Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

vioeltine spalva buvo kai salta, bet dabar blink.gif tikria nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolantukas@ @ 2012 06 11, 20:42)
sveikos smile.gif paaiskinkit prasau apie kokias trasas rasot,uzsakinejat,susipainiojau biski,mano vieni pomidorai keisti columbianum,zydi jau,auga auksti,veslus,bet mano tai ppmidoru stiebas lbai plonas g.gif  o babuska selection gigantai,stiebas storas,lapai dideli g.gif o columbianum laibuciai,kaip jie pomidorus islaikys doh.gif

apie Atlantic firmos, neuzsakinejam, pasirodo net maximoj yra, nors siandien trenkiausi iki Litagros doh.gif
Atsakyti
violetines gyslos buna, kai truksta magnio, kai per daug perliejot savo grazuolius, arba kai daug vaisiu buna ant krumo. vat tada ir truksta jo. pas mane keletas tokiu daigu pasidare, bet itariu,kad per daug vandens paliejau negu iprastai paskutini karta.
Atsakyti
aciu 4u.gif mano dar tik zydi,betaliuksai ankstyveji su ozarovskiu g.gif na ir kiti,kolkas niekom netresiau,papurskiau tik pienuku su jodu,kuom patartumet patrest, o tas kur max yra,verta ji pirkti ir koki?aciu uz kantrybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 11, 22:27)
violetines gyslos buna, kai truksta magnio, kai per daug perliejot savo grazuolius, arba kai daug vaisiu buna ant krumo. vat tada ir truksta jo. pas mane keletas tokiu daigu pasidare, bet itariu,kad per daug vandens paliejau negu iprastai paskutini karta.

pas mane vienam balkoninukui viršūnėj keli naujesni lapukai tokie.. g.gif bet lyg ir neatrodo labai nepatekintas, tai labai dėmesio nekreipiu irnesakyk.gif o gal ir pašalo, kad kai čia buvo vėsu, o aš nepastebėjau g.gif

o va kodėl violetinė spalva pasidaro dėl perliejimo? Kas ten pasidaro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas@ @ 2012 06 11, 21:38)
aciu 4u.gif mano dar tik zydi,betaliuksai ankstyveji su ozarovskiu g.gif na ir kiti,kolkas niekom netresiau,papurskiau tik pienuku su jodu,kuom patartumet patrest, o tas kur max yra,verta ji pirkti ir koki?aciu uz kantrybe smile.gif

tikrai nezinau biggrin.gif siaip cia naujiena Lietuvoje, tai nelabai kas pasakis ar verta... kas siemet isbandys pasakis, nors pvz pas EX pomidorai neserga ir be tu brangiu preparatu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas@ @ 2012 06 11, 22:38)

ax.gif tai čia ne trąšos , čia daugiau apsaugainuo kenmkėjų ir ligų...
trąšos tai dilgėlių raugas , mėšlas raugintas arba pirktinės...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 06 11, 22:02)
Sveikos,
man aiskeja tai, kad norint birzeli valgyti savo pomidorus, reikia juos daigintis sausi -vasari gun_bandana.gif

Nebūtina sausį-vasarį, svarbu, kad būtų daigams pakankamai šviesos ir šiek tiek šilumos mirksiukas.gif Kitąmet sek Ex - ji gerą startą duoda mirksiukas.gif - šiemet kovo 3 ar 4 sėjau su Ex: ir mano ir, žinoma, jos jau sirpsta po vieną kitą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 11 birželio 2012 - 21:51
QUOTE(Asese @ 2012 06 11, 22:50)
Nebūtina sausį-vasarį, svarbu, kad būtų daigams pakankamai šviesos ir šiek tiek šilumos  mirksiukas.gif  Kitąmet sek Ex - ji gerą startą duoda  mirksiukas.gif  - šiemet kovo 3 ar 4 sėjau su Ex: ir mano ir, žinoma, jos jau sirpsta po vieną kitą smile.gif

bigsmile.gif nu ir mano sėti kovo 4-ą , o dar tik megzti dabar pradėjo...pas mani , sakau , lėčiau viskas auga...ir daigai lėtesni buvo ir dabar lėčiau rolleyes.gif
Šiaip literatūroje tas laikas skaičiuojamas ne nuo sėjos , o nuo pasodinimo į nuolatinę vietą...tai aš išsodinau pirmus tik 05,01...tai ant tų jau ir mezgasi daugiausiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 birželio 2012 - 21:55
QUOTE(amarrile @ 2012 06 11, 21:46)
Nera reikalo schmoll.gif Tik daug blusiukų,manau,iš tos serijos,kur milijonai, kai kitos jau raudonus valgo,Vat ,tik klausimas,kur įrodymai ir musų leidimas naudoti biggrin.gif

Nieko sau blusiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Mielai tokių blusiukų kompanijoje rytinę kavą gerčiau blush2.gif
Pas mane dar toli gražu iki tokių kasų biggrin.gif Bet džiaugiuosi kiekvieną rytą tuo ką turiu. Vis tikrinu kiek dar užsimezgė. Auga mano mažieji vaikučiai. mirksiukas.gif

Jezau, tie įrodymai............... g.gif Aparpuolis man garantuotas ax.gif

Lauke baisus rūkas. Uždariau šiltnamį, nors jau palikdavau nakčiai atidarytą. Bet kažkaip tas rūkas subalamutino mane. doh.gif
Atsakyti
jooo, o as vasario 6d. sodnau ir tai dar nieks neraudonaja blush2.gif tiesa, jie jau sieniai praktiskai lauke gyvena, gal butu like siltnami siltajam jau ir as tureciau ka pavalgyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(veveryčka @ 2012 06 11, 21:59)
Lauke baisus rūkas. Uždariau šiltnamį, nors jau palikdavau nakčiai atidarytą. Bet kažkaip tas rūkas subalamutino mane. doh.gif

g.gif negasdink... as tai palikau savo orlaides, negu eit uzdaryti g.gif kiek zinau liepos rukas nepavojingas, bet kaip su birzelio biggrin.gif Ex, negu jau miegi? Atsiliepk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 birželio 2012 - 22:02
QUOTE(tany @ 2012 06 11, 22:01)

g.gif negasdink...

tik jau nesigąsdinkit birželio rūkų smile.gif Rugpjūtį jau galima bijot, o kol kas ...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 11, 22:04)
tik jau nesigąsdinkit birželio rūkų  smile.gif  Rugpjūtį jau galima bijot, o kol kas ...

Ex pavaduotoja atsiliepe biggrin.gif gerai einu tada miegoti ramiai smile.gif. Rytoj anksti keltis, bandysim purskalioti biggrin.gif
Atsakyti