Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 07:51)
Ex paminklą statyt reik...

tikiuosi, grįš į forumą taika ir ramybė  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar viena baikininkė.. smagus rytas thumbup.gif jo, kartais pagalvoju, kodėl man niekas už pliurpalus algos nemoka.. g.gif bent akmenį ant kalno užritintų mano garbei.. lotuliukas.gif bet ir vėl prisimenu, kad nepakeičiamų nėra..

Aha, jau ramu, tyli visos.. miega.. išskyrus tany.. biggrin.gif
tany, tai kas tau šiandien šiltnamyje nuotaiką suš...o?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 07:08)
smagus rytas thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir aš įsivaizdavau pomidorus-balerūnus savo šiltnamy lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 07:51)
Loretto va čia

o, tik dabar fotkę pamačiau.. eik tu sau, kokios kekės tobulos, kaip armijos rikiuotė bigsmile.gif wub.gif o čia tai derlius bus - nei vienas pomidoras pro šalį neprasmuks, visi iki vieno užderės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 07:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dar viena baikininkė.. smagus rytas thumbup.gif jo, kartais pagalvoju, kodėl man niekas už pliurpalus algos nemoka..  g.gif bent akmenį ant kalno užritintų mano garbei.. lotuliukas.gif bet ir vėl prisimenu, kad nepakeičiamų nėra..

Aha, jau ramu, tyli visos.. miega.. išskyrus tany.. biggrin.gif 
tany, tai kas tau šiandien šiltnamyje nuotaiką suš...o?

biggrin.gif kad as zinociau... kazkokie juodi taskiukai, bet ant 1 cherrolos stipriai pasidaugine, nuo apacios iki vidurio beveik ant visu lapu... vakar tikrai nebuvo visai(nes dariau profilaktini lapu skinima, buciau pastebejus)... tai siandien pries purskyma turejau daryti privaloma...gal nepatiko lietus vakarikstis g.gif nes lijo ant ju blush2.gif , nors salia kur auga tas labiau aplietas buvo, tai tas grazus stovi(bet jis buvo pursktas to funres, o sitas ne, jei abu prie duru ir kai lyjo vakar ant ju ir pataike)

o del EX uzpuldinejimo...ar as kada ja uzpuoliau blink.gif ... as be jos gyventi negaleciau biggrin.gif

P.S. Loretto ir as uzsimaniau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 birželio 2012 - 07:17
QUOTE(tany @ 2012 06 14, 07:16)
o del EX uzpuldinejimo...ar as kada ja uzpuoliau  blink.gif

zinoma, kad ne tu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 07:16)
o, tik dabar fotkę pamačiau.. eik tu sau, kokios kekės tobulos,

tų kekių nemažai, ir jos visos beveik identiškos. Grožis wub.gif Įdomu, kaip skonis bus.

Pas mane Delfinai sukvailiojo. Visi pomidorai kaip pomidorai, o pas tuos ant kekės po du-tris pomidorus blink.gif Dar nemačiau tokio išpindėjimo blink.gif Nušniojau lapus nuo dūšios, gal dabar ateis į protą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 13, 15:37)
nu o as apginsiu naujokes, nes pati tokia buvau  mirksiukas.gif  aisku ir man pro akis neprasprusta tie patis klausimai kas kelis lapus, bet ... tikrai yra zmoniu, kurie neturi laiko sedeti prie kompo ir skaityti viska ka prirasem, tam forumas ir yra pasiklausti, jei reikia skubiai, jei neskubiai yra kruvo kitos informacijos inete...  ir nera ko cia pikt ant tu zmoniu(kurie daugiau laiko praleidzia kazka naudingo darytdami, nei prie kompo sededami), manau jie netgi sveikesni nei mes su jumis (bent jau uz mane tai tikrai, jei ne darze tai prie kompo doh.gif ) mirksiukas.gif

labai malonu tarp sitiek nemaloniu pasisakymu apie naujokus isgirsti ir suprantanti zodi.kuo labiau skaitau ir rasau,tuo labiau suprantu,kad naujokes cia mazai pageidaujamos.matyt cia jau kultas smile.gif geriau vaikus sumigdzius nakti "googlinti" nei cia patarimo laukti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 07:25)
zinoma, kad ne tu  mirksiukas.gif

Papildyta:
tų kekių nemažai, ir jos visos beveik identiškos. Grožis  wub.gif  Įdomu, kaip skonis bus.

