Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 14, 17:48)
zinau, kad sotka tai 100... bet ka jie cia turi omeni tai  nezinau  schmoll.gif  vadiansi kv.m.
hm... tai man cia labai mazai vadinasi reikes, vos ne po "stikliuka" kiekvienam  pomidorui biggrin.gif

Trečią kartą rašau - vienas aras arba 100 kv metrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 14, 17:45)
Сотка yra vienas aras arba 100 kv metrų, čia jei daugiau žodžių neseka po to  4u.gif

aisku, zinosim, jei kada prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 14, 16:51)
Trečią kartą rašau - vienas aras arba 100 kv metrų  biggrin.gif

tai zinau... del to ir sakau, kad labai mazai man to brudo reikes, nes arui reikia 6l(jau praskiesto), o pas mane ~10kv.m, tai man ant visu pomidoru ~600ml ~40pomidoru gaunasi 1 pomidorui ~15ml ...nesamone net stikliuko nesigaus

sugalvojau darysiu taip pasiimsiu 10ml to brudo ipilsiu i kiek noriu vandiens, kad butu patogu ir po to lygiom dalim pilstysiu smile.gif... taigi tas pats isies, nes visvein po to dar lastyti planavau... ar geriau ta pacia diena netresti, kai laistai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 birželio 2012 - 17:03
Nu jooooooooooooo pamačius Ex foto griūk ir neatsikelk ohmy.gif
Nu ir kuo juos šeriat kad auga kaip ant mielių
Ai bet jau sakė
Aš čia tik taip sau
Pavydžiu tyliai kol kas blush-anim-cl.gif bet juodai blush-anim-cl.gif kai pamatau tokius vaizdelius nesigauna joks baltas pavydas blush-anim-cl.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 14, 17:02)
Nu jooooooooooooo pamačius Ex foto griūk ir neatsikelk ohmy.gif
Nu ir kuo juos šeriat kad auga kaip ant mielių
Ai bet jau sakė
Aš čia tik taip sau
Pavydžiu tyliai kol kas blush-anim-cl.gif bet juodai blush-anim-cl.gif kai pamatau tokius vaizdelius nesigauna joks baltas pavydas blush-anim-cl.gif  hihihi.gif

as kai vaziavau iki zalios stoteles dar nemaciau... buciau gal daugiau ko prisipirkus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 14, 17:29)
pastebejau, kad jau nei vieno lapo po jais?  O kur tas kuris keke maitina?

nėra, su trimeriu perėjau per pomidorų lapus.. iš gobšumo susodinau kas pusmetrį, tai per lapiją net palaistyt nėr kaip.. Tegu kekės maitinasi iš kur nori..

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 14, 17:37)
Ex, tavasis kardinolas įtartinai panašus į cour di bue.

neauginau nei to, nei ano.. taigi kol kas iš mano pusės be komentarų smile.gif nors sėklas gavau originaliame pakelyje su užrašu CARDINAL MAZARINI..

QUOTE(tany @ 2012 06 14, 17:48)
vos ne po "stikliuka" kiekvienam  pomidorui biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2012 06 14, 17:56)
gaunasi 1 pomidorui ~15ml  ...nesamone net stikliuko nesigaus

lotuliukas.gif

kam tu čia prisipirkai tų marmalų? gi normaliai auga tavo tie pomidorai.. ligotus ir nupiepėlius jau išdalinai 50 km spinduliu...

QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 14, 18:02)
kai pamatau tokius vaizdelius nesigauna joks baltas pavydas

