Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 11, 20:29)
taigi panasu pratesiu rytoj smile.gif  Liko MIMOTEN, KONFLIC, CANELYS

ČIA yra visi išsamiai aprašyti, nereiks, Tany, tau vargti mirksiukas.gif
RAZORMIN iš Litagros pirkau, man atrodo, kad jis turi panašumo su Seasoliu, nes irgi iš jūros dumblių (ant buteliuko rašo, čia nuorodoj neskaičiau blush2.gif ) Aš jį naudojau medeliams, kad geriau įsišaknytų ir pomidorus paliejau persodindama 4u.gif
Seasolio pas mus nei su žiburiu nerasi, tai visai tiko Razorminas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 11, 19:45)
yra visi išsamiai aprašyti, nereiks, Tany, tau vargti  mirksiukas.gif

ten neparasyta konkreciu ligu ir kenkeju...
visgi gavosi smile.gif taigi pratesiu smile.gif

tiesa to Razormin nera tarp "ekologinis ukis", tai speju, kad cia jau chemines trasos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 birželio 2012 - 20:01
4u.gif aha...tikrai pagal aprašymus vertingiausias gal pomikams Furnes...Dėkui 4u.gif
Nors ir Flama gal gerai , nes su variu...tai nuo maro irgi turi būti veiksminga... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 birželio 2012 - 19:59
Prie insekticidų rašo, kad pakinta kvapas ir skonis. Įdomu, ar vaisių skonis nepakis?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 11, 20:59)
Prie insekticidų rašo, kad pakinta kvapas ir skonis. Įdomu, ar vaisių skonis nepakis?

g.gif visko irgi gali būti...bet gal jeigu dar nėr tų vaisių , gal šitie gamtiniai nesikaupia augaluose...nors nieko tikrai apie tai nenumanau...tik esu skaičius , kad tie cheminiai , tai kaupiasi pačiam augale ir būna ir vaisiuose , nors pvz.purškiama kol dar net nežydi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 birželio 2012 - 20:02
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 11, 19:59)

as ir taip pagalvojau, tai jis gal neitnka darzovems, gal tinka kokiems gelem ar pan... siaip kai kurie tokie stiprus aprasymai, kad vercia abejuoti, kad taip gali buti ne su chemija
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 06 11, 19:58)
4u.gif aha...tikrai pagal aprašymus vertingiausias gal pomikams Furnes...Dėkui 4u.gif
Nors ir Flama gal gerai , nes su variu...tai nuo maro irgi turi būti veiksminga... ax.gif

nuo maro tai FLAMA raso... as rinkausi Furnes del kalio... kol kas marui dar ansktoka, tai rupinuosi kol kas esamom problemomis smile.gif. Siaip ir daugiau ligu tas Flama apima, tai jusu atveju jauciu ji rinkciausi... tiesa maximoj jis brangesnis 2lt kazkur, Litagroj nepamenu, nedomino, tia neziurejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 birželio 2012 - 20:10
Aš irgi parsinešiau lankstinuką,iš Ž.S. Ten,sakė,visų turi..
Kai žiemą sejau,atseit,ankstyvuosius kelis,iš Lolitos atsiųsto kraičio,pataikiau šituos,nu nevisai ankstyvi irnesakyk.gif Bet beveik metras po žeme,netoli dviejų virš žemes,tikroji nauda atrodo taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 11, 20:17)
Kai žiemą sejau,atseit,ankstyvuosius kelis,iš Lolitos atsiųsto kraičio,pataikiau šituos,nu nevisai ankstyvi irnesakyk.gif  Bet beveik metras po žeme,netoli dviejų virš žemes,tikroji nauda atrodo taip

keista, o musu Zalioj Stotelej nebuvo nei vieno, arba paradavejas pats nesigaudo ka turi, kalusiau Atlantic firmos trasu, sako neturim... turejau visai i kito miesto gala trenktis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 birželio 2012 - 20:31
QUOTE(amarrile @ 2012 06 11, 21:17)
Kai žiemą sejau,atseit,ankstyvuosius kelis,iš Lolitos atsiųsto kraičio,pataikiau šituos,nu nevisai ankstyvi irnesakyk.gif  Bet beveik metras po žeme,netoli dviejų virš žemes,tikroji nauda atrodo taip
user posted image

Einu valerionu pasieškoti mega_shok.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif paaiskinkit prasau apie kokias trasas rasot,uzsakinejat,susipainiojau biski,mano vieni pomidorai keisti columbianum,zydi jau,auga auksti,veslus,bet mano tai ppmidoru stiebas lbai plonas g.gif o babuska selection gigantai,stiebas storas,lapai dideli g.gif o columbianum laibuciai,kaip jie pomidorus islaikys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2012 06 11, 20:33)
Einu valerionu pasieškoti mega_shok.gif

wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nera reikalo schmoll.gif Tik daug blusiukų,manau,iš tos serijos,kur milijonai, kai kitos jau raudonus valgo,Vat ,tik klausimas,kur įrodymai ir musų leidimas naudoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kuo ilgiau skaitau tema ir seku jusu augintiniu foto, tuo man aiskeja tai, kad norint birzeli valgyti savo pomidorus, reikia juos daigintis sausi -vasari gun_bandana.gif
kitaip abidna, tris menesius atidirbus su jais birzelio pradzioje turi tik pradedancias zydeti (labaiu tiktu apibudinimas besiruosiancias zydeti) kekes verysad.gif
ir dar klausimas , nesibarkit kam nusibode klausimai, gal atrasys kas neseniai tuom domejosi, ko truksta jei violetines gyslos, labai gelsta ir dar violetines demes vietomis doh.gif liejau 1karta biohumuso preparatu ir viena karta dilgeliu-asiuklio istrauka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 11 birželio 2012 - 21:03