Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 19:21)
Tai kad nei čia bajeris, nei kas atsitiko - Delfinai jau tokie ir anksčiau buvo. Auginasi galingą, tankią lapiją, visad panašūs į pertręštus, nors tu juos smėlyje augink...
Aš jiems lapus per visą stiebą praretinu ir reikalas sutvarkytas. Delfinai pas mane užauga iki 2m. jei auginu dviem stiebais. Jei vienu - aukštesni smile.gif

nu bet kad auginam tą rūšį 3-4 metai iš eilės bet kad gal jie kitokie buvo..... gal mulčas jiem labai patiko ir jie iš tos laimės į storumą pradėjo augt nežmoniškai doh.gif net pomidorų iš tikro nelabai rasta primegztų....... nors va šalia jų colibri pasodinti - tų kekės pilnos. Dabar tai aišku auginsim - negi rausi. Daigai tai graž-ūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 06 14, 19:27)
..... gal mulčas jiem labai patiko ir jie iš tos laimės į storumą pradėjo augt nežmoniškai  doh.gif 

na, šitą pastebėjau ir aš, kad mulčiuojami pomidorai šiek tiek labiau masę augina, nes netręšiau jokiom dilgėlėm, o jų kotai storesni akivaizdžiai... bet man kol kas netrukdo jų figūra.. bele pomidorus mezga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 05:35)
Casual, ten trys baronkos.. ba-ron-kos! pusę metų džiovintos... netiks tavo sudūlėjusiems protezams.. lotuliukas.gif

ir staiga suvokiau , kad ne apie pomidorus o apie tris sudziuvusias baronkas visa gyvenima svajojau wub.gif

Ex, suki uodega- visi zinom kad ten kazkokie ypatingi pomidorai....
rodyk dziuvenu -balerunku foto, nes antraip nepatikesim schmoll.gif

Gaudvile, zinau kur gyveni, - imsim shturmu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 06 14, 18:52)
ir staiga suvokiau , kad ne apie pomidorus o apie tris sudziuvusias baronkas visa gyvenima svajojau  wub.gif

Ex, suki uodega- visi zinom kad ten kazkokie ypatingi pomidorai....
rodyk dziuvenu -balerunku foto, nes antraip nepatikesim  schmoll.gif

Gaudvile, zinau kur gyveni, - imsim shturmu  cool.gif

jau siandien rode Gauvile tas balerunkas wink.gif aha neskaitei temos mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif

prasom http://www.supermama...;#entry56183529
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 birželio 2012 - 19:01
QUOTE(Casual @ 2012 06 14, 19:52)
ir staiga suvokiau , kad ne apie pomidorus o apie tris sudziuvusias baronkas visa gyvenima svajojau  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cray.gif
šiandien, turbūt, koks ypatingas mėnulis, niekaip bajeriukai nesibaigia.. gerai, kad ne ryte prie kavos puodelio tavo postą perskaičiau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa vos nepamirsau, uzejau vakare i siltnami, saule nesviecia taigi apsvietimas geras, akiu neblizgina...o gi mano vakarine puse siltnamio daug zalesne negu rytine... seniau galvojau gal cia ant saules taip atrodo, o gi ne akurat g.gif .... tikria ryskiai skiriasi, nepriklausomai nuo veisles, tiesiog puse siltnamio tamsesne(tuiru omeni i zaluma), kita sviesesne
Atsakyti
kokiu grazuoliu jau pas jus yra thumbup.gif thumbup.gif va ka reiskia ziema i siltnami pasodint ir sventom zvakem padegint smile.gif lotuliukas.gif pas mane gal po menesio tokie pomikai bus smile.gif vasario 15d setu ola polku pomidoriukai tik lazdyno riesuto dydzio praeita savaitgali buvo blush2.gif gal per savaite paaugo. rytoj vakare pamatysiu tik smile.gif bet tai kad pasodinti pries gera men tik g.gif ir tai siemet anksti labai pasodinti ... siaure pas mus siaure ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 06 14, 19:48)
vasario 15d setu ola polku pomidoriukai tik lazdyno riesuto dydzio praeita savaitgali buvo blush2.gif  gal per savaite paaugo. rytoj vakare pamatysiu tik smile.gif  bet tai kad pasodinti pries gera men tik  g.gif  ir tai siemet anksti labai pasodinti ... siaure pas mus siaure  ax.gif

mano ola polka seta kovo 23, irgi riesuto dydzio, manau ne vien nuo ankstumo pirklauso 4u.gif

ir dar sorry mergaites kad uzvedziau diskusijas, tikrai nesitikejau, ka dpo mano replikos tiek daug pasisakymu super astriu bus, as tapi baisiai negalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 06 14, 21:17)

ir dar sorry mergaites kad uzvedziau diskusijas, tikrai nesitikejau, ka dpo mano replikos tiek daug pasisakymu super astriu bus, as tapi baisiai negalvojau  doh.gif

pagal niką ir reakcija biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Ex , jusu pomidoru kekes - parodines thumbup.gif !!!!

Mergikes , o kaip pomidorams papriku draugija g.gif , ar auginat kas jas kartu ? Kiek pavyko surast info , tai tipo tinka , augina , bet noriu jusu nuomone isgirst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 14, 20:29)
pagal niką ir reakcija  biggrin.gif  blush2.gif

ale nu rimtai, kaip kokia bomba numeciau ir stebiu is sono lotuliukas.gif einu pasikeisiu i savo senaji smile.gif
Atsakyti
O aš kokią nesąmonę vakar padariau schmoll.gif nuskabiau visas pažastėles saviškiams sultan, lauke auginu keturis pomidorčikus, iš jų du sultanai, ir še tau kad nori. Buvau pamiršusi, kad jie žemaūgiai doh.gif
Nu visai višta verysad.gif
Atsakyti