lotuliukas.gif
Gal aš jau einu miegot, nebegaliu daugiau juoktis..
ryt ryte surizikuosiu ateit su kavos puodeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 14 birželio 2012 - 17:27
nu ir linksma čia pas jus, ir balerinkių užtaupytų pasiūlo kai kuriom, ir po stikliuką vaišinat pomidorčikus lotuliukas.gif
Apie vazoninius noriu pastebėjimą parašyt, jei galima- mano bajajai, kurie žemėj auga, ne vazonikuose- laaabai gražūs, o kibire 15l. tai tep sau
Atsakyti
na gal pas jus merginos kam užkliuvo toks dalykas. Uošvijoj auga keli daigai delfin hibridinių. Apžiūrėjau aš juos kotai stlori kažkokie, lapai tokie galingi..... ir neaugantys - sakyčiau kad vidutinio aukščio tikrai ne aukštaūgiai. Pamaniau - pertrešė gal. Liepiau netręšt jokiu būdu, nes išeis į lapus. Tuo tarpu kitos veislės viskas čiki.
nuvarau vakar pas mamą........ ir rodo savo delfinus - vaizdas tas pats. Lyg būtų žemaūgiai, ir kotai irgi tokie galingi. d elfinus auginam jau ne pirmi metai. Bet būtų vienoj vietoj tas atsitikę - sakyčiau gal sąlygos netiko..... bet tas pats dviejuose šiltnamiuose su ta pačia veisle. Gal kam irgi pasitaikė toks bajeris? sėklos jų kaina sakyčiau labai solidi. pirkta žalioj stotelėj abu pakeliai. Gal dar kam taip atsitikę? gal nedaskaičiau ko ant pakelio - gal kas pakeista šitoj veislėj? nu bet abejoju.....
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 06 14, 18:39)
na gal pas jus merginos kam užkliuvo toks dalykas. Uošvijoj auga keli daigai delfin hibridinių. Apžiūrėjau aš juos kotai stlori kažkokie, lapai tokie galingi..... ir neaugantys - sakyčiau kad vidutinio aukščio tikrai ne aukštaūgiai. Pamaniau - pertrešė gal. Liepiau netręšt jokiu būdu, nes išeis į lapus. Tuo tarpu kitos veislės viskas čiki.
nuvarau vakar pas mamą........ ir rodo savo delfinus - vaizdas tas pats. Lyg būtų žemaūgiai, ir kotai irgi tokie galingi. d elfinus auginam jau ne pirmi metai. Bet būtų vienoj vietoj tas atsitikę - sakyčiau gal sąlygos netiko..... bet tas pats dviejuose šiltnamiuose su ta pačia veisle. Gal kam irgi pasitaikė toks bajeris? sėklos jų kaina sakyčiau labai solidi. pirkta žalioj stotelėj abu pakeliai. Gal dar kam taip atsitikę? gal nedaskaičiau ko ant pakelio - gal kas pakeista šitoj veislėj? nu bet abejoju.....

Taip yra ir pas mane,kotai stori,lapija,kaip kepure,o ziedu nedaug.As taip pat maniau,kad gal per daug pamylejau,bet.... Pirkta zalioj stotelej,taip pat uz solidzia kaina. Paziurejus i EX delfinus,manieji net vaisiu dar nesukrove. Tai net nezinau,reikes laukti,gal veliau,jie parodys savo grazumus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linagele @ 2012 06 14, 19:03)
Taip yra ir pas mane,kotai stori,lapija,kaip kepure,o ziedu nedaug.As taip pat maniau,kad gal per daug pamylejau,bet.... Pirkta zalioj stotelej,taip pat uz solidzia kaina. Paziurejus i EX delfinus,manieji net vaisiu dar nesukrove. Tai net nezinau,reikes laukti,gal veliau,jie parodys savo grazumus. g.gif

Mano buvo 3 st. ir jautesi kad bus auksti, jau su ziedais, bet kurklys nukando, o seklos pirktos '' Sekluvoje'' ir kaina nemaza. Gali buti seklos skirtingos, a ?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 06 14, 18:39)
Gal kam irgi pasitaikė toks bajeris?  Gal dar kam taip atsitikę?

Tai kad nei čia bajeris, nei kas atsitiko - Delfinai jau tokie ir anksčiau buvo. Auginasi galingą, tankią lapiją, visad panašūs į pertręštus, nors tu juos smėlyje augink...
Aš jiems lapus per visą stiebą praretinu ir reikalas sutvarkytas. Delfinai pas mane užauga iki 2m. jei auginu dviem stiebais. Jei vienu - aukštesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 17:26)
kam tu čia prisipirkai tų marmalų? gi normaliai auga tavo tie pomidorai.. ligotus ir nupiepėlius jau išdalinai 50 km spinduliu...

nu zinok vis eidama su vaiku pirmyn atgal apziuriu aisku kaimynu siltnamius... nu pas visus lapai tai ohoho, o pas mane kazkokie kudoki g.gif nu galvoja lapai ne pozymis, man lapu ir nereikia... bet kai pasiziurejau jusu derliu, nu tikrai man dar toli toli... o sodinti tai ir kovo 4, o 2 net vasario 6d.
tai nusprendziau, kad jiems tikrai kazkuo truksta g.gif tai vietoj kalio trasu, nupirkau situ... gal nieko jei trupuciuka pamaitinsiu blush2.gif
jauciu darysiu eksperimenta maitinsiu tik puse siltnamio, tik reikia sugalvoti kokia biggrin.gif

siaip vaziavau su tikslu nusipirkti sita.... ebt neturejo, tai paemiau ka paemiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 birželio 2012 - 18:27