QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 08:25)
Pas mane Delfinai sukvailiojo. Visi pomidorai kaip pomidorai, o pas tuos ant kekės po du-tris pomidorus

Dar nemačiau tokio išpindėjimo

Nušniojau lapus nuo dūšios, gal dabar ateis į protą?
o mano Delfinai naujos sakelės tokio violetinumo turi, bet čia gal taip turi būti, kitiems hibridams tokio dalyko nepastebėjau

tai arba jie ypatingai reiklūs didesniam maistinių medžiagų poreikiui arba čia toks veislės ypatumas

pirmais metais juos auginu, tai dar neišsiaiškinau

nu bet an kekės tai tikrai daugiau nei po du ar tris žiedukus mačiau, tai gal rimtai dėl tų lapų gausos jie žiedų nekrovė

kažkur skaičiau, kad lapų išskynimas pagreitina vaisių nokimą, bet man tai vis tiek viskas tik liepos mėnesį sunoksta

o šiemet tai išvis susivėlinau per tą naują šiltnamį
QUOTE(Montera @ 2012 06 14, 09:13)
tai va man ir atrodie nieko cia daug nera...
Labai žavingai atrodo toks žalias balkonas, o tas 1,72 cm pomidoras tai išvis nerealus, liuks

man patiko, tikėkimės tas purškalas padės amarais atsikratyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 11:14)
Na, bandau rodyt savo trumpametražį multiką..
Čia reikėjo dar prierašo: "SILPNŲ NERVŲ ŽIŪROVAMS GERIAU NEŽIŪRĖTI"
Kaip visada tavo pomidorai nuostabiai atrodo

net kažakip tas dėmėtas lapas lieka už kadro
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 14, 11:27)
O kitur uzuomazgos matosi, tik neauga jos , beveik savaite vienodo dydzio spirgiukai, ar cia pas mane kantrybes nera

, ar is ju irgi nieko gero nebebus?
tai jau kur matosi užuomazgos, tai tikrai neliesk, užaugs, tik turėk kantrybės

o tos kekės, kurių padžiūvę žiedai, tai tikrai nieko nebesubrandins, bandyk sureguliuot vėdinimą ir drėgnumą šiltnamyje...tik keista, kad jau birželyje tokie dalykai dedasi

šiaip čia buvo kalbėta apie borą, kažaks juo purškė, tai gal pasisakys, ar padėjo, air toliau džiovina žiedukus...Man tai pernai taip buvo, kai pomidorai mezgė 3-4 kekes, tada buvo užėję beprotiški karščiai, o kadangi mano šiltnamyje buvo labai prastas vėdinimas, tai manau dėl to jų dauguma sterilizavosi...ypač tiems nehibridiniams pomidormas sunkiau sekėsi išlaikyt žiedus. Dar gali nusipirkt šių trašų
http://nsb.lt/index...._id=235&lang=lt, kuriose esantis boras skatina augalo formavimąsi, žiedų susidarymą ir išlikimą, sąlygoja žiedadulkių gyvybingumą, pumpurų formavimąsi, sėklų ir vaisių augimą.
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 14, 11:37)
zole traukiau, kad tik neprisiliestu, tai taip iseina, kad nereikia sitaip zaisti?
zole reikia traukt kai jinai ka tik nupjauta, o kai padžiūvus tai ji nieko blogo nedaro