Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Nu pagaliau atsirado normaliu nuotrauku, be fotoshopo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
pas mane bajaja tai toki kaip avinžirniai dydžio, maždaug, kai kurie didesni jau biski, bet krūmai tankesni nei jūsų nuotraukoj, toks šiubižynas ten lapų- žiedų, kad piršto nėr kur įkišt, atrodo, nors daug lapų išskabiau, bet krūmui dzin- žemas, kuplus, pasišiaušęs su žirniais ir daaaaaaaaaaaug skėtukų su žiedais:super
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 14, 16:03)
Atsakymas, ką Ex pavadino balerūnkomis  lotuliukas.gif  Iš juoko negalėjau anksčiau parašyt, kokie čia chitri pomidorai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gyvenime nebūčiau sumąsčius doh.gif nu balerunkos nors tu ką wub.gif

QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 18:06)

blink.gif o kad gražumas, o didumas bigsmile.gif ėėėė man su saviškiais eit pasikavot lotuliukas.gif šaunuolė tu 4u.gif
QUOTE(veveryčka @ 2012 06 14, 23:43)
Po jūsų grožių, noriu įnešti truputį ramybės  biggrin.gif  gana čia su tais validoliais sėdėti prie PC.

Pomidorus mėtyti tik panokusius, atsparių veislių ligoms, skanūs irgi būtų šioks toks privalumas lotuliukas.gif

O man gražu, tiek darbo įdėta 4u.gif ir jokių čia mėtymų pomidorais wub.gif
Atsakyti
O as mirstu is pavydo kai matau nesusisukusius pomidoru lapus lotuliukas.gif , jau priejau galutines isvados , kad nuo sukimosi vaistu ner schmoll.gif , isbandyta beveik viskas (nuo ventiliacijos iki purskalu) , liko dar isbandyti baziliku poveiki lotuliukas.gif .

Po papildomos ventiliacijos pagerejo bendras vaizdas pomidoru , bet lapai sukasi . Kad juos kur perkunai tuos lapus lotuliukas.gif , bet gal reikia dziaugtis , kad negeltonuoja ir neruduoja ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....2012-06-14.html

cia va vienas is mano bajaju kuris miegamajame ant palanges auga ka tik nufotkinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 14 birželio 2012 - 22:11
QUOTE(Casual @ 2012 06 14, 22:53)
Nu pagaliau atsirado normaliu nuotrauku, be fotoshopo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mano fotošopinimai mažesnio mastelio biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 14, 22:54)
pas mane bajaja tai toki kaip avinžirniai dydžio, maždaug, kai kurie didesni jau biski, bet krūmai tankesni nei jūsų nuotraukoj, toks šiubižynas ten lapų- žiedų, kad piršto nėr kur įkišt, atrodo, nors daug lapų išskabiau, bet krūmui dzin- žemas, kuplus, pasišiaušęs su žirniais  ir daaaaaaaaaaaug skėtukų su žiedais:super

šitas toks tvarkingesnis, bet kiti tai irgi toks šabakštynas lapų, žiedų ir kotelių. Būtų kompaktiškesni tai atleisčiau jei ir pomidoriukai jų būtų kruopiniai, tai tada tebūnie jie man dėl grožio augtų, bet kai reikalauja daugiausiai dėmesio ir vietos ir dar erzina su tom savo kruopom, tai nors trinktelt su liniuote per lapus lotuliukas.gif O pagal žiedų kekes taip gražiai pulkeliais raudonuot turėtų.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2012 06 14, 23:09)
http://public.fotki....2012-06-14.html

cia va vienas is mano bajaju kuris miegamajame ant palanges auga ka tik nufotkinau  smile.gif

o kokio dydžio vazone auga? gal maniškiam perankšta, tai yr spyriojas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2012 06 14, 22:09)

cia va vienas is mano bajaju

vat vat čia jau atpažįstamas vaizdas thumbup.gif

ax.gif ale pas jus albume užsekiau pavyydėėėėėėėėėtiną vaizdą http://public.fotki....s/p7050160.html jei galima viešinti g.gif
Atsakyti
Pomidorienės, ar matėt, žada karščius, nepamirškit užpavėsinti šiltnamių agroplėvele ar dar kuo nors, nes žiedai nuo karščio sterilizuosis ir nemegz pomidoriukų, po to vėl verksit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 14, 23:16)

ax.gif  ale pas jus albume užsekiau pavyydėėėėėėėėėtiną  vaizdą

swoon.gif apsivalgymas
Atsakyti
[
o kokio dydžio vazone auga? gal maniškiam perankšta, tai yr spyriojas unsure.gif
[/quote]

apie 4-5 litrai

QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 14, 23:16)
vat vat čia jau atpažįstamas vaizdas  thumbup.gif

ax.gif  ale pas jus albume užsekiau pavyydėėėėėėėėėtiną  vaizdą http://public.fotki....s/p7050160.html  jei galima viešinti  g.gif

cia praeitu metu siemet dar ju daugiau yra apie 180 prie namu lauke daigu bet fotosesija suplanuota kitai tik savaitei smile.gif nebent savaitgali lis ar kas pasikeis tai ikelsiu panasiu vaizdeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 14 birželio 2012 - 22:53
QUOTE(irid @ 2012 06 14, 22:21)
Pomidorienės, ar matėt, žada karščius, nepamirškit užpavėsinti šiltnamių agroplėvele ar dar kuo nors, nes žiedai nuo karščio sterilizuosis ir nemegz pomidoriukų, po to vėl verksit 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2012 06 14, 22:24)
yra apie 180 daigu

blink.gif a jūs čia tik sau tiek auginat, ar plačiąjai visuomenei? nieko sau kiekiai blink.gif thumbup.gif lauksiu vaizdzelio nekantriai, bent foto tokią plantaciją pamatyt įdomu man blush2.gif
Mano bajaja kur dideliam 15ltr kibire kiauram kiauram tai nesiskundžia , 10ltr per mažas buvo, skurdo, dabar laisvėje- bujoja, bet ir 15l kibire panašiai atrodo. Matysim kaip vėliau bus, nes šaknų pas jį melejonai koki 6.
mano bajaja
https://picasaweb.go...feat=directlink
tik čia prieš pora savaičių beveik fotkinta, dabar jau didesni žirniai ax.gif (į pelenus ant lapų nekreipiam dėmesio, jei galima)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 14 birželio 2012 - 22:59