Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 14, 15:51)
eina sau kas pas mus darosi..man odarze vel galima su valtim plaukioti sad.gif

blink.gif o pas mus taip gražiai dar saulutė šviečia g.gif
o tavo betaliuksas toooks didelis ir aptitnas toj fotkej biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 15:54)
na, o aš dar pagirsiu Fantasio. Verta auginti  wub.gif  Šiuo metu toks

user posted image

wub.gif ech...ir kada pas mane tokie bus g.gif

kaip gaila, kad šiemet taip vėlai išėjo tuos tuos pomidorus pasodint verysad.gif nebegaliu žiūrėt čia į tuos grožius, važiuoju geriau namo savo žydinčiais pasidžiaugt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 14, 16:27)
Tuoj visoms reiks taviškių trąšų ne mažiau nei Gaudvilės balerūnkių  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ačiū visoms už jumorą 4u.gif prisijuokiau iki negalėjimo.. ir vis dar juokai nesibaigia biggrin.gif
------------------

tempiu į dienos šviesą savo kovo mėnesio sėjos pomidorus. Įspėju: dar nevalgomi, todėl galit ramiai kept blynus ir kotletus.. biggrin.gif

Delfine. Kas čia skundėsi, kad Delfinų kekės nevykusios?.. g.gif
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

Rapsodija. AušrinėsMamos dovana 4u.gif
user posted image

Škatulka. Labai laukiu, noriu paragaut wub.gif
user posted image

Bielo Sniežny. Laaabai skanūs pomidorai..
user posted image

Black Krim. Casual dovana 4u.gif

Cardinal Mazarini. Asesės dovana 4u.gif

Korol Sibiri. Stebuklingu būdu tilpo šiltnamio galiorkoj...
user posted image

Jabloko. Kažkuri klausė ar gausiai dera. Manau pakankamai smile.gif
user posted image

Vyšninukų nefotkinau, per maži dar, fotikas nesugraibo... biggrin.gif
Atsakyti
nu ka priveike mane jusu vaizdai, mano pomidorai man maziukai pasirode...nusprendziau, akd jiem ne tik kalio truksta... vnz isvada, grizau is zalios stoteles su Humisol Super(aprasymas)... kas per velnias nezinau... bet raso kad bioorganines trasos... kas naudojo atsiliepkit... dar ne velu, gal atideti i sona...

P.S. gal kas paaiskins ka reiskia "на одну сотку" g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 birželio 2012 - 16:27
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 16:06)

tempiu į dienos šviesą savo kovo mėnesio sėjos pomidorus. Įspėju: dar nevalgomi, todėl galit ramiai kept blynus ir kotletus.. biggrin.gif

swoon.gif usio, nuo kompo einu...
Atsakyti
Esu naujokė jūsų pomidorininkių šeimoje.Pirmi metai juos bandau auginti.Daugiau seku šią temą,negu dalinuosi patirtim.Šiandien net buvau išsigandusi,kad ne čia patekau. g.gif
Bet po EX pomidorų supratau,kad viskas gerai. thumbup.gif 4u.gif
Tikiuosi ir aš rudenį turėsiu kuom pasidžiaugti.
AČIŪ kad ęsate. 4u.gif
Atsakyti
vis griztu paziuret Ex foto... ir dabar tik pastebejau, kad jau nei vieno lapo po jais? O kur tas kuris keke maitina?
Atsakyti
OMG kokie Ex pomidorai! swoon.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 14, 17:18)
P.S. gal kas paaiskins ka reiskia "на одну сотку"   g.gif ?

O visad maniau, kad rusų tavo gimtoji kalba yra lotuliukas.gif Reiškia vieną arą, tačiau turėtų būti ir lietuviškas aprašymas.

Ex, tavasis kardinolas įtartinai panašus į cour di bue. Diuni, ką manai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 birželio 2012 - 16:39
Google vertejas vercia "už kv.m." mastau.gif
Papildyta:
Kazkas atmintyje lyg islike, kad nuskynus lapus prie kekes greiciau pradeda spalvintis pomidorai (kai jau jie dideli)- ar klystu? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 14 birželio 2012 - 16:43
QUOTE(Elar @ 2012 06 14, 17:43)
Google vertejas vercia "už kv.m."  mastau.gif

Сотка yra vienas aras arba 100 kv metrų, čia jei daugiau žodžių neseka po to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 14, 16:37)
O visad maniau, kad rusų tavo gimtoji kalba yra  lotuliukas.gif Reiškia vieną arą, tačiau turėtų būti ir lietuviškas aprašymas.

Ex, tavasis kardinolas įtartinai panašus į cour di bue. Diuni, ką manai?  bigsmile.gif

zinau, kad sotka tai 100... bet ka jie cia turi omeni tai nezinau schmoll.gif vadiansi kv.m.
hm... tai man cia labai mazai vadinasi reikes, vos ne po "stikliuka" kiekvienam pomidorui biggrin.gif

o lietuviskam neraso ant kiek, raso tik kiek skiesit, o kiek pilti nebera... tiesa kazkodel ir skaiciai kitokie nei pas gamintoja, nu bet tiek to visvien visos normos nepilsiu, praskiesiu labiau blush2.gif nu visvien man jos trucint nesinori labai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 birželio 2012 - 16:50
QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 15:21)

Džineee, o kaip pas tave tie Seedless?

Pas many jie baisiai suvargę. Šaknis nukankinau, bet irgi kažkokie keisti jie man pasirodė, nepagalvojau, kad žemaūgiai galėtu būti g.gif Tiesa, iš žemės nebuvo nieko prileidę. jei ne etiketė, tai nebūčiau ir atrskyrusi nuo kitų nupiepėlių ax.gif
Ai, bet visokie kitokie pomidorai, tai leido iš žemės papildomų šakų. Bet ten jau aiškiai matėsi, kad pagal pasodinimo būdą jie taip legiasi.
Atsakyti