Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(rytorasa @ 2012 06 15, 13:18)
O kaip skonis?

good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 13:21)

jebitute, varau iš čia... o tai jau prasideda norai... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 12:21)

o jis hibridar ar ne? speju, kad ne, jei seklas dalini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 15, 13:24)
jau prasideda norai...  doh.gif  biggrin.gif

nu tai kad čia visai puikus pasirinkimas būtų.. biggrin.gif pomidoriukai nei maži, nei dideli (bet skaitosi vyšniniai), sunokę - žalios smaragdo spalvos, puikaus skonio... tikri saldainiukai.. wub.gif

tany, ne hibridas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 birželio 2012 - 12:46
Sveikos pomidorininkes, kaip laikotes?
as visai jus apleidau-laiko ner blush2.gif , plius paskui jus nespeju blush2.gif
ateinu paskaitau pasizvalgau... ax.gif

maniskiai siltnaminiai mezga jau irgi pomidoriukus po biski, tik bijau kad keliu lapai raitytis pradejo, negrazus tokie unsure.gif
Atsakyti
xxkamane+2012 06 15,

tik bijau kad keliu lapai raitytis pradejo, negrazus tokie unsure.gif

Laikomės iš paskutinių, na bet kam taip iškart keiktis cool.gif biggrin.gif

Casual, jei tikrai tikrai reikia, tai galim tartis ir be šturmo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 birželio 2012 - 12:52
[quote=Gaudvilė,2012 06 15, 12:47]
<!--QuoteBegin-xxkamane+2012 06 15,
tik bijau kad keliu lapai [B--><div class='quotetop'>QUOTE(xxkamane @ 2012 06 15,
tik bijau kad keliu lapai [cool.gif</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->raitytis[/B] pradejo, negrazus tokie unsure.gif
[/quote]
Laikomės iš paskutinių, na bet kam taip iškart keiktis cool.gif biggrin.gif

Casual, jei tikrai tikrai reikia, tai galim tartis ir be šturmo biggrin.gif
[/quote]

Gaudvyyle bigsmile.gif
kaip pasiilgau Jusu merginu blush2.gif group.gif

va mano "chebra" ax.gif
[attachmentid=222625]

o cia "abaldienna" jaucio sirdis su savo neaiskiais laibais lapais mad.gif
[attachmentid=222626]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 15 birželio 2012 - 12:54
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 13:41)
nu tai kad čia visai puikus pasirinkimas būtų.. biggrin.gif pomidoriukai nei maži, nei dideli (bet skaitosi vyšniniai), sunokę - žalios smaragdo spalvos, puikaus skonio... tikri saldainiukai..  wub.gif

žalios spalvos... g.gif toks įtarimas buvo... rolleyes.gif Kažkaip mano smegenai signalizuoja, kad sunokęs pomidoras turi būti ne žalias... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 15, 13:51)
Kažkaip mano smegenai signalizuoja, kad sunokęs pomidoras turi būti ne žalias...  doh.gif  biggrin.gif

..bet ir ne juodas.. ir ne geltonas... ir ne koks oranžiškai ryžas.. aha, kažkas jau sakė, kad pomidoras būna tik raudonas, visi kiti - iškrypėliai.. biggrin.gif
Atsakyti
Ex, ar tikrai Samocvetas nehibridas, turiu ir Samocvet Izumrudnyj, ir Samocvet Nefritovyj, ant abiejų pokelių parašyta F1 ir sėklų pokeliuose tik po 5 buvo. Gal šiemet iš savų sėklų augini? Ar vaizdas toks pat kaip pernai? Bet net jeigu ir hibridai, vistiek sėklų prisirinksiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
žalios spalvos...  g.gif toks įtarimas buvo...  rolleyes.gif  Kažkaip mano smegenai signalizuoja, kad sunokęs pomidoras turi būti ne žalias...  doh.gif  biggrin.gif

Dėl įvairovės labai smagu ir žalių turėt. Šiemet pas mane yra ir baltų, ir kremavų, ir žalių, ir oranžinių, geltonų su dryžiukais lotuliukas.gif . Aišku, dominuoja tradiciniai, raudoni, bet kaimynam ir svečiam pašiurpint, smagu ir įvairesnių spalvų turėt mirksiukas.gif O ir salotos iš įvairesnių įdomesnės. Dar labai patiko pernai Ex idėja spaust sultis pvz. vien iš žalių ar oranžinių pomidorų thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 15 birželio 2012 - 12:59
žalios spalvos...  g.gif toks įtarimas buvo...  rolleyes.gif  Kažkaip mano smegenai signalizuoja, kad sunokęs pomidoras turi būti ne žalias...  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laukciau muset kol prinoks iki raudonos spalvos doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti