau mamai savo pertekliaus. pries menesi pazastis skabytas ir su saknelem isleistom issodinau i darza. prigijo, isbujojo. siandien islupau ir isveziau, nes uzstoja melionams saule ax.gif uztenka ir taip man tu daigu ...
klausimas durnas. bet rimtas biggrin.gif Auga pas mane darze tokios zoles. Nu sakes, zinokit pomidorai. nesuprantu kas ten per velniai. pora tu zoliu sakiau paauginsiu del cekavumo. auga, bujoja, daigai pomidoriniai absoliuciai g.gif gal kas susidure? Galesiu net nufotkint, jei reiks vaizdines medziagos biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane protingai naktį lijo kaip reikalas,nuo ryto nebelyja
Gerai bačką prilijo,vieną laistymą jau buvau nulaisčius
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 15, 14:14)
Tany , ar jau purskei su tais naujoviskais purskalais ?

purskiau... nieko blogo nepamaciau, bet ir mano problemos neissprende... visvien dziuna galiukai doh.gif bet siaip purksiu toliau... kadangi cia ne chemija tia kazkokio stebuklo ir nera ko tiketis, ga lapsaugos nuo ligu g.gif tiesa, jei ne tas kalis, tia rinkciausi Flama ar koks ten... net gundausi ji nupirkti ir kaitalioti, bet susilaikau kol kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 birželio 2012 - 14:28
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 15, 14:38)
...ir saldymas ju nerealus dalykas ziema, i troskinius mesos pyragus, sriubas

Prasau placiau...kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 14:24)
purskiau... nieko blogo nepamaciau, bet ir mano problemos neissprende... visvien dziuna galiukai  doh.gif  bet siaip purksiu toliau... kadangi cia ne chemija tia kazkokio stebuklo ir nera ko tiketis, ga lapsaugos nuo ligu  g.gif  tiesa, jei ne tas kalis, tia rinkciausi Flama ar koks ten... net gundausi ji nupirkti ir kaitalioti, bet susilaikau kol kas

As irgi viena karta nupurskiau ir psio ax.gif , ir nezinau ar bepurksti ar nebe .. , bet nuo to , nuo ko purskiau nezinau ar padejo g.gif . Skaitau vis cia apie tuos purskaliojimus ir kuo giliau i miska tuo daugiau lenda i galva mintis , kad tas kas nepurskalioja ir tie pomikai pas ju sveiki auga g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 15, 14:56)
As irgi viena karta nupurskiau ir psio   ax.gif , ir nezinau ar bepurksti ar nebe .. , bet nuo to , nuo ko purskiau nezinau ar padejo  g.gif .  Skaitau vis cia apie tuos purskaliojimus ir kuo giliau i miska tuo daugiau lenda i galva mintis , kad tas kas nepurskalioja ir tie pomikai pas ju sveiki auga  g.gif   doh.gif

nu nee, tik jie jau n metu augina ir moka su jais elgtis wink.gif... ir jie purskalioja pienu, asiukliu, cesnaku ir pan... tik skirtumas, kad pinigu nemeta, patis pasidaro... jei jau pirkai manau, pursk toliau wink.gif ...
man tai to ss kvapas tai patiko, as pati kaifoju purksdama...tik keltis 6 ryto ir drebeti, kad tik vaika neatsibustu ir nebliatu, tas gadina visa malonuma... pas mane buvo parasyta kas 7-14 dienu, tai jei pas tave taip pat, tai purskaliok kas 2 savaites, arba bent 1 kart i menesi.... tikrai nemanau kad blogiau jiems bus nuo ju...jie gi prevencijai... kai reikes gydyt, bus velu purskalioti...

man labai idomu kaip sekesi nuo amaru nepamenu kas cia purske g.gif nezinau ar pirkti man i darza ar ne.. kol akcija zalioj stotelej...bent jau vakar ten ~14lt kainavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 birželio 2012 - 15:22
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 15:15)
nu nee, tik jie jau n metu augina ir moka su jais elgtis wink.gif...  ir jie purskalioja pienu, asiukliu, cesnaku ir pan... tik skirtumas, kad pinigu nemeta, patis pasidaro... jei jau pirkai manau, pursk toliau wink.gif  ...
man tai to ss kvapas tai patiko, as pati kaifoju purksdama...tik keltis 6 ryto ir drebeti, kad tik vaika neatsibustu ir nebliatu, tas gadina visa malonuma... pas mane buvo parasyta kas 7-14 dienu, tai jei pas tave taip pat, tai purskaliok kas 2 savaites, arba bent 1 kart i menesi.... tikrai nemanau kad blogiau jiems bus nuo ju...jie gi prevencijai... kai reikes gydyt, bus velu purskalioti...

Aga , parasyta kas 14 dienu rolleyes.gif , reiks tada dar nupurksti profilaktiskai . Ir dar gavau baziliko lasiukus (buvau uzsisakius homeopatinej vaistinej) , tik dabar nezinau ar geriau purksti ar laistyti su jais reikia g.gif . Prisiskaiciau , kad vos ne is numirusiu prikelia bazilikas visus lotuliukas.gif . Tik ar nebus tai homeopatu ispustas burbulas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 15, 15:25)
Aga , parasyta kas 14 dienu  rolleyes.gif , reiks tada dar nupurksti profilaktiskai . Ir dar gavau baziliko lasiukus (buvau uzsisakius homeopatinej vaistinej)  , tik dabar nezinau ar geriau purksti ar laistyti su jais reikia  g.gif  . Prisiskaiciau , kad vos ne is numirusiu prikelia bazilikas visus  lotuliukas.gif . Tik ar nebus tai homeopatu ispustas burbulas  g.gif

jai dar kazka turi tai ir pertrauka daryk... ta prasme ne atskyru komponentu, o bendra 14d. nieko nepursk... tada baziliku, vel po 14 Flama.. o ne siandien to, rytoj kito, o po to pertrauka 14d....
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 15:39)
jai dar kazka turi tai ir pertrauka daryk... ta prasme ne atskyru komponentu, o bendra 14d. nieko nepursk... tada baziliku, vel po 14 Flama.. o ne siandien to, rytoj kito, o po to pertrauka 14d....

Aga , su ta mimoza purskiau 07 diena , tai kaip jau reiktu pakartoti g.gif
Bet lapai tai negeltonuoja , grazus , zali , gal ir nuo tos mimozos jie negelsta , nes pries tai truputi buvo gelstelejusiu ... , tik kai kurie susisuke i triubukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 15 birželio 2012 - 15:55
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 15, 15:53)
Aga , su ta mimoza purskiau 07 diena , tai kaip jau reiktu pakartoti  g.gif
Bet lapai tai negeltonuoja , grazus , zali , gal ir nuo tos mimozos jie negelsta , nes pries tai truputi buvo gelstelejusiu ... , tik kai kurie susisuke i triubukus lotuliukas.gif

tai jei dar ne visi, o tik kai kurie, kam imi i galva?... gal ten isvis pusiau determinantiniai, kur baigesi ziedine keke... pas mane jie visi sukiojasi... ir neimu i galva, nes jau seniai visi kiti taip darytu, jei butu liga...

va mano sukiotojai, bet cia jau seniau kazkada fotkinta
[attachmentid=222638]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 birželio 2012 - 16:01