Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Amise @ 2012 06 15, 08:56)
Mano bajajai skaitos jog atrodo normaliai ar visgi nupiepę?  g.gif

tokios zalios bajajos nemaciua jau kelis menesius biggrin.gif
Atsakyti
Nepurškiau ir aš niekuo dar
Ir tik Daigos kompleksą tegavo,dilgėlės laukia savo elės
Kai palaistysiu tada jau dilgėliene laistysiu
Ir purkšt niekuo neprisiruošiu
Vakar pas kaimynę užėjau,šiltnamyje pora pomedorų tokių pavytusių gerokai,ji klausia ką daryt,sakau už ausų ir lauk,mažiau suk galvą dėl kokio nupiepusio pomedoro
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 15, 07:14)
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 05:27)

o kodel nieko nepurski? tingi... ar bandai tiesiog kita buda?

buvau pasidariusi "trauktinę" purškimui, bet kai reikėjo purkš, turbūt lijo, kitą dieną svečių turėjau, paskui pamiršau.. ketvirtą ar penktą dieną birzgalą prisiminiau, bet radau jau prarūgusį.. nu tai taip ir liko, dabar jau tingiu.. smile.gif

QUOTE(rytorasa @ 2012 06 15, 09:14)
puiku..

Šį kartą parodysiu savo augintinius...  ax.gif

dėkui 4u.gif

bet kad ir tavo pačios pomidorai niekuo neatsilieka smile.gif sveiki, stambūs kaip puntukai, kiti ilgi kaip.. eee... hm, morkos.. biggrin.gif

QUOTE(AUSRONE @ 2012 06 15, 09:45)
Jau kokius nerealaus grožio žiedus krauna Rusian Rose pomidorai, tikrai kaip kokios rožės:) reiks vakare kokią žiedų fotosesiją padaryt mastau.gif

laukiam bigsmile.gif

QUOTE(Neris @ 2012 06 15, 09:46)
..kaip visada.. O kada jie buvo pastoviai persodinti į šiltnamį?

jau rašiau neseniai... balandžio 21d. dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 10:14)
bet kad ir tavo pačios pomidorai niekuo neatsilieka smile.gif sveiki, stambūs kaip puntukai, kiti ilgi kaip.. eee... hm, morkos.. biggrin.gif

biggrin.gif oi, tos morkos mano mylimiausios... wub.gif O jau kaip krūmas atrodo, kai vaisiai nokti pradeda... wub.gif
Atsakyti
Gal kuri auginat Samocvet Izumrudny? Labai keistas man tas krūmelis, toks kūdesnis nei kiti, labai išsiskiria iš bendro konteksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 15 birželio 2012 - 10:40
QUOTE(Ugnužė @ 2012 06 15, 10:35)
Gal kuri auginat Samocvet Izumrudny? Labai keistas man tas krūmelis, toks kūdesnis nei kiti, labai išsiskiria iš bendro konteksto  smile.gif

blink.gif taip is tikruju gali buti? Sitiek pomidoru ant vieno krumo, man kaip is fantastikos pasaulio. Nebuvau macius dar tokio vaizdelio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 15, 11:47)
blink.gif taip is tikruju gali buti? Sitiek pomidoru ant vieno krumo, man kaip is fantastikos pasaulio. Nebuvau macius dar tokio vaizdelio  bigsmile.gif

Būna, pasirodo arba čia jau tikrai photoshopas lotuliukas.gif . Aš turiu pora šios rūšies ,bet kol kas man jie nežiba tokiais grožiais ir apskritai, nelabai kaip atrodo. Bet gal dar nustebins, ką gali žinot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 15 birželio 2012 - 10:52
QUOTE(Ugnužė @ 2012 06 15, 11:35)
Gal kuri auginat Samocvet Izumrudny? Labai keistas man tas krūmelis, toks kūdesnis nei kiti, labai išsiskiria iš bendro konteksto  smile.gif

eik tu sau... blink.gif gerai atrodo-lapo nei vieno, vien tik pomidorai.. bigsmile.gif
Atsakyti
ar eisingai supratau. nuo rudosios demetliges purksti,1l. pino 20 lasu jodo 9l.vandens. vietoj pieno galimas kefyras. ir dar gavus tokius pomidorus zemaugiai turi 2 ziedines kekes ir uzsibaige ziedine keke,o is pazasteliu neauga niekas. vos didesni uz sprindi. nieko gero is tokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2012 06 15, 11:35)
Gal kuri auginat .... Labai keistas man tas krūmelis, toks kūdesnis nei kiti, labai išsiskiria iš bendro konteksto  smile.gif

Auginam smile.gif ar tik ne iš manęs gavai?..
Taip, jis toks turi būti kūdesnis, lapai mėgsta nutįsti, bet tai čia jo išskirtinis bruožas smile.gif

QUOTE(Ugnužė @ 2012 06 15, 11:50)
Būna, pasirodo arba čia jau tikrai photoshopas  lotuliukas.gif .

ėėėė.. ne fotočiopas čia.. smile.gif jis iš tiesų taip smagiai dera smile.gif kekės nutįsta iiiiilgos, iiiilgos... na, lapų tai yra pas jį, tik paveiklėlyje, matyt, apskabyti, kad derlius matytųsi..

p.s. pernai pas mane jis užaugo virš 3 metrų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 birželio 2012 - 12:11
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 13:06)
Auginam smile.gif ar tik ne iš manęs gavai?..
Taip, jis toks turi būti kūdesnis, lapai mėgsta nutįsti, bet tai čia jo išskirtinis bruožas smile.gif
ėėėė.. ne fotočiopas čia.. smile.gif jis iš tiesų taip smagiai dera smile.gif kekės nutįsta iiiiilgos, iiiilgos... na, lapų tai yra pas jį, tik paveiklėlyje, matyt, apskabyti, kad derlius matytųsi..

Nea, iš Karosės gavau. O tai nuraminai, Ex, nes jau visokių minčių negerų apie juos aš turėjau. Lauksim žalių kasų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 15, 13:06)

įspūdingai atrodo, bent jau paveikslėlyje. Rodos turėtų į žemę susmegti nuo pomidorų svorio... biggrin.gif O kaip skonis?
Atsakyti