Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 13:18)
juodų nedariau, nes turėjau tik vieną daigą, tai viskas buvo tiesiai pilvan sukišta smile.gif

o juodi skanūs? saldūs? kokio juodumo?
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2012 06 15, 14:17)

Pas mane sovietinė senutė sulčiaspaudė,

nespaudžiu pomidorų per sulčiaspaudę.
Imu pomidorus, nuplikinu verdančiu vandeniu, nulupu odeles, sumalu per mėsmalę, suverčiu visą turinį į puodą, sudedu druską, cukrų, užverdu, truputį paverdu ir į stiklainius. Užsuku. Psio, gaunasi sultys su sėklom, tirštesnės, bet skoooonis... wub.gif

Ir sulčių išeiga didesnė, nei per sulčiaspaudes, marles, sietelius.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 birželio 2012 - 13:28
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 13:25)
nespaudžiu pomidorų per sulčiaspaudę.
Imu pomidorus, nuplikinu verdančiu vandeniu, nulupu odeles, sumalu per mėsmalę, suverčiu visą turinį į puodą, sudedu druską, cukrų, užverdu, truputį paverdu ir į stiklainius. Užsuku. Psio, gaunasi sultys su sėklom, tirštesnės, bet skoooonis... wub.gif

einu as is cia, bo jau seilemis pasprigau angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 15, 13:27)

netempk lūpos, dar prilis console.gif , o mano namai pomidorų sulčių nemėgsta, tai valgom tik vaisius, net žiemai nekonservuoju, kolkas, gal išauš ta diena, kai pamėgs ir iš stiklainio daržoves g.gif
Atsakyti
maniskiai tai megsta marinuotus pomidorus, o as pati labiausiai dievinu pomidorus zelatinoje arba misraines su pomidorais ziemai wub.gif

ir saldymas ju nerealus dalykas ziema, i troskinius mesos pyragus, sriubas thumbup.gif
Atsakyti
nu kiek gali lyti... siandien liejau pomidorus, tai tie net sprigo, spjaude man atgal... nors liejau tik vidinius, isorinius jau nekankinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 13:38)
nu kiek gali lyti... siandien liejau pomidorus, tai tie net sprigo, spjaude man atgal... nors liejau tik vidinius, isorinius jau nekankinau  doh.gif

Tany uzjauciu su tuom lietumi console.gif galiu tik paguosti kita svaite zada tikra vasara
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 15, 13:45)
Tany uzjauciu su tuom lietumi console.gif  galiu tik paguosti kita svaite zada tikra vasara

su perkunijom smile.gif?
Atsakyti
blink.gif o kur lyja?trečia diena ramu, naktį keli lašai nukrito tik, bet ryte net rasos didelės nebebuvo. Reiks jau laistymus vėl pradėt, nusibodo, bačkos tuščios, nieks neprineša
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 15 birželio 2012 - 13:56
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 15, 14:55)
blink.gif o kur lyja?trečia diena ramu, naktį keli lašai nukrito tik, bet ryte net rasos didelės nebebuvo. Reiks jau laistymus vėl pradėt, nusibodo, bačkos tuščios, nieks neprineša
  verysad.gif

Silutes rajone, dave visa ryta burbulais 4u.gif vesoka gana, o uz 25km nuo manes saule spirgina ir prie zemes traukia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
zanavykijoj irgi saulė šutina, vėjas tai gaivus toks, stiprokas, bet saulėta
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 15, 13:55)
  verysad.gif

Kaune... nieko sau rasos nera... pas mane 2 ryta siltnamis is isores aprasojes ziauriai... dar tokiu vaizdu nemaciau...zeme suplota... lygu lygu... gerai dar, kad vanduo nestovi takuose per pusvalandy balu nelieka tarpeilese, ne taip kaip pavasary ax.gif

tiesa cia vakar buvo... po siandieninio gali taip nesusigerti, nes ir taip slapia ta zeme...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 birželio 2012 - 14:10