Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 08:57)
kas jums darosi? blink.gif kur tu čia matei keiksnojamus naujokus?.. bijot kritikos? norit kad tik paplaukiui jus glostytų?.. kepštelėjo kas ir į dūdas, nes skriaudžia? sėdit kiaute ir apsigint nemokat? tada sunkus gyvenimas jūsų laukia..

Bailūs, silpni ir ištižę naujokai (ir nenaujokai) gali tada net neklausinėt nieko.. natūrali atranka.. lieka morališkai, fiziškai stipriausi, kaip ir gamtoje.. smile.gif Amen.

kad ir tie karveliai burnoj,tikrai slyksciai nuskambejo.cia tik mano nuomone,o amen kitiems sakyti manau reiktu dievulio prisibijot,nebent netikit jus juo...nebenoriu daugiau diskutuot tokiom nesamonem,tiesiog dar pasikartosiu,issakiau savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 13, 23:37)
man tai juokas ima kai pasižiūriu foto kai juos tik persodinau į vazonus. Atrodė tokie mieli, kompaktiški, Gražiai visi sutilps ir pan. O dabar giria giružė  lotuliukas.gif

tai va man ir atrodie nieko cia daug nera...
user posted image

QUOTE(Dzhine @ 2012 06 13, 23:39)
Musėt tamstos ūgis toks kaip mano biggrin.gif

Kas dar augina čio-čio-san? Kaip ten su genėjimu? Kaip aukštaūgį genėti reikia? Kalusiu, nes tokiu šoninės šakos storio kaip mano rankos riešas...

nu va kad 174 bet atsistojau salia uz mane didesnis jau bet cia su kibiru dar jis aisku smile.gif
user posted image
bet jis ir dziugina pomidoriukais labiausiai svarbu kad raust greiciau pradetu smile.gif

QUOTE(tany @ 2012 06 14, 07:33)
tik nepamirsk pranest ar pades ar ne
maza kam dar prireiks...

butinai tik siandien biskuti permiegojau... jau saule pilnai sviecia tai bijau bepurksti kad nenudegint.

O gal kas auginot Karat pomidorus. Gavau daiga dovanu tai visiskai skiriasi nuo kitu. Toks tvirtas mesingais lapais tamsiai zalias. Idomu jis cia balkoninis ar tiesiog zemaugis ir idomu pomidorai cia mazi jo ar normalus dideli?
user posted image
Atsakyti
Tylus skaitymas naujokėms yra labai geras patarimas. Pati iš šio forumo labai daug išmokau, kruopščiai sekiau temą, skaičiau, taikiau praktikoje. Visoms senbuvėms esu dėkinga, kad apskritai dalinasi info ir dar taip operatyviai.
Pernai ir užpernai buvo mada naujokėms patarti perskaityti senesnes to sezono temas - manau tikrai verta. Atsiverskit kad ir pernai metų vasaros temas, pamatysit kiek rasit atsakymų į savo klausimus, lobynai thumbup.gif . Juk kasmet panašios problemos iškyla pas daugumą. O kai jau tikrai nerandat - ateikit su klausimais ir vaizdine medžiaga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 14 birželio 2012 - 08:17
QUOTE(Montera @ 2012 06 14, 08:13)
jau saule pilnai sviecia tai bijau bepurksti kad nenudegint.

tai jo jau svieciant saulei tikria nepurksk... ten instrukcijoj net parasyta, kad galima nudegint
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 14, 09:06)
kad ir tie karveliai burnoj,tikrai slyksciai nuskambejo...

man tai cepelinai riebaluose labai šlykščiai skamba... dirol.gif mieliau - pomidorai grietinėje..
-----------------------------------

tany, jei tave nuramins, tai aš irgi ant savo vieno žemaūgio pomidoro lapų radau rudų taškiukų.. bet man tai visai nepanašu į jokią ligą. Lapus nuskyniau ir užmiršau.. smile.gif kraunu fotiką, vėliau bandysiu įkelt, jei pavyks..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 08:21)
man tai cepelinai riebaluose labai šlykščiai skamba... dirol.gif mieliau - pomidorai grietinėje..
-----------------------------------

tany, jei tave nuramins, tai aš irgi ant savo vieno žemaūgio pomidoro lapų radau rudų taškiukų.. bet man tai visai nepanašu į jokią ligą. Lapus nuskyniau ir užmiršau.. smile.gif kraunu fotiką, vėliau bandysiu įkelt, jei pavyks..

nu sitie man kazkaip nelabai patiko, net tas dziuvimas pasirode nieko baisaus su situo palyginus... nu bet jei kartosis, tai jau fotkinsiu... dabar nuskiniau ir ismeciau, tikekimes nebeplis
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 09:21)

bigsmile.gif sulauksim Ex nuotraukų... thumbup.gif Įkelk, prašau, ne tik taškiukais, bet ir parodyk savo grožius.. Kažko šiemet slepi nuo mūsų... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 11:36)
lotuliukas.gif
aš tai dar dabar pusę balkono turiu  tongue.gif vis tikėjausi, kad kurkliai nudalgiuos, ale neįdomūs jiems šiemet mano pomidorai.

Labukas, a vot mano jau 10 nudaigojo, gerai kad turejau atsargu , bet jau paskutini atsargini surijo, per visa mano staza darbo sode nebuvo tokio antpludzio verysad.gif As apie stai ka: Gaudvile, i kokius vazonus sodini tuos pomidorus ir kur perki? Ar tiktu tokie ploksti, na kur buna chrizantemos rudeni parduodamos, ar reikia giliu ir siauru? Aciu. Cia jau kitam sezonui bus. Ex drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 13, 23:16)
siandien mb nusiunciau kad nupirktu reklamuotus purskalus

as praleidau, kur ju galima nusipirkti? mano darzas visas apgriauztas, burokeliai, ridikai, agurkai, net ant svogunu laisku ir salotu juodu musyciu yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 14, 10:32)
as praleidau, kur ju galima nusipirkti? mano darzas visas apgriauztas, burokeliai, ridikai, agurkai, net ant svogunu laisku ir salotu juodu musyciu yra doh.gif

Litagroj 4u.gif
Atsakyti
Pomidoru kur sauletam balkone siandien nejudinau bet kitam balkone braskiu yra agurkas vienas dar sio to ir geles kurios taip pat apniktos tu bjaurybiu tai va ten dabar nupurskiau viska ziuresim kas cia bus is to.
To marmaliuko kvapelis kaip kokiu apelsinu sulciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 06 14, 09:26)
Labukas, a vot mano jau 10 nudaigojo, gerai kad turejau atsargu , bet jau paskutini atsargini surijo, per visa mano staza darbo sode nebuvo tokio antpludzio verysad.gif As apie stai ka: Gaudvile, i kokius vazonus sodini tuos pomidorus ir kur perki? Ar tiktu tokie ploksti, na kur buna  chrizantemos rudeni parduodamos, ar reikia giliu ir siauru? Aciu. Cia jau kitam sezonui bus.              Ex  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Pomidorai tai laisvai auga, tiesiog iškart sodinant visai šalia stiebo žaibolaidžius įstačiau ( kaip pas Asese šiltnamy) mirksiukas.gif
O kitos daržovės ( agurkai, žiediniai kopūstai, kukurūzai) tuose durpiniuose vazonėliuose auga. Prieš sodinant išbandžiau, ar pasiduos irimui.
Užtektų žiedelių, kurie būtų kelis cm dirvoj ir keli virš jos. Panašiai kaip nuotraukoj:
user posted image
Atsakyti