Pas mane Delfinai sukvailiojo. Visi pomidorai kaip pomidorai, o pas tuos ant kekės po du-tris pomidorus  blink.gif Dar nemačiau tokio išpindėjimo  blink.gif  Nušniojau lapus nuo dūšios, gal dabar ateis į protą?  g.gif

butinai pranesk, kai paragausi biggrin.gif
o tas Loreto hibridas? ir yra tik Alytui ar bet kur isigyti galima?

Tiesa, kol kas Fantasio ir pas mane pirmauja
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 13, 21:41)
Pabandyk mišias užsipirkti ar bent persižegnoti, nes taip daro, kai vaidenasi...  mirksiukas.gif

CIA JAU MANAU VIRSUNE... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 14, 07:26)

na va, vėl tas pats doh.gif
Papildyta:
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 14, 07:47)
CIA JAU MANAU VIRSUNE... blink.gif

alinux, neieškokit priekabių ten, kur jų nėra. Nieks čia nesiruošė Jūsų įžeidinėt, specialiai peržvelgiau visus postus. Dzines pajuokavimas čia buvo, kontekste pilnai suprantamas.
Šioj temoj tikrai atsakoma beveik į visus klausimus, kantriai ir nuoširdžiai. Supraskit, kad dabar pats darbų įkarštis, ne kiekviena turi laiko vis prie kompo prisėst. Bet prisėdusios merginos tikrai nuoširdžiai stengiasi padėt.
O naujokės tikrai galėtų kiek daugiau tolerancijos parodyt ir gražiai pagalbos paprašyt, o ne tuoj pat rodyt nepasitenkinimą ir reikšt nuoskaudas.
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 14, 08:26)
tarp sitiek nemaloniu pasisakymu apie naujokus...

kas jums darosi? blink.gif kur tu čia matei keiksnojamus naujokus?.. bijot kritikos? norit kad tik paplaukiui jus glostytų?.. kepštelėjo kas ir į dūdas, nes skriaudžia? sėdit kiaute ir apsigint nemokat? tada sunkus gyvenimas jūsų laukia..

Bailūs, silpni ir ištižę naujokai (ir nenaujokai) gali tada net neklausinėt nieko.. natūrali atranka.. lieka morališkai, fiziškai stipriausi, kaip ir gamtoje.. smile.gif Amen.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 08:53)
na va, vėl tas pats  doh.gif
Papildyta:
alinux, neieškokit priekabių ten, kur jų nėra. Nieks čia nesiruošė Jūsų įžeidinėt, specialiai peržvelgiau visus postus. Dzines pajuokavimas čia buvo, kontekste pilnai suprantamas.
Šioj temoj tikrai atsakoma beveik į visus klausimus, kantriai ir nuoširdžiai. Supraskit, kad dabar pats darbų įkarštis, ne kiekviena turi laiko vis prie kompo prisėst. Bet prisėdusios merginos tikrai nuoširdžiai stengiasi padėt.
O naujokės tikrai galėtų kiek daugiau tolerancijos parodyt ir gražiai pagalbos paprašyt, o ne tuoj pat rodyt nepasitenkinimą ir reikšt nuoskaudas.

tai ne nepasitenkinimas,tai nuomone.gerai sakot,kad neturi laiko prie kompo sedet,tai kodel pykstat,kai naujokes neturi laiko skaityti visas temas atgalios ir kazko paklausia.nenoriu cia bartis,tikrai.tiesiog issakiau nuomone,kartais tikrai is salies ne kaip atrodo...siaip as irgi linkusi cia nesireiksti,nes liksi cia sumindytas... verysad.gif
Atsakyti
nu jo rimtai cia temos gvildenasi... g.gif
Atsakyti